Pantslake Camperplace

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom bij Pantslake Camperplace, dé ideale camperplaats voor wie wil genieten van de natuur én de levendige sfeer van Amsterdam! Gelegen op een melkveehouderij, op slechts 15 minuten afstand van het bruisende Amsterdamse centrum, bieden wij de perfecte uitvalsbasis voor jouw camperavontuur.

Let op: we hebben (nog) géén douche

Lees verder

• WiFi

Veel te duur voor zo’n cp aan een drukke weg. Er zijn genoeg andere opties in de omgeving met gemakkelijk vervoer naar Amsterdam.

Thiesyl

okt 2025

Een natuurgebied op slechts een paar kilometer van Amsterdam, bereikbaar met de bus of de fiets. De eigenaren zijn behulpzaam en charmant. Fietsen is aan te raden om Amsterdam en de charmante omliggende steden te verkennen.

Heerlijk 3 nachten gestaan tussen de melkkoeien. Fijne ontvangst door de eigenaren. Amsterdam is heel goed bereikbaar, bus overstappen in Noord op de Metro. In 25 minuten sta je hartje Amsterdam. Ook fijn, Wifi verbinding is top!

Middenweg Broekermeer 19

1027 GB, Broek in Waterland, Nederland