Parque De Campismo De Armacao De Pera

• Lozen afvalwater

Wespensoep

Gisteren

We hebben het hier 5 dagen heel goed gehad. We houden van open ruimte en de mogelijkheid tot het zelf kiezen van de plek. sanitair netjes, camping zelf (op de vaste standplaatsen na) ook prima. Wel veel afloop op de plekken, maar we zijn niet in Nederland😁. We betaalden 14,50 voor 2 volwassenen en een camper (zonder stroom)

WomoArto88

1 weken geleden

Ik geef alleen sterren vanwege de locatie. Het is de modderigste camping die ik ken als het regent. De campinghond blaft 's nachts constant. De elektriciteit is soms maar 188V. Alles ziet er vervallen uit, de sanitaire voorzieningen zijn volledig verouderd en ontoereikend – alleen geschikt voor de meest fanatieke kampeerders. Niet langer ACSI-gecertificeerd. De rest is al beschreven. Dus, niets bijzonders. ...

FamilyRimor

dec 2025

Camping en omgeving is mooi maar doet zich tekort aan douchen en de gastronomie. Om te douche moet je buiten de douche een knop induwen voor warm water. Dan heb je 7 minuten de tijd om je uit te kleden en te douche. Zet de kraan niet uit om tijd te sparen,want dan moet je weer de douche uit om de knop in te duwen voor warm water. Waardeloos. Geen goede douche maakt voor mij van deze camping een parkeerplaats. 2 tosti's maken duurt 45 minuten.

8365-184, Silves, Portugal

37° 6' 32" N 8° 21' 12" W

37.10901 -8.35343

cafés en bars 50m - strand 500m - centrum 700m

1 jan t/m 30 apr

1 mei t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen