Mini-Camping Warnstee

4.3

X

Xelave

okt 2025

Omdat het bijna het eind van het seizoen was, stonden er geen andere kampeerders op het terrein. We konden dus uit alle plekken kiezen met onze camper. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het sanitair was prima, heerlijke warme douche, dat was genieten op een regenachtige dag.

Dam/Smeets

aug 2025

prachtige camping waarbij de eigenaren er alles aan doen het je naar de zin te maken. Frituuruurtje, jou de boules, klootschieten, en we mochten een avondje optreden beleven met een troubadour. Wc en douches op en top. Mooie grote open plekken, mooie fietsroutes en verse broodjes vanaf 8.45, aan niks ontbreekt hier. Komen zeker terug( en dat is over twee weken al) dus dat zegt al genoeg.

HenkPiety

jul 2025

hele mooie en schone camping. eigenaren zijn heel gastvrij 3 dagen gestaan met de camper en was perfect we kunnen dit aanraden. ook veel mogelijkheden vanaf de camping qua fiets routes . Echt een aanrader

Lankhorsterstraat 34

7234 ST, Wichmond, Nederland

Sitecode: 52093

camping op het platteland - verharde camperplaatsen - dichtbij Hengelo, Vorden en Bronckhorst - centrum 2km