@Josette-Douglas
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2017
- Ci Anders Anders
- 2017
Voor ons wel 5 sterren, een heerlijke week achter de rug. Reitze is een zeer vriendelijke man. Ook een rustige plaats en voor ons een schaduwplekje. Bedankt.
Een hele mooi camperplaats, zeer ruime plaatsen. Een vriendelijk onthaal door Inge. Bedankt.
Voor ons een hele dikke 5. Wat een prachtige plaats, we waren zeer blij daar te zijn. Vooral met ons schaduwplekje. Ook toffe mensen leren kennen. Marianne en Leo, doe zo verder, en dikke merci.
Een hele mooie verzorgde camperplaats. Ook zeer vriendelijke uitbaters. Veel succes.
Gerry en Dennis, een hele dikke proficiat met jullie hele mooie en rustige camping- camperplaatsen. De week is voorbij gevlogen, zonder problemen. Mooi sanitair voor de liefhebbers. Uitstekende wifi is voor ons veel voornamer. En die deed het prima. Blijf jullie zelf jullie doen het goed op deze jeugdige leeftijd. Voor herhaling vatbaar bij minder warme temperaturen voor ons.
Voor ons een heel blij weerzien na jaren. Een hele rustige camperplaats Irma en John doen alle dagen hun uiterste best meer kan niet! Bedankt voor ons schaduwplekje.
Een fijne week achter de rug daar. Alleen hebben we Arina niet gezien, en waren de dames douches afgesloten, wat voor mij een ontgoocheling was want ik ga echt niet bij de heren douchen. Jammer maar helaas. Ook de wasmachine was niet bereikbaar. Waren meerdere dames die er zo over dachten! De rest was pima.
Een fijne week achter de rug hier op Lindehof. Bedankt voor de schaduwplek.
Wat een rustige plaats en zo dicht bij Leeuwarden. Daan dikke merci voor de leuke week bij jullie. Zeer goede wifi en de rest is perfect verzorgd, houden zo.
Voor ons 5 sterren, zeker voor de rust en de goede wifi. Ze doen zeker hun best om de gasten het naar hun zin te brengen. We hadden ook geluk met het weer.
Van ons een dikke 5. Qua vriendelijkheid, rust, zalig. Alles goed in orde, de wifi perfect. Sanitair géén gebruik van gemaakt. Zeker een aanrader, Lonneke en Arjen bedankt voor ons fijne verblijf bij jullie.
Een hele toffe plek om te staan, ze helpen je waar ze kunnen. We hebben een heel fijne week gehad. Prachtig om te fietsen. Ook de wifi is er goed. Dank je wel.
Zeer mooie en perfecte propere camperplaats. Wij hadden alleen beetje pech van geluiden, wegens wegenwerken was er druk verkeer met de omleidingen jammer.
Heerlijke week achter de rug. Jammer van de zware wind. Maar daar kan niemand iets aan veranderen. Zeer rustig en heerlijke ruime plaatsen met een wijds uitzicht. Ook zeer goede wifi. Bedankt Carie.
Leuke plaats, als het vol is zijn de plaatsen te smal. Goede wifi en mooi verzorgd buiten. Wij hebben géén last gehad met binnen- buiten rijden. Werkte perfect.
Heel rustige camperplaats, alles wat je nodig hebt is er. De wifi is ook heel goed. Kelly probeert iedereen het naar de zin te maken. Alleen jammer dat hond en baasje wildplassers waren op de cp.
Voor ons 5 sterren waard, zo rustig en nog echt donker. De basisbehoeften zijn er voor ons meer dan voldoende, en goede wifi. Daar leer je fietsen op en neer. Bedankt Lieselotte voor de mooie week bij jullie.
Sitecode: 20334
Wat een toffe plek is deze , ongelooflijk fijne dagen beleefd hier bedankt Lieven en Mathieu. Alles perfect voor ons, ze doen alle dagen hun uiterste best. Spijtig dat sommige mensen, hun honden gewoon op het gras hun behoefte laten doen! Die maken het weer slecht voor andere hondenliefhebbers, jammer.
Een hele leuke plek om te staan, Liesbeth is niets teveel. Zeer vriendelijk. Hier hebben we echt genoten, zelfs dagen bijgeboekt. Bedankt voor het fijne verblijf.
