@RSC84
Ontzettend smerig. We waren er dan wel tijdens ADE dus het was druk op de camping, maar 50 euro voor 1 nacht met 3 personen en dan niet het sanitair bijhouden kan echt niet. De gemiddelde dixi aan het einde van een festival is nog schoner. Locatie is wel goed tov Amsterdam en de plek aan het water was ook mooi.
Ontzettend aardige mensen, denken mee en zijn heel behulpzaam. Mooi stukje gras zelfs na alle regen en heerlijk rustig. Sanitair ook prima.
Wij verbleven 1 nacht op de camperplaats en 2 nachten op de camping. Op de camping zijn de sanitaire voorzieningen meer dan prima. Er is zelfs een bad. Wifi uitstekend. Er is een busverbinding vanaf de camping naar het zwembad. Wanneer je geen voorzieningen nodig hebt dan is de camperplek een goedkope optie: 6 euro. Campers en caravans zijn toegestaan. Wij hebben een camper en vouwwagen en deze mocht uitgeklapt op de camperplek staan.
Mooie locatie aan een meer. Berlijn is zeer goed bereikbaar met ov. Tip: koop in de bus een 24 uurs kaart, deze kaart is ook geldig in Berlijn. Bus stopt voor de camping en dan overstappen op de trein. Sanitair minder, stonk heel erg. Douchen 20cent per minuut en je hebt voor al het sanitair een druppel of een kaart nodig. Extra ster vanwege de ligging tov Berlijn. 3 personen en 1 hond 84 euro voor 2 nachten incl stroom.
Wij betaalden 45 euro per nacht. 3 pers + hond. Prijs kwaliteit zeer slecht. Het sanitair was echt heel vies en niet bijgehouden. Geen aanrader, zelfs niet op doortocht.
Hele fijne ontvangst, mooie rustige camping, sanitair is nieuw en werkelijk niets op aan te merken. Broodjes kunnen de avond van de voren besteld worden via een lijst. We hebben in het restaurant gegeten dit was ook erg lekker en betaalbaar. Het enige minpunt was het meer, het water is erg troebel en de helling waar je het water in kunt gaan is erg glad. Waterschoenen zijn aan te bevelen.
Prima camping zonder vaste pekken. Direct aan het meer. Wij hebben een bootje gehuurd voor 55 euro voor 3 uurtjes en zijn het meer op gegaan, een aanrader! Mindere punten zijn het sanitair. Toiletten en douches niet altijd schoon terwijl er niet veel schoon te maken valt, maar 2 douches voor de hele camping. Douchemunt is 0,50 voor 5/6 minuten warm water. Ook is er geen mogelijkheid voor het lozen van afvalwater en vullen moet met een gieter.
Sitecode: 81913
Fijne camping, 5 km van autoweg staat bij de afrit ook al aangegeven. Sanitair is voldoende. Douchen voor 1 euro. Wij betaalden voor 1 nacht 32 euro voor 3 personen met camper en hond. Zeer vriendelijke eigenaren.
Prachtige locatie, sanitair is verouderd en niet schoon. Geen toiletpapier in toiletten. Te weinig douches voor de hele camping, lange rijen voor de douches. Drukke ongeorganiseerde camping. Stroom 4kw. Extra betalen voor Kajak.
Wij hebben extra betaald voor een premium plek. Stonden op het schiereiland in de binnenste ring. Locatie prima, maar de afstand tot aan de voorzieningen was te groot. Legen van de cassette moest bijna met de fiets. Lopend met een volle cassette was niet te doen. Te weinig douches en deze waren ook niet schoon. Toiletten waren ok. Extra betalen voor strandbedjes en waterpark. Wij hebben voor een dag een bootje gehuurd en dit was de moeite.
Top plekje. 7 euro all-in. Naast restaurant, bakker en enkele winkels. Mooie omgeving. Direct aan de wandelroute én bijna direct aan de afslag van de snelweg. Helemaal niks op aan te merken.
Leuke camping, mooie ligging. Drukte viel goed mee. Eten kan bij het restaurant van kamp Liza dat iets lager bij dezelfde ingang ligt. Wifi is op het achterste terrein niet beschikbaar en ook is het bereik via de 4G heel slecht. Alleen cash betalen. Restaurant kan wel met pin, maar de broodjes in de ochtend weer niet.
Vriendelijk personeel, mooi zwembad en leuke glijbanen. Verschillende zwembaden met verschillende temperaturen. Sanitair prima en schoon. Wel maar 2 wasmachines voor de hele camping. Prijs ook prima. Wij zijn fan!
1 ster is nog te veel. Vergane glorie, ongeïnteresseerd personeel. Badmeesters die niet opletten waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Toiletgebouw zonder licht in de avond. Tegels in het zwembad zijn kapot, in het binnenbad is de helft gesloten, buitenbad ook deels gesloten. Er zijn niet genoeg tekens beschikbaar om aan te geven hoe slecht dit is. Bijna 100 euro voor 3 personen per nacht.
Op de bonnefooi naar deze camping gereden, op het oog genoeg vrije plekken. Helaas werd ons medegedeeld dat de camping alleen toegankelijk was voor eigen volk. Bij navraag bleek het om onze gele kentekenplaat te gaan en waren wij als Nederlanders niet welkom. Jammer gezien de goede reacties.