@Daantje303
- 2019
- Burstner solano
Augustus 2026
Prima plek voor een nacht. Er is stroom, water, loosplek en lozen wc. Dichtbij zwemwater en restaurant. Als je een hond hebt is het heel onhandig, want die mag daar niet naar binnen
Prima plek om vanuit hier de rotsen van Adrŝpach te bezoeken (ongeveer 10 minuten lopen). Je kunt pizza eten bij de camperplaats en 's ochtends ontbijten (a-la-carte of buffet). Je hoeft dit niet te reserveren. Sanitair is prima, er waren 2 douches bij de dames en 2 wc's. Geen loosplek voor grijs water
Juli 2026
Het is een fantastische plek qua uitzicht en rust. Wij stonden er alleen. De boer is vriendelijk. Wij betaalden €9,00 voor 1 nacht, 2 personen, 1 hond, zonder stroom. Met kleine bordjes staat aangegeven waar je moet zijn. Voorzieningen zijn er niet echt, tenminste, niet gezien. Je kunt water vullen en lozen. Goed voor een.nacht.
Mei 2026
Nul sterren kan niet.... We komen er net vandaan. Wij hadden netjes gereserveerd, maar, vol. De eigenaar (die we moesten bellen bij aankomst) zei, dat er plek was, maar het stond vol. We mochten voor een hek staan, wat voor andere mensen heel vervelend was en dus een lullige plek. Er waren meer mensen met hetzelfde probleem. We zijn vertrokken en staan nu in Megen. Die eigenaar deed moeite voor ons. Reserveren is geen garantie in Druten, jammer
Parkeerplaats met water (betaald €2,00) en loosplek voor grijs water en wc. Er zijn 4 betaalde stroompunten. Een plek om je vuilnis in te doen is moeilijk te vinden. De prullenbakken waren vol toen wij er waren. Ettlingen is een leuk stadje om te bezoeken, op korte loopafstand (1 km.). Treinstation dichtbij, wij hebben daar geen last van gehad.
2 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

Prima plek aan de Rijn, zonder voorzieningen. Wij stonden aan het water, heel mooi. Ongeveer 3 kwartier lopen over het pad langs de Rijn en je staat in het centrum van Bonn. Nog dichterbij musea, waar je rondom ook vanalles kunt zien en doen. Ga ook zeker de trap op naar de rooftop. Wij betaalden €10 voor minder dan 24 uur.
Vanacht hier gestaan, voor de 'echte' camping begint is een groot trekkersveld, daar lijkt altijd wel plek te zijn. De receptie is vanuit daar achterin. De eigenaar is vriendelijk. Wij hebben €34,00 betaald voor 1 nacht met 2 personen en stroom. Om te lozen moet je helemaal de camping oprijden, dat vind ik onhandig. Er is een restaurant, makkelijk. Het eten is niets bijzonders, maar dat hoeft ook niet op zo'n plek. Doorreisplek=prima!
Hele mooie, ruime en rustige plek. Wij waren er afgelopen nacht, maar de automaat deed het niet, dat betekende gratis staan, maar geen stroom en water. Lozen kan wel. Vanuit hier kun je fietsen naar Zalec, de bierfontein en naar Celje. Mooie omgeving, minder toeristisch, dan andere plekken in Slovenië.
In het begin vaste plekken, richting het einde plekken aan zee. Wij stonden op de 1e rij met mooi uitzicht. Er is leen prijsverschil in plekken op de 1e rij. Werd bij ons verteld voor we de plek mochten kiezen. Er is aan de overkant flinke muziek, blijkbaar elke avond (wij waren in het weekend). Wij vonden dat geen probleem. Er is een winkeltje met o.a. broodjes, sanitair verouderd en niet super schoon. Er is een fietspad langs de zee tot Koper.