@Thiesyl
- Ford
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een kleine rustplaats aan de rand van het dorp met een aangenaam uitzicht; alles is gratis: water, afvalverwerking en elektriciteit. Dank aan de gemeente voor dit gebaar.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Sitecode: 198196
Een heerlijke plek voor een rustige nacht, omringd door asperges en paarden. De toiletten en douches waren brandschoon en we vertrokken met tomaten, paprika's en appels, vriendelijk aangeboden door de eigenaar.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Schaduwrijke camping, sanitaire voorzieningen wat gedateerd maar schoon. 20 minuten met de bus van Sevilla (halte heen en terug), 5 minuten lopen vanaf de camping. Gastvrije receptie, kleine supermarkt, leuke bar bij het zwembad.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een heerlijke plek, direct aan het begin van een wandelpad, met een lift naar het dorp (een fijne bonus). Rustig, prachtig uitzicht, gratis afvalverwerking en water, elektriciteit tegen betaling. Dank aan de gemeente voor deze plek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een fijne kleine camping vlakbij de oceaan, brandschone faciliteiten en een vriendelijke persoon bij de receptie.
Een rustige nacht op een prachtige locatie, met een aangename wandeling rond het meer. Geen diensten.
Een natuurgebied op slechts een paar kilometer van Amsterdam, bereikbaar met de bus of de fiets. De eigenaren zijn behulpzaam en charmant. Fietsen is aan te raden om Amsterdam en de charmante omliggende steden te verkennen.