Ondanks dat ik het lawaai als erg heb beleefd geef ik toch 5 sterren. De vlg keer een andere plek vragen. Zeer vriendelijk onthaald. Ook hier géén gebruik gemaakt van sanitair. Altijd stonden ze klaar als je een vraagje had.
Sitecode: 81947
Zeer goed ontvangen door Liesbeth. Alles perfect in orde, mooie bloembakken. Alles netjes verzorgd. Wij hebben géén gebruik gemaakt van sanitair. Jammer dat er géén wifi is.
Vanaf 10-09-2021 een paar dagen geweest. Een prachtige rustige plek. Ilse en Wouter doen dat perfect, hebben veel vertrouwen in de mensen. Houden zo. Alles wat je nodig hebt géén overbodige luxe wat niet moet voor ons.
Heel rustig om te staan, en vriendelijke mensen. Sam verwelkomde ons. Je kan er fijn fietsen.
Heel rustig om te staan, ook vriendelijk personeel. Geholpen door de zoon. Alleen jammer van de wifi een uur krijg je gratis de rest kan je bijkopen, via paswoord. Door Corona géén personeel om het sanitaire gedeelte zuiver te houden, dus ging alles op slot.
Zeer fijne plek. Alleen jammer, inderdaad dat de wifi traag is. Ander een 10.
Voor ons een perfecte plaats. Vriendelijk en zeer rustig. Ook de wifi werkt goed. Inderdaad achter de duinen, wij hadden heel veel wind nog nooit meegemaakt! Alleen vinden wij de prijs te duur worden.
2 de week van januari hier gestaan, zalig zeer rustig. Alles perfect oké, zeer goede wifi. Heerlijk om te zwemmen bij regenweer.
Hier gestaan eerste week van januari. Zeer rustig dadelijk in de bossen. Zeer goede wifi. Sanitair goed in orde. Uitbater zeer vriendelijk.
Met de feestdagen hier geweest. Alles is tip top in orde. Alleen hadden wij last van het carbid schieten maar dat is in deze regio traditie.
Voor ons een 10. Zeer goed onthaald geworden. Zeer goede wifi, en voor de liefhebbers een sanitaire ruimte. Ook een fietsenstalling. Overdag beetje lawaai maar in de avond en nachtelijke uren zeer rustig. Bedankt voor het fijne verblijf.
Voor ons hier een dikke 10. Zeer vriendelijke uitbaters. Grote plaatsen, geen last van de buren en veilig. Zeer rustig. Zeer goede wifi. Voor de liefhebbers sanitaire ruimte. Merci voor het verblijf en het bezoek op jullie bedrijf.
Voor ons een dikke 10. Zeer vriendelijk ontvangen geworden. Zeer rustig en alles aanwezig voor degene die graag een sanitaire en afwasruimte hebben. Dichtbij een heel mooi dorpje waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Bedankt voor het mooie verblijf.
Je hoort hier wel meer dan de vogeltjes alleen, maar de rest is prima voorzien. Zeer goede wifi. Prachtige omgeving om te fietsen. Anja en Henk bedankt.
Meer kan je niet geven, en meer valt er ook niet over te vertellen. Gewoon hier is alles perfect. Karin en Anton een hele dikke proficiat, amai.
Voor ons een 10 zo rustig om te staan en toch bijna in het centrum. Zeer lieve havenmeester. Zeer mooi om te fietsen, en hele goede wifi.
Ook een hele fijn plek om te staan. Alles naar wens. Het weer was niet zo goed maar toch hebben we het naar onze zin gehad. Heel mooi om te fietsen.
Zeer mooie plek om te staan, alles aanwezig zelfs verse broodjes op bestelling. Alleen voor ons het lawaai van het verkeer op de brug was zeer jammer.
Wij waren hier 7 nachten half september. Wat een groot veld voor de camperaars. Alles is er goed voorzien, inzakken doe je niet. De wifi is er perfect en het sanitair voor de liefhebber ook, word heel de dag door gecontroleerd. Je hebt er hele fijne fietstochten. In het dorp is er alles wat een mens nodig heeft om te overleven. Hetty en Jan, proficiat!
Ook voor ons een 10. Zo een prachtige natuur en fietsroutes, je hebt voor de liefhebber zelfs een privéstrandje. Wel géén wifi dat is jammer. De rest heb je zelf in je camper. We waren er 4 nachten. Je kan er heerlijk fietsen en met de pontjes geraak je overal.
Voor ons een heerlijke rustige plek, tussen de weilanden en hele mooie paarden. Valesca is een vriendelijke vrouw . Alles wat je nodig hebt is er, goede wifi. Sanitair hebben wij géén gebruik van gemaakt. Wij waren er 4 nachten begin september. Een mooi centrum waar je alles vind wat je nodig hebt.
Wat een rust en prachtige natuur. Inderdaad vriendelijke mensen, je kan er heerlijk fietsen. We waren er 7 nachten begin september. Die van luxe houd moet hier niet zijn, vooraan wifi aanwezig en er is een toilet. Je mag zomaar in de tuin plukken wat je graag zou eten die dag. Dikke merci.
Zeer rustige cp voor ons perfect. De wifi is er ook heel goed. Prachtige natuur om te fietsen. Jennie en Johnny bedankt.
Ook vriendelijk onthaald geworden door Gesina en Peter. Zijn hier geweest begin juli. Alles zeer netjes. Voor mij persoonlijk hoorde ik de wegen die er in de buurt liggen. Zeer goede wifi. Bedankt voor het fijne verblijf.
Hier zijn we 4 nachten geweest in juni. Zeer vriendelijke mensen die de handjes vol hebben. Zeer mooie tuin om er te verblijven.
Zeer goed ontvangen. Alles klopt zoals het hoort te zijn. Zeer goede wifi. Zijn er 5 dagen geweest, voor herhaling vatbaar merci Renske en Andre.
Prachtige camperplaats wij waren er vanaf 25 mei, super de luxe is het daar. Heel mooi om te fietsen zeker door het Baggerveen. Ook heel fijne mensen die ze uitbaten. De wifi is er perfect. Houden zo. Die hier niet tevreden is moet thuis blijven.
Zeer mooie aanvang van een nieuwe camperplaats door een jong gezinnetje. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Hebben al hard werk verricht. Voor ons jammer dat de wifi het die dagen liet afweten.
Hier is alles erop en eraan. Prachtige tuin, je voelt dat Martha en Piet natuurmensen zijn. Zijn er 4 nachten geweest begin juni. Een hele mooie schuur heerlijk koel om te zitten. Zelfs jonge torenvalken gezien.
Wij zijn er 5 nachten gebleven, heerlijk zo dicht bij het IJselmeer heel mooi op te fietsen in de omgeving. Heel vriendelijke mensen. Sanitair in de pipowagen.
Sitecode: 20731
We zijn onze belofte dat we terugkwamen nagekomen. Ook een hele toffe plaats. Alles netjes de sanitaire ruimte hebben wij persoonlijk niet gebruikt. Jose en Ad hebben mooi de handen vol met de camperaars en de mooie tuin. Ook perfecte wifi. Nog een fijn seizoen toegewenst.
Voor ons een dikke 10. Heel rustig alles perfect op orde, deze camperplaats staat er, ook zoals Marius en Elly. Die hier iets op te merken heeft moet thuis blijven. Alleen het grijs water even met de emmer tot de afvoerplek klaar is, maar daar kan je niet over lopen knorren. Ook de wifi is er perfect. Houden zo jullie 2- tjes daar.
Heel vriendelijk ontvangen, prachtig plaats en rustig daar echt waar. Jammer dat de wifi alleen tot op het terras is. De rest is perfect op orde.
Alle verkeer is er te horen dag en nacht. Wel alles mooi verzorgd maar niemand gezien om iets uit te leggen of goedendag te zeggen. Redelijk duur voor dat wat er is.
Heel vriendelijke ontvangst. Goede wifi. Alleen de herrie van de vrachtwagens die heel de dag op en neer rijden van en naar de zandgroeve. Nog maar niet spreken over de stof ervan. Neen echt niet te doen, de mensen zijn bezig met de gemeente om het anders te kunnen oplossen. Anders een 10 waard zo mooi.
