@Katja-en-Frans
Heerlijk 3 nachten gestaan tussen de melkkoeien. Fijne ontvangst door de eigenaren. Amsterdam is heel goed bereikbaar, bus overstappen in Noord op de Metro. In 25 minuten sta je hartje Amsterdam. Ook fijn, Wifi verbinding is top!
Fantastische CP. Alles is goed verzorgd, de plek, de voorzieningen, het betalen. Chapeau .
Heerlijke camperplaats. Vakken zijn mooi ingedeeld. Rustig, en mooi zicht over de weilanden. Binnen een kleine 3 kwartier fiets je naar Paleis het Loo.
Wat een heerlijke camping, een hele prettige en gemoedelijke Brabantse sfeer. Woudrichem is een heel leuk vestingstadje. Genoeg te wandelen en te fietsen. Niet verpest door de commercie. Zeker ook Slot Loevestein bezoeken. Complimenten aan Mary, de beheerster, we waren er maar 1 nacht, maar we hebben voor een week genoten. Dankjewel.
Een prachtige plek, het is meer een camping dan een camperplaats. Stoeltjes en tafel mogen lekker buiten staan. Uitkijkend over een zeer fraai veld met klaprozen. Norcia ligt 4 kilometer verderop, zowel makkelijk met de fiets als lopend te bereiken.
Prima plek om heerlijk rustig te slapen tussen het gezang van de vogels. Een keer de struiken snoeien zou fijn zijn, dan kan je beter genieten van het uitzicht. heerlijke wijn en voortreffelijke olijfolie gekocht bij wijnhuis Cantina Fratelli Pardi. Dorpje is erg gezellig.
Wat een prachtige camperplaats, goed verzorgd, vriendelijke eigenaar, en wat een uitzicht op Assisi. Je loopt een leuke wandeling makkelijk naar de stad. Met de fiets is het goed te doen om Spello te bezoeken.
Fantastische plek om Omaha Beach te bezoeken. Camping ligt heel mooi, sommige plaatsen kijken uit over de zee. Deze hebben wij niet gekregen omdat je het gras zou kapot rijden met het modderige weer. Douche werkt met een bandje, dat zou niet onze keus geweest zijn. Vanaf de camping is er een pad naar beneden naar het strand, prima te doen.
Fijne en zeer rustige camping. Je kan gemakkelijk per fiets naar de invasiestranden van Utah Beach en Saint Mère Église. Zeehonden spotten, wij hebben er 25 mogen zien. Geweldig. Het sanitair op de camping is heel schoon, de plaatsen zijn mooi afgebakend en ook schoon. Een tip voor de fijne eigenaren, die zeer goed Engels spreken, internet bij je camper zou fijn zijn, en een loosplek voor je afval water.
Na 3 nachten “de boerderij” weer verlaten. Mooie rustige camping. Grote plekken, vriendelijke ontvangst. Wij keken uit op een volkstuintje. De fietsenpaden zijn goed, wij zijn naar de Pegasus brug gefietst en een andere dag naar Arromanches. Aanraders.
Een aardige ontvangst door een jongeman die zeer goed Engels spreekt. We zoeken zelf een plekje.. De camperplaatsen staan tussen de sta caravans, dat is minder. Douche is heerlijk. Strand is dichtbij, je kan een mooie wandeling maken naar de roches noires.
Gigantische camperplaats. Zorg dat je vroeg komt, na 18 uur staat deze plek geheel vol, zelfs op een maandag in september. Het stadje Honfleur is heel dicht bij en zeer de moeite waard om te bezoeken. Laden en lossen van vuil en schoon water is goed te doen.
Mooie camping, met op veel plaatsen uitzicht op zee. In de nacht is het heel erg stil. Je kan een mooie wandeling maken naar Étretat en dus bus terug nemen naar Yport. Aanrader.
Een tiental plaatsen hebben direct zicht op de Moezel. De douche was heerlijk, en goed te regelen op gewenste temperatuur. De betaling gaat makkelijk via een automaat, je betaalt voor 24 uur. Vanaf aankomst gaat je tijd tellen. Bakker is op loopafstand, ongeveer 10 minuten. En met geluk tref je in de de middag een Italiaanse ijscoman.
Een grote Camperplaats. De meeste plekken staan aan de Moezel met een fietspad ertussen. In de middag komt een Italiaans ijscoman langs en in de ochtend de bakker. Een leuke, zeer makkelijk te fietsen, ronde kan je naar Bernkastel-Kues maken. Makkelijk je vuilwater te lozen en weer voorzien van vers water.
Prachtige plaats direct aan de Moezel. Weids uitzicht op de druivenranken. mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Om 8 uur komt de bakker langs. En tussen 17 en 18 uur wordt het geld opgehaald voor de overnachting. Je kan ook pinnen.
Fijne camperplaats met mooie plekken direct aan de Moezel. Prachtige wandelingen tussen de wijnranken met hele mooie uitzichten. Aanrader om de omgeving te ontdekken.
Wat een cadeautje om hier te mogen slapen. Het uitzicht is overweldigend. Zeker als je in de ochtend opstaat, de zon schijnt, en de wolken onder je aan je voorbij trekken. De camping en het sanitair zijn zeer goed onderhouden. Wij komen zeker terug.
