@Vainquira
- 2012
Mooie plaats om te staan. ondanks dat we ons bewust waren van de prijzen, is dit zeker niet goedkoop. Enkel telefonisch contact gehad met de eigenaar. was er deze periode wel zeer stil en rustig in de omgeving. Gewoon gebruikt als doorreis stop.
We sluiten ons aan bij alle positieve commentaren. Zeker een aanrader!
Leuke camping op zich. restaurant aanwezig dat prijs kwaliteit zeer goed is. Sanitair is zeker niet super, alles is er wel aanwezig. Bij aankomst niemand te bespeuren om aan te melden, kregen ook niet veel uitleg. Met de camper kan je geen grijs water lozen want die plaats is bijna niet te vinden en bovendien door de laaghangende taken niet bereikbaar. Voor het ledigen van de chemische toilet is het ook een zoektocht en niet echt handig e netjes.
zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. We waren welkom met onze honden. Alles netjes en nieuw, ze zijn zelfs nog verder aan het investeren. Zeer rustige plaats om te overnachten, mooi uitzicht op de bergen. Ligt achter de huizen van de eigenaar en geeft op die manier wel een veilig gevoel. Eigenaresse was ook behulpzaam ik het verstrekken van extra info.
aangenaam staan. Honden welkom. Ook bij ons als enigste ter plaatse, mocht het hek dicht zodat honden de vrije loop hadden. Ook voorzieningen om te BBQ. klein minpuntje is het cash betalen.
Hier geweest in mei 2025. Buiten in nog 1 camper aanwezig. is hier zeer rustig. Niet echt voorzien voor campers. geen water lozingspunt, geen aparte afvoer voor chemische wc, geen waterpunt. Ook is er bijna geen vlak stukje terrein te vinden. we betaalden hier voor een nacht met 2 pers+camper+elektriciteit een €29. douches zijn vernieuwd maar zijn gewoon openen dus geen privacy.
Sitecode: 19669
We hebben deze plaats gebruikt als doorreis stop. Zeker niet goedkoop. vriendelijk ontvangst, honden zijn welkom, mooi sanitair, slechte wifi. Plaatsen zijn beperkt van grote maar dit is gezien hun doel ( bezoeken van Praag of doorreis) geen must.
Je hebt een zeer ruime plaats, is wel duur! wifi is niet super, watertanken heb ik niet gevonden, sanitair is proper maar douchen. moet je doen zonder schroom want alles is 'open'.
is netjes, prijs is 22€ per nacht zonder iets bij. water, elektriciteit en douche mogelijkheden zijn extra te betalen. Rustig om even te gaan wandelen. Op doorreis en daar is dit zeker meer dan geschikt voor.
Mooie plaats, rustig in de natuur, grote plaatsen. Vernieuwd sanitair. welkom met honden en leuke wandel mogelijkheden.
Goed voor wat het is. We gebruikten deze plaats om gewoon door te reizen. niet te duur (€15/nacht zonder elektriciteit, die is aan €0.8/kw) mooi verzorgt terrein en ruime plaatsen.
Goed sanitair, slechte wifi die enkel aan hoofdgebouw bereikt. Dat is wel jammer en zeker voor de stevige prijs die men hier aanrekenen voor een overnachting. Plaatjes zijn over het algemeen goed. Niet allemaal even groot.
Perfect plaatsje om te stoppen voor een nachtje. goede ontvangst, zeer netjes sanitair dat correct werkt. We waren hier einde mei en toen stond erop de parking voor het bedrijf er een tent waar we niet konden degusteren. We betaalden 120pln voor 2 personen met camper en honden inclusief elektriciteit.
Het meer is openbaar en je mag er niet zwemmen. Douches zijn beperkt en is samen met wc. als er dus enkele mensen douche nemen, kan je niet naar wc. Ze zijn aan het bijbouwen van een sanitaire ruimte. wifi is er wel zeer goed. Er heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer.
5 sterren als je deze plaats gebruikt als uitval basis om Krakow te bezoeken. Kleine plaatsjes waar je met 8m moeizaam kan manoeuvreren. Elke plaats heeft elektriciteit en eigen watertoevoer. Sanitair is goed, douche is veel water en goede temperatuur. Alles een beetje verouderd maar voldoet nog ruimschoots. Prijs is correct in mijn ogen als stadscamping.
Splinternieuwe plaats. ruime plaatsen, alles zeer netjes. vriendelijke ontvangst. Sanitair is onberispelijk (nieuw!) vrij rustige straat, goede uitval basis om Auschwitz te bezoeken op 12km. Wel niet de goedkoopste. Slechts 4 sterren omdat het uitzicht niet super is.
Sitecode: 19375
5 sterren, omdat het alles heeft. vriendelijk, schoon, netjes, geweldig uitzicht, mooie omgeving, veel wandel- en fietspaden. restaurants op loopafstand. aanbevolen.
Vriendelijke en correctie ontvangst. zeer betaalbaar, voor 2 personen met camper ongeveer 25€ per nacht. zeer mooi en modern sanitair en zeer proper. Aan te raden als je op doorreis bent of echt het stadje wil bezoeken. Zeker niet aan te raden voor een langer verblijf.
perfecte plaats om rustig te overnachten en Praag te bezoeken. zeer goed ontvangen, zeer behulpzaam. Sanitair is modern en netjes. Terrein is niet groot maar perfect verzorgd. Prijs is correct.
Zeer vriendelijk ontvangen, gemoedelijke sfeer. Mooie natuurlijke omgeving met veel wandel mogelijkheden. Sterk verouderd sanitair maar netjes. De nieuwe eigenaren zijn alles zachtjes aan terug in orde aan het maken. Hond vriendelijk want we waren welkom met 6 honden. (buiten seizoen)
vanaf 3 honden niet welkom, ongeacht welk ras. wel op een weiland naast de camping. ondanks dat je dan volledig gebruik kan maken van de prachtige sanitair infrastructuur, sta je er zonder elektriciteit. Dat aan een extreem dure prijs want je moet dan even goed per hond betalen.