Wij waren hier rond 16 maart en zijn verschillende dagen gebleven. Heel goed onthaalt en vriendelijke mensen. Mooi om te fietsen en goede wifi.
Wij waren er vanaf 22 februari, wat een rust is dat daar ongelooflijk. Heel mooi om te fietsen. Ook een gezellig babbelkroegje als je dat zo noemen mag. Nog bekenden mensen tegen gekomen uit Bree. Bedankt voor de fijne dagen.
Wij waren hier rond 19 februari nog steeds een prachtige camperplaats. Jaqueline doet het ook nog altijd met hart en ziel. Ze heeft goed werk geleverd zelfs douche en wc bijgezet. Waarvan wij nog géén gebruik gemaakt hebben. Tot de volgende keer. Bedankt.
Wij waren hier rond 12 februari, wat een prachtige natuur en rust heb je daar. Ook vriendelijke mensen die deze camperplaats uitbaten. Doe zo verder zou ik zeggen. Alles tip top in orde.
Hier eerst niemand gezien, deze dame woont niet bij de camperplaats. Alles netjes op orde. Voor ons wel last van de weg dag en nacht. Wel mooi om te fietsen.
Vriendelijk ontvangen met de nodige uitleg. Heel rustig. Van het sanitair géén gebruik gemaakt. Hebben we zelf bij. Heel mooi om te fietsen.
Vriendelijke ontvangst, maar met de snelweg neven de deur is dat voor ons géén optie jammer.
Wij waren hier begin februari alles goed in orde, alleen stonden wij dicht naast de weg wat overlast meebracht qua lawaai.
Zoals iedereen schrijft alles is er perfect. Kraaknet en mensen die klagen over maar één toilet, gebruik de wc van de camper, zoals het hoort en laat het toilet aan mensen met campers zonder wc over. Ze zullen U dankbaar zijn. Francien en Frans dikke merci we hebben genoten, heb zelfs bij jullie gedoucht en dat wil wat zeggen, hahaha. Ook een heel makkelijk opstapje om in de camper te geraken, Frans heeft die sjiek gemaakt. Nu ze nog laten liggen waar ze horen.
Ook wij hebben hier maar even gestaan, ook opgebeld, wel nadien een mailtje ontvangen. Wat een prachtig uitzicht en mooie plaats we komen zeker terug als de jachthavenmeester er wel is. We voelden ons niet zo veilig daar. Bedankt voor de gratis overnachting.
Wij hebben hier met de feestdagen gestaan, wat een toffe plaats. Alleen jammer dat mensen met hun zo gezegde lieve huisdieren, ze alleen achterlaten in hun camper en anderen met het gejank opgescheept zitten. Irma en John dikke merci voor het fijne verblijf.
Heel jonge mensen die met hart en ziel hun werk doen. Houden zo. De wifi is heel goed alsook de verzorging van de plaatsen ruim opgezet. Antoni, nu nog voor onze vrienden( fietsen) een stalling hahahaha.
Voor ons een zalige plek. Geen luxe, géén wifi dat is wel jammer bij slecht weer. Fijn kunnen fietsen. En naar de koeien kijken die hebben daar een leven. We waren er vanaf 07-11. Heerlijk.
Heel vriendelijk ontvangen. Fijn gefietst, wifi heel goed. Alleen voor ons teveel nevengeluiden.
Heel mooie camperplaats, met nog jonge uitbaters. Ze doen zeker hun best. Wij waren er vanaf 02-11.
Prachtige dagen hebben we hier beleefd, alles is er aanwezig. Een mooie fietsenstalling. De rest is al allemaal gezegd. Doe zo voort.
Heel mooi en wat een prachtige natuur. Verse eitjes van de dochters lief. Alleen jammer dat hun hond overleed toen wij er waren. Was een mooi beest. Zijn er 4 dagen verbleven vanaf 26-10. Zeker aan te raden.
Wij waren hier op 26-10 en waren er ook zo weg, een berg zwarte zand hoog en meters lang. De snelweg is er echt wel goed te horen. Voor ons niet weggelegd om daar te blijven. Jammer voor de mensen, want ze waren heel vriendelijk.
