@jlrutten
- 2020
- Malibu 600 DB 2
- 2016
- Buscamper
Heel fijn dat de stad dit bied. S avonds wordt er jeu de boules gespeeld. Smakelijk gegeten bij een kebab restaurant. publieke toiletten en elektra.
Heel mooi en schoon.
Er moet nu betaald worden. Er staat een groot bord. Zie foto. Parkeermeter boven aan. De weg. €6, 00 voor 24 uur. Bij regen modderig. Nadeel is het geluid van de weg.
Rare plek, maar het strand is erg leuk. De wandeling naar boven, die je heel ver door kunt lopen met mooi zicht op de zee, is de moeite waard. In de barretjes heerlijke pinxto! Wij zijn er om 12 uur en betalen €9.50 tot 20.00 uur vanavond. Morgen voor 20 uur vertrekken. Morge
Alles aanwezig. Vlakke plaatsen. Picknickbanken. Water lozen etc. We steken de weg over en maken een mooie wandeling langs de rivier. Je kunt een route van 24 km lopen.
stil ,water, lozen. helaas regen ee zien dus niet veel. Dank aan de gemeente.
We staan op het onverharde gedeelte. Prima om de stad te bezoeken. S nachts erg stil.
we lozen hier en halen water.mooi uitzicht op de marmerheuvels. we blijven niet lopen een paar vreemde snuiters rond
Fijne plek. Veel muggen, waarschuwing voor slangen. Water is verfrissend. Iedereen staat op het gras onder de bomen ivm de warmte 30 graden. Heerlijk rustig.
Alles is er. Douches, toiletten, lozen water. Ruimte genoeg. Er is het dorp een zwembad gebouwd met leuk terras waar ze van 12.00 tot 15.00 lunch serveren. Zwembad is gratis. Ideaal als je met kinderen reist. In het dorp is niets te doen. Mooi landschap. Goed wandelen. Geen winkels alleen brood in het barretje. Dank je wel gemeente Ameixial.
Fijne plek. Ipv 2 dagen verbleven we er 7. Prachtig strand. Te weinig douches en toiletten.
Zeer tevreden. Fietsen en wandelen. Alles dichtbij. Leuk stadje. Mooie Fado concerten in het oude kerkje. Continente(groot shopping centrum) 5 minuten. Wasmachines, wsslijnen, droger, broodservice. Schoon, ruime plaatsen en bovenal zeer vriendelijk personeel bij de receptie. 3 nachten werden er vier.
Perfect! 15 euro Inclusief Electra er is ook een zwembad. Makkelijke toegang vanaf de grote weg. Busstop voor de CP. Carlos bij de receptie is erg attent en legt alles uit. Lijkt wel een tourist info 2 wasmachines een droger. Ideaal om Sevilla te bezoeken
Prima plek voor bezoek aan de stad. Overal dichtbij. Supergrote parking. Zaterdag is er markt maar dan nog is er voor campers heel veel ruimte. Er is water, buiten het hek en tevens is daar een plek om de wc te lozen.
Heel tevreden. Strand zo dichtbij en dan alle faciliteiten. Aardige eigenaar. Rustig op het strand. Duikcursussen. Heel helder zeewater. Kiezelstrand.
Perfect als je op doorreis bent. Staan aan het meertje bij de jeu de boulesbaan. Het restaurantje Maison de Lac gaat om 17.00 uur open. Hamburgers etc. Goede service!
We komen hier en vallen met onze neus in de boter. BREDEVOORT Schittert. Een 3 daags evenement eind september. De CP staat vol Duitsers die niet in de vakken staan maar aan de overkant en alle stroompalen in gebruik hebben, zodat wij niet kunnen inpluggen. Zwemplas is grandioos maar ivm blauwalg toch maar niet gewaagd. Restaurant Berthram heeft heerlijke appeltaart.
We zijn hier al vier dagen en blijven nog een dag. Heerlijk de rust en dat fantastische zwemplekje, waar we elke dag gebruik van maken. Heel veel gefietst hier. TOPPLEK voor ons.
Wat een mooie CP. Zelfs 2 douche/toilet combinaties. Afwasplek. Wasmachine. Lozen, stoom, water. Heel luxe, maar wat het bijzonder maakt zijn de CP beheerders. We kregen zelfs eitjes van de kip. Je kunt cash betalen, pinnen, via envelop via app. Alles is mogelijk en heel veel fietsroutes. Wij blijven hier een aantal dagen
Leuke plek. Je loopt zo het stadje in. Bij de VVV kreeg ik goede Info en een gratis audiotour door het centrum. Die Kyrburg opgeklommen. Na 143 treden kom je op een plateau waar je meerdere wandelingen kunt starten. Goede VVV. Prima plek. Aan de weg dus je hoort wel, verkeer.
Bij Habelersbrucke is nog een plek gecreëerd. We staan er nu met 18 campers. Plaats voor 20 Er is een Schiltach Musik Festival op verschillende plekken in de stad podia Muziek bier en worst.
Prima nacht gehad. Heel stil en donker. We stonden alleen. Hebben daar geen problemen mee, juist tegenovergestelde.
Prima plek vlakbij voetbalveld. We drinken hier alleen koffie. Het regent en we gaan touren in het Schwarzwald . Onder de bomen is met de temperatuur van de laatste dagen 34 graden wel heel fijn.
Sitecode: 12029
Prima plek. Hier 3 dagen gebleven. Gefietst 6th. (burkheim is leuk) druivenroute is aanrader. Bord staat vlakbij CP. Bij de Baggersee lekker gezwommen. Was bloedheet. CP heeft amper schaduw. 16,00 per nacht als je meerdere dagen blijft. € 1,50 per persoon per nacht erbij komt dat op € 19. Per dag.
Lekker rustig snachts. Allen de krekels hoor je. Gisterenavond vuurwerk in het dal. Overdag hoor je de treinen en geluid van beneden. Veel wandelroutes. Best pittig we hebben de loreleyrundtour extra gedaan en zijn hier 2 nachten gebleven. Via de Rheinsteig in Patersberg kan je rechtsstreeks steil naar Goarhausen via het station Patersberg pad weer naar de CP.
Fijne plek. Mooi toilet Ruben! Prachtige fietsroutes hier. 2 nachten gestaan. blijven nog een nacht. Aardige CP beheerders.
Wij zijn hier 3 dagen geweest. Leuk fietsen langs de Marne. Vriendelijke campingbaas en vrouw. Heerlijk rustig. Schoon sanitair. Zelfs föhn.
Alles verouderd. Je moet goed weer hebben hier. 8 euro voor 1 nacht +toeristenbelasting. VVV is dicht op Dinsdag. 's avonds en smorgens komt men het geld innen. Plek is mooi aan direct aan het meer
Als je van rust houdt, heerlijk alleen vogelgeluiden. Bijzonder aardige eigenaar. Gebruik Google maps. Met de autonavigatie kom je verkeerd uit. Met onze 6m lange bus reden we verkeerd. 10km over de smalle weggetjes ging maar net. Je kunt naar het dorpje fietsen. Schoon stadje.
Fijne plek. op het strand kan je je stoelen neerzetten. Nu erg druk ivm vakantie Spanjaarden. Naaktrecreatie strand aan het eind van de mooie boulevard. Mini super na Restaurant Moments rechts het steegje in. Vers brood!
fijne plek. schoon sanitair. vriendelijke beheerders. leuk fietsen naar Altea ,L'Albir en Benidorm. enig minpunt is het lawaai van autos 's nachts niet goed opletten op inrit. weg is druk.
Prima plek als je de stad Barcelona bezoekt. Veilig, stroom, water, lozen voor €15,00 incl.douche en toilet (wasmachine en droger € 11,) fijn na 14 dagen een wasje doen. Trein: Route R 1 naar Barcelona Plaza Cataluñya. 7,60 retourtje.
Schoon.
Fijne plek. Leuk uitzicht. Kunnen veel meer campers staan. Zeker 15 meer. Leuk gefietst langs het water richting zee. Benzine bij Eclat erg goedkoop.
Top! vlak aan het strand. Je kunt jezelf inchecken bij de slagboom. Wij blijven 2 nachten. Mooie duinwandeling gehaald bij de tourist information. Randonnee la Grande Marie. 11km. Prachtig strand!
Wij kwamen aan en. Zijn eerst eens rond gaan kijken. Wij vonden. Het een lounge plek en besloten een andere CP te zoeken via park4night. Vonden Airepark parking de la Rivierette. Een stukje verderop PAL aan zee. All incl 11,50 per nacht. Achter de zuil parkeerkaart kopen en mbv de code invullen hoeveel dagen je wilt blijven. Toplokatie! Wij blijven daar 2 nachten.
Prima plek. Leuk stukje kunnen wandelen. Je mag hier max 24 uur staan. Water toilet, vuilnisbak. Meer hebben we niet nodig. Dank aan de gemeente. Ook aan het water 7 kmnaar beneden zag ik leuke plekken(10)waar je mag staan langs een fietspad. Park4night
Prima plek voor de nacht. Heerlijk stil. WC gebouw is nu open. De "kloofwandeling" stelt niets voor. We zijn bovenaan de afgraving naar rechts gegaan en een wandeling langs de koolzaadvelden gemaakt. Goede schoenen zijn noodzakelijk, maar de loopt binnen de 20 minuten de afgraving rond. Morgen naar een echte kloof. Les Gorges de Noailles
Sitecode: 82092
Leuke CP. Mooi stuk om het meer gewandeld. Lekker rustig: 2de paasda, 2 campers. Mooi zicht op het meer.
Leuke CP. Mooi zicht op het meer. Rustig. Stuk om het meer gewandeld. Rode route.
Simpele plaats. Water, elektra en lozen voor 5 euro. Half flesje champagne erbij gekocht. Heerlijk. Wandelen stelt niet veel voor. Had wel gereserveerd per mail. Pasen en maar 3 plaatsen.....
Heerlijk rustig. Zon schijnt. Vriendelijke ontvangst. Mooie fietsroutes. Toiletten aanwezig ook WiFi. Vlees helaas op. Zo horen koeien te leven!
Prachtige omgeving. Even zoeken. Fijn om hier te zijn.
Lieve mensen. Ze verkopen honing, zelfgebreide sokken en allerlei frutsels. Ik koop 2 paar en een pot honing. Helaas spreken Tom en Karin alleen Deens....Handen en voetenwerk dus. Staan met 4 andere campers.
Zeer schone toiletten. Staan hier helemaal alleen. Betaalautomaat afgeplakt. Naseizoen dus gratis. Geweldige speel/zwemplek voor de kinderen. Mooi zicht op het Skagerak en morgen helaas terug met de ferry. Wat een Fantastisch land!
Leuke stille plek inderdaad van 24 tot 8uur verboden maar heel leuk en rustig. Je kunt zwemmen speelplek voor kinderen picknickbanken en erg schoon.
Leuk punt. Staan hier alleen. Helaas geen water ook goede info van het touristoffice. Als je kunt wandelen kan je je hond uitlaten.
Als wilt wandelen is dit een goede uitvalsbasis. Als CP minder geslaagd. De noren rijden af en aan om, uiteraard, te wandelen. We staan hier nu met 5 campers en 3 auto's.
Een tocht 7km omhoog. Hebben niet de app om te betalen en geen idee waar het touristkantoor Sulda zich bevindt zit. Wel kunnen lozen en water tappen. Douche en toilet zelf aan boord. Heel stil we staan aan de overkant op de parkeerplaats. Mooi wandelgebied. Leuk meer en ook nog eens stralend weer.
Schoon toilet. Lozen mogelijk
E zijn hier voor de tweede keer. Heel mooi wandelgebied. We blijven 2 nachten. Heerlijk stil.
Plek is leuk maar inderdaad je kunt overal in Noorwegen langs de weg op een pickniclaats staan
We kwamen hier langs en zijn gestopt. Bijzonder mooi. De weg is niet druk dus niet veel verkeer. Dachten erover terug te gaan toen we in Astra weggejaagd werden. Leuk plekje
Wij staan hier twee nachten en maken mooie tocht. Weg is prima te rijden. 6m.40 camper. 's nachts op de schapen na helemaal stil. Veel bosbessen onderweg.
Verboden voor camperswe werden weggejaagd
we zitten niet op de parking maar 500 meter ervoor.mooi wandelgebied.rust!
Heel veel wind. Mooi uitzicht en rustig na de Voringsfossen parking.
Groot goed verzorgd erg druk. De Voringsfossen bewonderd en daarna doorgereden.
Als stopplaats heel goed. Prima toiletten net nieuw. Picknickplekken genoeg. Je kunt hier goed zwemmen en vissen. Enige nadeel is het geluid van de doorgaande weg.
Mooie nieuwe plek vlakbij monument svard I fjell. Buitendouche, leuk strandje, fietspad.
Is geen CP meer. Als je de tunnel door bent ligt links Hellern, oude huisjes onder de rotswand
Erg druk bezocht. Een bakkerijtje wat zelf buiten in een oventje brood bakt. We waren vroeg en konden zo het "museumterrein" van de vuurtoren oplopen. Route er naartoe is erg mooi. We hebben niet overnacht hier.
Brede plaats. Douche en toilet prima.
Leuke plek.. Dorp Farestad bestaat uit huisjes aan het water. Wordt krab gevangen. Je kunt nog een leuke wandeling maken en zwemmen.
Fraaie plek. Geen voorzieni gen maar een spectaculair uitzicht. Er stond een kapel en er ligt een kerkhofje naast een immens groot anker. Als je vandaar het pad volgt (29 25 min) kom je bij een trap naar het strand waar je heerlijk kunt zwemmen
Fijne rustige plek. We stonden met 5 campers. Waren eerst bij de haven geweest, maar daar was het(denk ivm zondag) erg druk. leuk plaatsje en je kunt een mooie wandeling langs de kust maken.
Prima voor de doorreis. We staan met 6 campers. Park is leuk om in de schaduw te zitten Een beetje rondwandelen en restaurants op loopafstand
Fijne ruime plekken. Schoon sanitair. Mooie fiets en wandelmogelijkheden. Vriendelijke beheerder
Konden de plek niet vinden is nu een hele grote parking goed als je de stad wil bekijken met de mooie kathedraal. We zijn achter de Intermache gaan staan.
Leuke plek. Overkant van het straatje het strandje bij het meer. Vreemd genoeg geen prullenbak. Containers verderop zitten op slot. Mooi fietspad, goed aangegeven naar Biscarosse en Biscarosse Plage. Met 33 graden is het fijn onder de bomen en verkoeling dichtbij. Water, lozen wc en grijs water.
Leuke plek ware het niet dat die vol staat met kermisklanten. Dit weekend een evenement. Mooi meer. Leuk restaurant. Toiletten bij CP heeeel vies. Gelukkig toilet in de camper
Zag er naargeestig uit. Zijn doorgereden
Sitecode: 42017
Helaas we waren hier om 17.30 overvol warme dag Iedereen wilde naar het strand. Enorm druk
Prima plek. rustig. Boven get dorp. Waterpomp nog steeds defect. Dwz je kunt gratis water tappen.
Fijne plek en 2 dagen mooi weer.!! Koeien Ellen als muziek. Gaan morgen de Ruta de Cares lopen. De befaamde kloofwandeling
Zo mooi. Staan hier met 5 campers. Vanmiddag noodweer. Nu weer stralend. Het gras is niet drassig. We staan links van het kerkje op het grasplateau. Genoeg ruimte om weer te keren met de camper.
Goede plek om de stad te bekijken. Aldi en benzine ook vlakbij
Heel rustig. Zijn alleen. Alles schoon
Zeer triest. Wilde graag naar Paleis. Dat was helaas om 2 uur dicht. Doorgereden
Voor de derde keer zijn we hier. Dankbaar dat de stad Braganca zo 'n unieke plek heeft voor camperaars. We Staan nu op het onderste terras o der de boompjes in de wind 30 graden. Komen graag weer terug hier
Mooie plek. Vanaf Porto zo alle CP 's geprobeerd maar overal vol. Zondag en 30 graden iedereen wil bij het water zijn. We hebben de camper geparkeerd tussen alle dagtouristen. Nu om 8 uur is bijna iedereen weg. Mooi zicht op de rivier. Prima!
Prima plek. We waren in Jacinto maar hadden zeemist. Deze plek ligt ook aan het fietspad aan de N327 heel grote plek waar je volgens de andere Portugese camperaars mag staan. Tegenover ons wordt een museum gebouwd.
We waren hier vanmorgen en hebben een mooie strandwandeling gemaakt. Heel groot strand met fijn wit zand in een. Beschermd duingebied. Er was zeemist en we zijn terug gereden naar Torreira. Daar staan we nu op een grote parkeerplaats met harde ondergrond, verlicht. tegenover het water. Portugezen camperaars zeggen dat je hier mag overnachten.... Dan is het een prima plek. Veel kleurige vissersbootjes.
Prima plek. Vlakbij het strand. Twee soorten zand en rotszand. Na Lissabon is de rust een verademing
De coördinaten brengen ons niet bij de ingang. De laatste straat naar rechts op je navigatie negeren en rechtdoorrijden en zoeken naar de ingang, die op de eerste foto staat. Joekel van parkeerplaats van een geweldige stad. Het duurde 2 uur om de laatste 18km af te leggen op de A 2. Ongelukken veel chaos. Veel lawaai, maar dat moet je maar op de koop toenemen.
Staan hier helemaal alleen. Enorm strand: mini kiezelsteentjes. Zwaar lopen, maar wel heel erg mooi. Inderdaad veel wind en geweldige branding.. Geen zwemstrand. Intermache 30 min lopen.. Heerlijk gebraden kip. Denk dat we vanavond de camper uit de wind parkeren.
Vriendelijke ontvangst. Heel stil. Wandeling naar de kust gemaakt. Zo mooi morgen blijven we en maken een klifwandeling.
Prima uitvalsbasis om de stad te bezoeken. Kregen nog een bon voor Casa Velha waar we voor 8,50 een uitstekend menu kregen : wijn, , soep, hoofdgerecht, dessert, koffie en een glaasje port toe. CP10,50 incl stroom 0.50 cent douche.
Prima plek. Met een grote trap ga je naar het fantastisch strand met mooie rotsformaties. We stonden in Tavira 4 dagen en hebben daar de receptie laten reserveren voor dit motorhomepark. Geen overbodige luxe. Park is bijna vol. Grote plaatsen. Naast ons een dennenbos waar we de hop zien en andere mooie vogels. Blijven hier 3 dagen want het het stralend weer. Voor de CP is de bushalte naar Albufeira
Ik dacht eerst.. Wat een plek! We zijn er nu drie dagen en. Krijgen morgen een Xtra dag gratis excl stroom. Alles is schoon. Fijn om de Miele wasmachine te gebruiken na 16 dagen geen was gedaan te hebben. Drooglijnen. Heel vriendelijke goed Engels sprekende receptiedames. Shoppingcentrum Continente vlakbij. Prima Eco Via, fietsen zonder autos op de weg naar St Luzia en de prachtige stranden van Fabrica
Prima plek om de stad te bezoeken. Veel ruimte Goed servicestatio. Lozen en water.
Prachtig uitzicht. Kasteel echt gaan bekijken. Als je bij het mooie uitzicht rechts gaat, kom je eerst langs de vuilstort en daar loopt de oude Romeinse weg naar Portalegre. We zijn een stuk naar beneden gelopen tussen de kurkbomen door. Vuilnisbak was overvol. Toilet is dicht. Wc lozen kan maar wil je de container spoelen, moet je water halen bij de drink kraan.
Ziet er goed uit, maar het is zaterdag en sportwedstrijden op de velden. Op de camperplaatsen staan personenauto's geparkeerd dus geen plek. Doorgereden naar Mavao met een schitterend uitzicht
Toilet en douche oude troep. Wasmachine en droger zijn defect. Incl stroom 15 euro. Omgeving is prachtig. Wij hebben pech. veel regen.
Rustig. Staat op een bord dat er ook elektra is, maar de elektriciteitkast is gesloten. Water lozen.. Alles bakkerij in het dorp bij de romijnse brug beginnen 3 wandelingen. Mooi bergdorp. Zeker naar toe gaan
Na op 2 plekken niet terecht te kunnen belmonte en valhelhas bel ik eerst telefoon wordt na 4x bellen niet opgenomen
Op de plek van de campers staan personenauto's geparkeerd helaas
Camping gesloten. Geen bewoners. Ook telefoon wordt niet opgenomen
Van Bragança via Miranda do Douro hierheen gereden Via deN219 en de IC 5 schitterend en dan kom je in een dorp waar ze heerlijke wijn verkopen, waar je gratis staat met alles erop en eraan. Geen mooie omgeving maar op doorreis prima. Morgen halen we nog wat dozen wijn voordat we verder trekken.
Heel fijne plek. Vorig jaar waren we hier ook. Nu met electrisch fietsen. Je kunt prachtige wandelingen maken, maar moet wel eerst rijden. Fietsen in de omgeving is erg pittig. Schoon sanitair. Heerlijk zwembad.
Prima als je de stad wil zien. 45 min lopen naar het centrum. Moeite waard.! Lozen, afval. En dat alles gratis.
Prima als je op doorreis bent. Boer kwam zelfs eitjes verkopen. Levelblokken zijn belangrijk.
Wat een rust. Vogels, kippen rond de camper. Aldi en Carrefour plus tankstation in de buurt. We zijn op doorreis. Prima plek vlakbij de A63
Was hier erg druk. Zaterdag... We wandelden en vonden een mooie camper plek vlakbij aan zee. Rij naar rue de la Chapelle 43 nieul sur mer en langs de zee zie je een bosje. Prachtplek is een parkeerplaats.
Prachtige plek, druk op zondag. 5km voor de top is rechts een "parkeerplek" waar we heel mooi gewandeld hebben. Veel wind. Fantastische zonsondergang