@Broer00
- 2007
- Adria Coral 600 sl Excel
- 2019
- Ander
Wij komen hier als 18 jaar. Destijds waren er nogmaals 6 plekjes gescheiden door een heg en ietwat rommelig qua opzet. Toen kwamen er de de huidige haven meesters en bloeide de CP op van wat het nu is. In als die jaren met de huidige havenmeesters is het super fijne plek, waar wij met plezier diverse keren per jaar terugkomen. Petje af !!!
Rust, ruimte en reinheid (3 x R). Weinig last van de overburen. Alles aanwezig wat een camperaars nodig heeft.
als je rust ruimte en een schone plek zoekt en waar alles wat voor een zelfvoorzienend camper nodig is, dan moet je hier zijn. met dank aan de gemeente.
Sitecode: 20118
Nog steeds een prachtige CP, echter ….. een negatieve aantekening voor de gemeente Foz dat deze verzuimd heeft te melden dat het drinkwater niet voor consumptie geschikt is. Navraag bij de lokale bevolking blijkt dat dit regelmatig het geval is. Wat ik de gemeente kwalijk neem is dat zij hiervan geen melding maakt bij het tappunt.
4 sterren voor de plek, maar beslist geen €10,00 waard. Voorzieningen 100 meter verder en voor nog eens €5,00. Wij komen hier in ieder geval niet meer terug
In een woord geweldig! Mooie fietsomgeving. Winkels en sport faciliteiten in de nabijheid. Met dank aan de gemeente.
toiletten water lozen etc is weggehaald. kortom je kan staan maar totaal geen voorzieningen
Fantastische mooie plek. alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. mooie omgeving. Zaterdagochtend grote gezellige markt. Fietsen naar Bourg via fietspad (niet via D-Route doen !!). zeer zeker de moeite waard om hier te verblijven. Hulde aan de gemeente.
Klein . Kleiner, Kleinst. Wij hebben toch op heel wat CP’s gestaan. maar zulke krappe plekken heb ik nog weinig meegemaakt. Ja, de voorzieningen zijn super en het is netjes maar de plekken zijn zeer krap. Waarschijnlijk uitgedacht achter een teken tafel. Jammer van zo’n mooie plek.
Heel fijn gestaan gedurende 2 nachten. Zee dichtbij . Mooie wandelingen. Landelijk gelegen. Jammer is dat het onderhoud van de plankier en de toiletten te wensen overlaat.
Prima plek. mooie wandelingen. mooie vergezichten. Prima strandjes. Wij waren er helaas tijdens een feestdag en de muziek ging tot diep in de nacht door. Lozen vullen net aan het begin van het stadje. met dank aan de gemeente . Goed verzorgd
Prima plek. Niets mis mee. Alle sanitaire voorzieningen aanwezig op een toilet na. Staan waar je wilt. Rustige nachten. winkels in de buurt, loopafstand strand, mooie fietspaden. Enig punt is voor camperaars dat er om de twee weken markt is op dit terrein en dat wij dan weg moeten zijn. Niets verder aan doen. Dank aan de gemeente Esposende.
Prima overnachtingsplek. Als je van strand en zee houdt heb je hier een uitstekende keuze. Zowaar mooie fietspaden. Je kan zien dat het een gebied is met potentie om verder te ontwikkelen. Wij waren hier met 38-39 graden en geen zuchtje wind. Iets te veel van goede. Op het strand mogen inderdaad honden , maar helaas niet op het terras van het restaurant.
de rest lek en s niet gratis. 15 euro voor n juli en augustus. 3 min douches s voor 1 euro en voor toilet 1 euro per keer. wel zo eerlijk als je prijs bij de info neerzet.
ruime plekken zowel zon alsmede schaduwplekken. gastvrij onthaal. mooie wandel en fietsomgeving. mooie tips van de eigenaar oa de kurkfabriek. marmer en leistenen zijn ambachtelijk verwerkt en nog wat Portugese invloeden. kortom een camping die met liefde is aangelegd en onderhouden wordt. en neem een grondzeil mee als je niet van onverwachte begroeiing cq kiezeltjes etc houdt .ook altijd handig bij regen.
