@Xelave
Gastvrij ontvangst door de eigenaresse. Zeer ruime plek, geen andere camper of caravan voor ons. Goed en schoon sanitair. Douches met thermostaat kraan. Op loopafstand van Valkenburg. Veel speelmogelijkheden voor kinderen en een verwarmd zwembad.
Sitecode: 19766
Prima en prettige camping in een voorstad van Luxemburg. We hadden een zeer ruime plek met de camper. Verwarmd sanitair. Ijsje gehaald bij het restaurant
Hartelijke ontvangst van Lieke, met een lekker drankje en een leuk gesprekje. Zeer ruime plekken. Rust en ruimte!! Sanitair is artistiek 'aangekleed', bijzonder. Douches zijn prima, het duurt even voordat het water warm is.
Automatische inchecken is makkelijk. Mooie, ruime CP. Omgeving is heel netjes. Geen sanitair aanwezig, maar dat wordt ook in de beschrijving genoemd. Ideale CP om Troyes te bezoeken. We zijn met de bus erheen gegaan en te voet weer terug (25min), is prima te doen.
Vriendelijke ontvangst. We konden voorkeur aangeven voor standplaats, bijv ochtend- of avondzon. Leuk dat er een restaurant op de camping is, relaxt om niet te hoeven koken, we hebben lekker en gezellig gegeten. Het is rustig, zonder dat het saai is. Sanitair is voldoende.
Prima plek om te overnachten en met de bus naar Cordoba te gaan. Vriendelijke beheerder. Er is 1 toilet (ziet er keurig uit) en geen douche. Dat hadden we van tevoren gelezen, dus geen probleem.
Mooie camping. Vriendelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaren. Ruime plekken. Er zijn prachtige wandelingen te maken vanaf de camping. Elke ochtend heerlijk vers afgebakken brood.
Prima camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Veel schaduwrijke plekken. Je kunt een paar mooie wandelingen maken, vooral de route van 14 km langs de rivier Duero. Ook lekkere broodjes service.
Prima camping, vlak aan de zee. Vriendelijke ontvangst. Alleen contant betalen! We hadden gereserveerd en kwamen tijdens de siësta ; op de deur van de receptie stond onze toegewezen plek al aangegeven en konden daar dus zo naar toe. Leuk restaurantje, met alleen plekken buiten, waar je gezellig iets kunt drinken en eten. Prachtige wandeling langs de kust naar St. Jean de Luz.
Sanitair is voldoende, maar heeft wel het nodige achterstallige onderhoud. De ondergrond van rode aarde wordt bij regen modderig. Kampeerplekken zijn aan de krappe kant voor een camper van gemiddelde grootte. Prima busverbinding naar stad Sevilla. Supermarkt is op loopafstand. Weg die langs de camping loopt, is duidelijk hoorbaar.
Heerlijke camping. Mooi groen. Leuk restaurantje, voor ontbijt en diner met gezellig en vriendelijk personeel. 10 min lopen van een sfeervol dorpje met veel horeca en winkeltjes. Wandelen langs de ruige kust. Sanitair is prima.
Camping ligt direct aan het strand. Lekker wandelen over de boulevard. Camping heeft veel vaste plekken met caravans. Veel groen op de camping.
Hele prettige camping met veel groen. Uitzicht vanaf onze plaats op besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada was sprookjesachtig. Vriendelijke eigenaren. Bushalte voor Granada ligt op 15 min lopen, wel een steile weg. Met de bus ben je in 30 min in het centrum van Granada. Prima restaurant op de camping met heerlijke pizza! En gezellig personeel. Sanitair was wat gedateerd, maar schoon. Warme douches.
Sitecode: 19539
Zeer vriendelijke ontvangst en heel veel informatie over Cartagena en OV daarheen. Sanitair is in een keet, gammel, heel krap, maar redelijk schoon. Bushalte naar Cartagena en supermarkten zijn op loopafstand.
Rustige camping met ruime plekken. Sanitair is gedateerd, maar schoon. Fijn dat winkeltje en restaurant, ondanks laagseizoen, open zijn. Prachtige omgeving om te wandelen. Bakker David in het dorpje is echt top! Vriendelijk personeel
Wat werden we hartelijk ontvangen door Marcella, met zelfgemaakt limoncello en olijfolie met toastjes! Een geweldige plek met zoveel liefde gemaakt. Een prachtige muurschildering, die net gemaakt was, maakt de sfeer nog mooier. Leuke gesprekjes met Marcella gehad en nuttige tips. Voor het verkennen van de omgeving is een fiets wel prettig. Je kunt met de bus naar Elche, de bushalte is op 15 minuten lopen vanaf de camperplaats.
Vriendelijke en behulpzame beheerder. Op 10 minuten lopen van het strand. Voor ruim 50 camperplekken weinig wc’s (2 vrouwen en 2 mannen). Leuk dat er rond 8 uur een bakker komt.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Uitstekende uitvalsplek om met de bus naar València te gaan. Camping is inderdaad rommelig. Beheerder erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair net voldoende. Te duur: €37/ nacht.
Prettige camperplek, dicht bij het strand. Sanitair is niet modern, maar wel schoon en de douche is heerlijk warm. Er gaat regelmatig een trein voorbij, het spoor loopt langs de kustlijn, maar dat vonden we niet storend.
Grote (moet je wel van houden…) camping, met geweldig mooi en schoon sanitair. We hadden niet geboekt, maar kregen, met ASCI kaart, €103 voor 3 nachten op een premium plaats. Een winkeltje en leuk restaurantje, met super aardige bediening. Vlakbij boulevard en strand, met veel karakterloze appartementsgebouwen en hotels. Als je helemaal doorloopt naar Rosés, is er meer gezelligheid. Bij regen veranderden de verharde paden in modderpoelen.
Sitecode: 62087
Leuke plek, met goed sanitair. Prima voor één overnachting. Eenvoudig om je aan te melden bij de slagboom. Vergeet vooral niet om het oude ommuurde stadje even te bezoeken.
Heel basics, prima voor één nacht tijdens een doorreis. Je kunt gebruik maken van een openbaar toilet en je staat langs de kant van de weg. Het is er heel stil en ‘s nachts echt donker, dus mooie sterrenhemel. Vergeet niet om even door het ommuurde stadje te lopen.
We werden door Peter hartelijk verwelkomd. Een mooie rustige camperplek in een prachtige omgeving. Eenvoudig, maar prima sanitair.
Sitecode: 52093
Omdat het bijna het eind van het seizoen was, stonden er geen andere kampeerders op het terrein. We konden dus uit alle plekken kiezen met onze camper. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het sanitair was prima, heerlijke warme douche, dat was genieten op een regenachtige dag.
We hebben één nachtje gestaan met onze camper. We werden gastvrij ontvangen en mochten zelf een plek kiezen. Het sanitair was netjes. Bijzonder dat er ezels op het terrein loslopen. Het veulen stak zijn kop nieuwsgierig in onze camper :). Alex & Eva