Kleine camping in het Twentse land - grensstenenroute langs de grens met Duitsland en smokkelroute richting Losser en Overdinkel - centrum 2km
Bentheimerstraat 84
7587 NJ, De Lutte, Nederland€ 19,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenmooie plaats tegen de Duitse grens. veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Spoorlijn in de buurt is te horen maar niet storend. José, de eigenaresse, probeert het je naar de zin te maken.
Wij zijn hier vriendelijk ontvangen . Alles is er wat je nodig hebt . De beheerder heeft het mooi ingedeeld . En je kunt hier mooi fietsen en wandelen .
nette camping ,aardige camping eigenares beetje krappe plek waar wij stonden en niet vlak. sanitair aan de krappe kant (douche) viswater stelde weinig voor.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Bentheimerstraat 84
7587 NJ, De Lutte, Nederland52° 18' 25" N
info@debergboer.nl
€ 19,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine