@WomoArto88
Ich bin Camper seit 1957.
Fast 20 Jahre waren wir Hochseesegler auf vielen Meeren der Welt.
Seit 2000 Fahren wir eine "Landyacht"
- 2000
- Niesmann & Bischoff ARTO 88
- 2012
- Liner
Maart 2026
Dit is een goede parkeerplek voor een bezoek aan het stadscentrum en het kasteel. Er zijn drie parkeerplaatsen voor voertuigen tot 9 meter lang; de andere zijn iets korter. Er zijn geen voorzieningen beschikbaar. Sla direct af bij het rode huis en rijd het parkeerterrein erachter op. Het verkeerslawaai is merkbaar. Het stadscentrum en het kasteel zijn zeker een bezoek waard.
Februari 2026
Zeer goed gelegen rustplaats. Voldoende ruimte voor voertuigen tot 10 meter. Het afvoerpunt voor grijs water was helaas overstroomd, maar de drinkwaterpunten en toiletten waren in orde. Helaas hadden sommige mensen afval in het landschap gedumpt. Verder een zeer rustige plek om te overnachten. En een goedkoop tankstation in het dorp! ...
Ideaal als tussenstop. Voldoende ruimte voor extra grote campers met caravans. De camping is verhard en 's nachts rustig. De water- en afvalvoorzieningen liggen zeer onhandig langs de weg en zijn alleen toegankelijk voor kleine campers. Een zeer interessant stadscentrum, opgravingen van de basiliek en vele prachtig gelegen restaurants. Let op: zaterdag is marktdag, dus het kan er luidruchtig en druk zijn.
Ik geef alleen sterren vanwege de locatie. Het is de modderigste camping die ik ken als het regent. De campinghond blaft 's nachts constant. De elektriciteit is soms maar 188V. Alles ziet er vervallen uit, de sanitaire voorzieningen zijn volledig verouderd en ontoereikend – alleen geschikt voor de meest fanatieke kampeerders. Niet langer ACSI-gecertificeerd. De rest is al beschreven. Dus, niets bijzonders. ...
Prima geschikt als tussenstop. Verder niets bijzonders.
Ideaal als tussenstop en parkeerplaats voor de nacht. Zeer rustige locatie 's nachts. De politie komt regelmatig langs voor controles.
We hebben hier 5 nachten geboekt. Alles was geweldig, de douches en andere voorzieningen waren brandschoon. De eigenaar was erg vriendelijk. Het terrein is mooi aangelegd met grind, dus er waren geen plassen, zelfs niet tijdens de storm. Bij de receptie zijn bootverhuur, pizzabezorging en diverse drankjes verkrijgbaar. Alles klopt hier; je voelt je er helemaal thuis. Maar je moet wel van tevoren je eten bestellen. Het enige nadeel is de ietwat kleine afstand tussen de aangrenzende staanplaatsen.
De parkeerplaats is momenteel afgesloten. Het is onbekend of deze weer open zal gaan.
Het is eigenlijk een prachtige, natuurlijke plek. Maar alleen zolang het niet regent. Dan stromen er beekjes door het terrein en staan de luifels enkele centimeters onder water. Er is hier geen drainagesysteem. Dat zou iedereen moeten weten, wat jammer! 🤮
Iedereen die van de natuur houdt, moet hier verblijven. Een plek van rust en stilte, op een paar honden na. Anders waren alleen de kraanvogels te zien en te horen. Geen voorzieningen, en wees voorzichtig: als het regent, wordt de grond extreem zacht en kun je vast komen te zitten.