Prachtige camping in een zeer mooie omgeving. voor ons jammer dat het hard regende en de pistes gesloten waren. Wandelen was er deze keer niet bij. we komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 12046
Mooi gebied om te wandelen en fietsen. Camperplaats is heel rustig met zicht aan alle kanten op de bergen. Restaurant met broodjes service. Met een beetje geluk gaat de uitbater na het diner nog jodelen. Alles contact afrekenen. Een overnachting voor twee personen met stroom komt op 28 euro. Zou er zeker nog eens terug komen.
Prima locatie, dicht bij het oude centrum. De vakwerkhuizen zijn een aangename verrassing. Als je naar boven loopt heb je een mooie stadstuin waar je heerlijk kan genieten van wijnen uit de buurt.
Sitecode: 19073
Fantastische locatie, zee proper en netjes, en dat ten tijde van de Corona crisis. Terecht een pluim verdiend!
Maar liefst 4 nachten gestaan. Dit kwam vooral door de Konuskaart: gratis trein, in deze omgeving ook de fiets gratis mee. Verder mag je ook gratis gebruik maken van het zwembad. Stadje erg leuk, op zaterdag markt met allerlei heerlijke plaatselijke lekkernijen.
Inderdaad klopt de omschrijving. Erg rustig, grote geasfalteerde parkeerplaats.
Rustige camperplaats, leuk dorp, zeker de Konus kaart halen voor gratis openbaar vervoer. Met de fiets op de trein naar Freudenstadt en terug fietsen. Prima te doen.
Wat heerlijk zo'n plek dicht bij het centrum van Amsterdam. Bakkerij met heerlijk brood tegenover de pont. De pont brengt je gratis naar de achterzijde van het centraal station.
Leuke plek in de haven. Wij stonden op een van de zes officiële plaatsen. Op het parkeerterrein stonden nog zeker 25 andere Campers die wel werden gedoogd. Leuk stadje. Aanrader om de stoomtram te nemen en het Zuiderzee museum te bezoeken.
Mooie rustige grote plek. Geen sanitair, maar dat hebben wij in de camper. Als je aan de rand gaat staan heb je leuk uitzicht op een molen en schapen. Je betaalt voor 24 uur, 20 euro. Je kan ook betalen bij de receptie van Landal.
Prachtige camperplaats met uitzicht op een jachthaven en dicht bij een strandje. Een geheel vernieuwde douche en toiletruimte. Zeer proper. We hebben hier heerlijk rustig gestaan en geslapen. Het dorpje en zijn terrassen zijn een aanrader.
Heerlijk, 5 dagen op deze plek gestaan. Rustig qua geluid, 10 minuten lopen naar de gratis pont die je in 15 minuten naar het centrum brengt, bij de pont een fantastische bakker die ook op zondag is geopend. Een prettige eigenaar. Wat wil je nog meer zo dicht bij hartje Amsterdam! Dat andere steden maar mogen volgen.
Een camper plaats in de maak. Er staat aangegeven dat er een camping zou moeten zijn, maar deze zien wij niet. Vlakbij is een heel mooi meertje. Op een bord staan een aantal telefoonnummers, maar om nou een nummer te draaien dat je op deze plaats staat??? De volgende ochtend vraagt een meneer 10,- euro en vertelt dat alles nog in de maak is. De intentie is er, maar er moet nog veel gebeuren!
Hele rustige gratis locatie. De omgeving heeft ook fiets routes. Verder is het dorpje zeer klein, maar zeer de moeite waard om daar uit eten te gaan.
Heerlijke, zeer rustige locatie. Je wordt 's ochtends vroeg gewekt door de vele vogels uit de omgeving. Met je camper sta je op een goed verzorgd grasveld. Kippengeur hebben wij niet geroken. Aanrader om te staan en mooie omgeving om te fietsen!
Nette plaats naast Thermen zwembad. Goede plek om te overnachten als je op doorreis bent. Wij betaalde 7 euro per 24 uur.
Prachtige goed onderhouden camping met grote plaatsen. Er zijn plaatsen in de zon of schaduw en met en zonder zeezicht. Wij hadden een prachtige plek waar we heel mooi over de zee uit keken, wel vol in de zon, maar de avonden koelde goed af, ook in juli. Sanitair om door een ringetje te halen. Zeer vriendelijk personeel wat alle talen spreekt. Het gezellige stadje is ongeveer 15 minuten fietsen.
Een camperplaats op het terrein van een boer. Prima plek om te overnachten op doorreis. Wij betaalde 10 euro zonder stroom. Het is zeer rustig.
Zeer nette camperplaats met afgebakende plaatsen door een haag van struiken/boompjes. Lucca is zeer makkelijk te bereiken per fiets en leuk om op de muur te fietsen. Ook is het leuk om in de omgeving op een fietspad langs de rivier te fietsen. In mei was de camperplaats tussen 12.30 en 14.30 uur gesloten. Wij betaalde 20 euro.
Een zeer goed verzorgde, rustige en nette camperplaats met alle voorzieningen. De ligging is wel saai. Overigens is het dorp zeer de moeite waard om te bezoeken.