@ErnaB
- 2020
Prachtige locatie aan de zee. Mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes naar Koper en Piran. Plekken zijn zeer divers, wij hadden het geluk een redelijk grote plek in de schaduw te kunnen krijgen. Er zijn ook veel plekken waar je hutje mutje bij elkaar staat. Midden september nog erg druk hier. Sanitair redelijk, werkt goed maar verouderd en bij de douches kun je met kunst en vliegwerk handdoek en kleding houden.
Super camping! We hebben hier twee nachten gestaan. Heerlijk plekje naast een mooi kabbelend beekje. ‘s Avonds een kampvuur gemaakt. Watervallen van Pekel dichtbij op loopafstand, leuk om daar te wandelen. In het dorpje dichtbij een grote Spar.
Supercamping! Mooie grote plekken waarvan een groot deel dichtbij het water. Sanitair keurig! Gezellig restaurantje bij de camping, leuke sfeer! Aardig personeel.
Prima camping! We hebben hier twee nachten gestaan. Veel te doen in de omgeving, mooie fiets- en wandelroutes. De Aldi tegenover en in Grainau tal van leuke horecagelegenheden. Wel een drukke weg ernaast om over te steken. Electriciteit met geldmuntjes. Wij komen hier graag terug. Betaalden voor 2 volwassenen en hond € 49,- per nacht. Stroomkosten 0,90 ct per KWH.
Heerlijk ruim opgezette camping! Sanitaire voorzieningen goed voor elkaar! Dorpje en supermarkt dichtbij. In het voorseizoen geen broodjesservice. Erg vriendelijke receptioniste. Wij waren op doorreis en hebben de bijna lachwekkend lage prijs van €16,76 betaald voor 1 nacht.
Wat een heerlijke camping! Grote omheinde plekken, veel groen en erg vriendelijke receptie. Broodjesservice aanwezig bij een shop bij de receptie. De zee pal voor de deur en tal van winkeltjes, kraampjes om de hoek. Mooie fiets- en wandelpaden en het plaatsje Royan dichtbij. Wij betaalden €44,- voor 2 nachten. Jammer dat we geen tijd over hadden, dan waren we zeker langer gebleven.
We hebben hier een weekend gestaan, wat een heerlijke camping! Grote plekken, sanitair tip top in orde, leuke gastvrouw. Omgeving is prachtig, camping ligt ook nog aan een uitstekend wandel- en fietsgebied. Wij komen zeker nog een keer terug.
Prima camping, mooie ruime afgebakende plekken. Centrum Verdun ligt op loop- en fietsafstand en er is een MTB route die je vanaf de camping kunt fietsen. Vriendelijke ontvangst, er is een broodjesservice, een klein winkeltje,een restaurant en een zwembad. Sanitair prima in orde!
Mooie camping, sanitair tip top in orde! Mooi gelegen tov natuurgebied en de uiterwaarden van de Maas. Wij hebben hier maar één nacht gestaan op onze terugreis, maar er is genoeg te zien en te doen voor een langer verblijf. Enigste nadeel is het geluid van de snelweg.
Wij hebben hier twee dagen gestaan. Hadden een heerlijke plek direct aan de Loire! Vriendelijke receptioniste. Het sanitair is wat verouderd maar is erg schoon en voldoet prima. Geen broodjesservice aanwezig maar een mooi bakkerswinkeltje 1,7 km verderop. Er lopen veel fietspaden langs die langs de Loire gaan . Er is ook een gravelpad dat rechtstreeks naar het dorpje Briare gaat, wat 6 km verderop is. Kosten voor 2 nachten €33,- incl electra
Heerlijke camping, prachtig ingericht met veel bomen en daarmee grote schaduwrijke plekken. Park met vijver naast de camping, via dat park ben je ook zo lopend in het dorpje. Sanitair prima! Bakker komt ‘s morgens op de camping langs. We betaalden €32,- voor 2 nachten met 2 personen + camper.
Heerlijke camping! Wij hebben hier 2 nachten gestaan op een mooie ruime plek. Zwembad om de hoek, broodjesservice aanwezig met heerlijk grote croissants. Sanitair netjes. De meeste gasten waren doorreizigers maar in de omgeving voor meerdere dagen ook genoeg te zien. We hebben langs de Somme gefietst en veel gewandeld.
Wat een fijne camping! Grote ruime plekken, zwembad om de hoek en vriendelijke receptioniste! Broodjes service aanwezig. En in de prachtige omgeving genoeg te zien. De camping werd in deze periode veelal als doorreiscamping gebruikt maar verdient zeker een langer verblijf!
Wij waren hier 28 jun, vonden het een pracht camping. Mooi uitzicht op The Bridge!Waren ook net voor de drukte aan. Ondanks de grootte was het voor ons niet merkbaar, stonden op een gedeelte waar het niet druk was. Sanitair was erg netjes, werd ook veelvuldig schoongemaakt. Er loopt een heel fijn fietspad langs de kust, de Sydkustleden, die je naar het centrum van Malmö leidt. Ook kun je deze de andere kant op fietsen naar The Bridge.
Prachtige locatie aan het meer! Er zijn een paar kampeerplekken. Leuke eigenaren, die erg bereidwillig zijn om activiteiten te organiseren. Ook is er een motorboot te huur en is er een BBQ en vuurplaats aan het water beschikbaar.
Leuke rustige camping, aardige Zwitserse eigenaren. Sanitair erg goed, plaatsje Ljusne dichtbij. Er is een mooie visplaats dichtbij de camping waar veelvuldig gevist wordt met zitjes en kampvuur. Wij hebben hier twee nachten gestaan, hadden een mooie plek aan het water en zouden zeker terugkomen!
Prima camping om Stockholm te bezoeken. Binnen loopafstand kun je de metro nemen en van daaruit sta je midden in centrum Stockholm. Sanitair is schoon, kampeerplekken zelf niet erg bijzonder maar achter de camping is een prachtig meer met leuke strandjes en speel- en fitnesstoestellen. Zeker de moeite waard om te bekijken!
Wat een heerlijke camping, verrassend rustig toen wij er waren ( 12 juli). Vriendelijke beheerders, goed sanitair. Prachtig gelegen aan een meer met veel wandelmogelijkheden. In Hovmanstorp, het aangelegen plaatsje, restaurantjes en supermarkt aanwezig. We waren hier 2 nachten, zouden graag langer gebleven zijn maar waren op doorreis naar huis.
Prima camping, mooie ruime plekken met goede faciliteiten. Supermarkt naast de deur, ideaal. Voor doorreis erg geschikt, we zouden zeker terugkomen.
Mooie camping aan het meer. Sanitair erg schoon! Fiets- en wandelmogelijkheden genoeg.
Mooie camping voor doorreis. Sanitair erg schoon, vriendelijk personeel. Grote plaatsen. Klein winkeltje en broodjesservice aanwezig. Het openbare zwembad om de hoek. In de omgeving wandelpaden en mountainbikeroutes. Wij hebben hier twee nachten gestaan en dat was voor ons genoeg.