Vol blijde verwachting reden we ernaar toe. Vriendelijk ontvangen. Maar voor mij teveel geluiden van de neven gelegen weg. We mochten eerst even proberen maar het lukte me niet jammer want het is er zeer mooi en verzorgd.
Heel fijne dagen meegemaakt hier. Fijn kunnen fietsen. Je moet als je wil douchen wel bijbetalen. Zijn een paar dagen gebleven.
Wij hebben hier gestaan 20 oktober, heel mooi en rustig, je kan er ook fijn fietsen.
Sitecode: 20675
28-09-2018 Van harte welkom geheten door Jopie. Een heel mooi plekje dichtbij het centrum. Alles picobello. Wij hebben géén gebruik gemaakt van de douches. Wifi heel goed. Ook dicht bij het centrum. Mooie en veilige plaats. Ze doen alles met hart en ziel, do zo verder zouden we zeggen.
18-09-2018 Heel goed onthaald, alleen voor ons waren de nevengeluiden teveel.
12-09-2018 Een hele week gebleven ongelooflijk zoals hier het plaatje klopt. Karin en Anton, 2 prachtige mensen die echt alles doen voor hun klantjes. Nogmaals bedankt voor de hele mooie week en mijn geschenkje. Wifi perfect. Voor de eerste maal op een camperplaats gaan douchen dat wil al wat zeggen hé.
10-09-2018 Heel rustige camping niet ver van het centrum.
Hier gestaan van 17/06- 22/06; voor ons was het hier prima, hele goede wifi. Sanitair voldoende voor degene die er gebruik van wil maken, in de camper heb jezelf alles mee. De vliegen hadden wij niet zoveel last van doorschijnende plastiek zakjes vullen met water en ophangen, zelfs in Groningen waren er veel. Heel vriendelijke mensen, ze zwaaide ons zelfs uit bij vertrek. Doe zo verder.
Sitecode: 20731
Ook al waren wij er maar een nachtje [door ziekte vervroegd naar huis gemoeten], heel vriendelijke mensen alles mooi verzorgd. Het terugkomen waard.
Hier is alles zoals het hoort, wifi perfect, zeer vriendelijke mensen. Wij waren er met Pinksteren toen was het heel druk, dus een andere periode kiezen de volgende keer. Houden zo zeggen wij.
Voor ons hier ook een 10, zo verzorgd, geen sanitair moet ook niet voor ons. De rust telt. Heel vriendelijke ontvangst met zeer veel uitleg. Doe zo verder.
Voor ons was dit een hele fijne plaats, de eerste week van mei waren wij er. Anton loopt heel de dag de mensen te helpen waar kan. Hij heeft mij heel goed geholpen toen mijn laptop kapot was nog eens een dikke merci.
Deze recentie bevat geen tekst.
Awel hier was het voor ons het fijnste om te staan van onze 3 weken reis. Sidonie en Ad hebben alles netjes op de rails. Niets is ze teveel voor hun gasten. Je kan er heerlijk fietsen, buiten op de cp staan overal leuke zithoekjes. Voor elk wat wils, zon, schaduw .... doe zo voort zouden we zeggen. En heel veel succes met alles.
Deze recentie bevat geen tekst.
We hebben hier genoten van een paar fijne dagen, waren hier vanaf 29 maart, mooi om te fietsen. De broodjes en brood zijn heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar.
Wij waren er begin februari voor een paar dagen, wat een fijne plek. En 2 hele lieve jachthavenmeesters die je met raad en daad te woord staan. Ook Meppel is heel mooi om in rond te dwalen. De Wi-Fi werkte perfect. Meppel bedankt om geen toeristenbelasting te vragen.
Ook hier een prachtige ervaring opgedaan we hebben géén gebruik van het sanitair gemaakt want dat heb je als je een camper hebt zelf bij. Maar de plaats was mooi proper en een hele toffe havenmeesteres die ons alles perfect heeft uitgelegd, je kan er goed eten gaan in het eetcafé de kruusing. Stadje heel dichtbij. Heerlijk daar om te fietsen. Ook met dit koude weer zalig.
Wat een zalige CP. Ans die met volle hartstocht alles uitlegde, maar wat een rust daar midden in het dorp zonder nevengeluiden zalig. Bronkhorst heel leuk om naartoe te fietsen met leuke speciale winkeltjes; €- tjes meenemen. Zeker het terugkomen waard. Doe zo voort.
