Camp Lucija

• Stroom

ErnaB

sep 2025

Prachtige locatie aan de zee. Mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes naar Koper en Piran. Plekken zijn zeer divers, wij hadden het geluk een redelijk grote plek in de schaduw te kunnen krijgen. Er zijn ook veel plekken waar je hutje mutje bij elkaar staat. Midden september nog erg druk hier. Sanitair redelijk, werkt goed maar verouderd en bij de douches kun je met kunst en vliegwerk handdoek en kleding houden.

Daantje303

jul 2025

In het begin vaste plekken, richting het einde plekken aan zee. Wij stonden op de 1e rij met mooi uitzicht. Er is leen prijsverschil in plekken op de 1e rij. Werd bij ons verteld voor we de plek mochten kiezen. Er is aan de overkant flinke muziek, blijkbaar elke avond (wij waren in het weekend). Wij vonden dat geen probleem. Er is een winkeltje met o.a. broodjes, sanitair verouderd en niet super schoon. Er is een fietspad langs de zee tot Koper.

De camping ligt op zich mooi. Veel plaatsen en de plaatsen zijn ook erg ruim. Het sanitair is inderdaad ondermaats. Zwaar verouderd en wordt te weinig schoongemaakt. De prijs (iets meer dan €180 voor 3 nachten is dan flink aan de hoge kant. Wij hadden erg veel luidruchtige families om ons heen die zich redelijk asociaal gedroegen. We werden de plek afgekeken naar ons gevoel.

Seča 204

6320, Piran / Pirano, Slovenië

grote camping 6ha voor 1000 gasten - elke plaats voorzien van stroom en water - winkel op camping - restaurant - na 5 nov slechts 10 euro per equipe

1 apr t/m 31 dec

ACSI - Campingcard