Praia de Sao Jacinto

• Douche

• Vuilnisbak

Broer00

jun 2022

Wat stil! Wij waren de enige. Diverse campers kwamen zagen en verdwenen naar een CP in het stadje vlak bij de haven. De voorzieningen die er waren , zijn in orde, alleen de toiletdeuren kunnen niet op slot.

jlrutten

mei 2022

We waren hier vanmorgen en hebben een mooie strandwandeling gemaakt. Heel groot strand met fijn wit zand in een. Beschermd duingebied. Er was zeemist en we zijn terug gereden naar Torreira. Daar staan we nu op een grote parkeerplaats met harde ondergrond, verlicht. tegenover het water. Portugezen camperaars zeggen dat je hier mag overnachten.... Dan is het een prima plek. Veel kleurige vissersbootjes.

reislustig

feb 2020

In de winter geen toilet gebruik en water afgesloten, maar heerlijk rustig en mooie strandwandeling. Ook de restaurantjes gesloten maar hebben tenslotte alles aan boord.

Avenida Riamar

3800, Aveiro, Portugal

40° 40' 7" N 8° 44' 32" W

40.66849 -8.7423

locatie bij strand - gebruik GPS-coordinaten - toiletgebouw geopend 07-20u - aan buitenzijde koude buitendouche - planken verhard pad langs Beach Bar naar het strand - centrum 1km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!