Wel vriendelijk ontvangen door de havenmeester, maar zoals hier al meermaals geschreven is stonden we tussen de stalling van de boten, en dat is echt niet zo fijn. Vandaar deze punten.
Heel mooie camperplaats dicht bij het centrum. Alles was er wat je nodig hebt, water, grijs water lozen, stroom en wifi. Sanitair was gesloten maar dat hebben we zelf bij in ons huisje. We werden goed ontvangen door Ivan, nogmaals dank je wel. Alleen jammer dat de neven gelegen fabriek zoveel lawaai maakt dag en nacht daar moest de stad eigenlijk iets aan kunnen doen. Anders een 10.
Hier waren we 21-11-2017. Spijt dat we naar huis moesten, komen er zeker terug. Vriendelijke ontvangst. Het sanitair hebben we niet gebruikt, hebben we zelf bij ons, maar zag er goed uit. De wifi werkt perfect. Veel succes nog ermee.
Wij waren er op 18-11-2017. Een heerlijke plaats om te staan. Vriendelijke havenmeester. Van het sanitair hebben wij géén gebruik gemaakt zijn wel een kijkje gaan nemen en het zag er perfect uit. Wel een avond zonder wifi gezeten.
Wij waren er op 18-11-2017, blijkbaar dikke pech, voor ons stonden Britten, het vuil op de tafels en de lege flessen op het gras. We hadden zelfs géén zin om uit te stappen om er een foto van te maken, helemaal niet veilig, en zijn verder gereden.
Heel mooie camperplaats, sanitair is oké alsook de wifi. Maar voor ons waren de straatgeluiden te fel. Waren hier op 14-11-2017.
Sitecode: 20384
Mooie camperplaats, jammer dat anderen niet horen dat er in de nacht wel veel rolgeluiden zijn van het zware verkeer. Komt misschien door het koudere weer? Vandaar maar een 5.
Wat een rust vind je hier, dadelijk aan de fietspaden en mooie bossen. De regen heeft ons niet tegen gehouden. Spijtig dat sommige mensen zich niet houden aan de regels ivm wifi. Michaela en John doen alles wat in hun mogelijkheden ligt om de camperaars het naar hun zin te maken.Doe zo voort.En bedankt voor de mooie week hier.
Wat hebben we hier op deze echte camperplaats afgelopen week een toffe week gehad. Marius en Elly doen uitstekend hun best. Hij werkt hard aan het sanitaire gebeuren, hetgeen anderen willen, maar wij hadden dat bij in Uize Maxx. De Wifi was uitstekend. Wij komen zeker terug. Gewoon zo verder doen. En bedankt.
Jaqueline, hier zijn we dan dikke chapeau zo een heerlijke plek en wel zo rustig. Zelfs een fietshok voor mijn vriendin,het voelde heel goed bij jou en je doet het zo goed alles zo proper het toilet, douche.We zijn langer gebleven dan gepland. En dan de uittocht iedereen van de medebewoners aan het zwaaien.Je ziet ons zeker nog verschijnen, heel veel succes en houden zo!!!!!!!
Deze plaats verdient een dikke 10. Zo mooie grote staanplaatsen, wifi die heel vlot loopt. Een heel vriendelijk onthaal door mijnheer Leo. Alles zeer mooi verzorgd. Veel leuke fietstochten gedaan.Zeer rustige omgeving.Voor herhaling vatbaar.Groetjes doe zo voort.
Een hele mooie verzorgde goed onderhouden plaats.Het sanitaire gebouwtje is heel proper, voor de mensen die er gebruik van willen maken. Alleen op de camperplaats overlast van het achtergelegen pretparkje. Dichtslaande deuren, staan wel honderden auto's. De muziek af en toe luid. Wel leuk om met de kindjes naartoe te gaan.En gelukkig na 18.00 uur is het stil.
Wat hebben we hier een toffe dagen beleefd, zijn dagen langer gebleven dan voorzien. Rudie en Niesje doen zo hun best om iedereen tevreden te stellen. Wij vonden zonder wifi een minpuntje anders een hele dikke 10.