24-06-2022 hier gestaan. Zeer goed verzorgd door de gemeente. Water, lozen,dumpen en nog gratis internet. Lekker rustig geslapen. Helaas was het eerder genoemde restaurant niet open.
De coördinaten duiden het haventje aan waar momenteel verbouwd wordt en niet gestaan mag worden. Echter de havenmeester duiden dat je wel mag staan op het grasveldje naast de haven. Je kon ook verderop staan , zie ander review, bij het museum. wij zijn doorgereden naar een plaatsje iets zuidelijker
Wat stil! Wij waren de enige. Diverse campers kwamen zagen en verdwenen naar een CP in het stadje vlak bij de haven. De voorzieningen die er waren , zijn in orde, alleen de toiletdeuren kunnen niet op slot.
Heel gastvrij ontvangen door de eigenaren. Niets was te veel. Lekker zelf gebakken brood. Eigen wijn. Mooie wandel omgeving . Mooie ruige natuur. Perfecte CP met alle voorzieningen en zwembad. Heerlijk tot rust gekomen.
08-06-2022. Landelijke en historische omgeving. bezienswaardigheden waren helaas dicht. De weg voor de CP is na 19:30 uur rustig.Schoon , netjes. lozen, vullen van water. De vuilnis bak mag iets groter . Voor de rest prima.
Sitecode: 19237
Waren hier 05-06-2022 .Net even buiten het pittoresk plaatsje. Flinke klim naar boven, maar dan heb je wat. Mooie vergezichten, leuke authentieke huizen. De CP voldoet prima aan het gestelde hiervoor. Lozen, vullen en innemen. Vlakke ondergrond (steentjes. en gruis) en een beetje gras. mooi verblijf en niets te klagen.
Aangenaam verrast. warme douches , goede afwasplek, stroom, water nagenoeg naast de plek. redelijk ruime plekken, mooie fietsomgeving. Het lijkt wel een Camping voor de prijs van een CP
Zeer netjes. Asfalt plekken. Voor ons geweldig. Gras aanwezig. Alle voorzieningen voor CP aanwezig. Bakker en Super Markt op loop afstand. Stil ivm huizen voor doorgaande weg.
Prima plek voor een overnachting. Zelf een Sani zuil . Alleen jammer dat een plek constant bezet wordt gehouden.
Zoals eerder gezegd ; een top locatie. Een buiten toilet , op de chemische stort na, heb ik niet kunnen vinden.
Prima plek op de kasseien na voor de CP . Een aandachtspunt voor de beheerder is naar mijn menig het toegangsbeleid. Veel lege plaatsen op de CP en toch geeft het info bord dat het "complet" is.
Voor deze plek niets dan lof. Honden op het strand is een zeer wisselend beleid.
Prima plek qua prijs en geboden. Sommige plekken waren zeer krap ( O.a. nr. 12) . In de nabijheid van de zee. Mooie fietspaden en routes. Bakker 3,5 km.
Goede CP. Mooi aangelegd. Stroom en water bij de hand. Strand is redelijk dicht bij. Overal verboden voor honden op het strand.
Prima CP voor de doortrek. Kraantje voor water deed het maar je moest wel geduld hebben. Inderdaad schuin. Beste blokken nodig voor waterpas te staan. Helaas was de bakker en het restaurant gesloten.
Fijne CP. Water , stroom, chemisch toilet leeg maken. Rustig . In de ochtend mogelijkheid om tegen betaling te douchen. Zoals de Belgen zeggen : proper. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Zeker de moeite waard.
Rustige camping . Van alle gemakken voorzien. Voor de liefhebbers , op gras staan. Af en toe wat geluid van de aangrenzende weg. Beslist niet hinderlijk. Heerlijk zwembad . Prijs is nu €15,00 voor camper en 2 personen incl. alle voorzieningen
Rustige camping. Sanitair iets gedateerd . Volgens de huidige eigenaar zijn zij vanaf 2016 al geen camping municipal meer. Huidige prijs is € 15,00 incl. alle voorzieningen.