Camping Amfora

CLASINE/JAN

sep 2025

super schoon sanitair! er wordt werkelijk de hele dag gepoetst. Van de kassajuf bij de winkel wordt je blij😂 ze is ALTIJD blij en vriendelijk!! alle personeel is attent en aardig. Fijne plaatsen en even opletten met de bomen op sommige plekken. vlakbij zee en restaurantje aan de overkant is werkelijk ZEER GOED! wel even reserveren. ondanks dat het een grote camping is hebben wij het heel goed naar ons zin gehad. aanrader!

Natasjaxx21

sep 2025

Wij hebben 2 nachten op deE camping gestaan. Eigenlijk stond alles vol, maar met het meedenken van een leidinggevende bij de receptie mochten we met 2 campers op 1 plaats. Grote camping, alles was heel netjes en vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker dichtbij de zee en een heel mooi zwembad.

camperMenP

jun 2024

27/28 mei verbleven we op deze grote camping, superschoon sanitair, constant schoon gehouden. plekken redelijk groot. erg vol al en onze buren hadden van ‘s morgens vroeg tot s avonds de radio aan. bij het kiezen van de plek goed uitkijken dat je camper onder de takken van de bomen past. het restaurant net buiten de camping erg goed. voor ons niet voor herhaling vatbaar, te druk (animatie maakt overdreven veel geluid) en gebrek aan privacy

Carrer de Josep Tarradellas 2

17470, Sant Pere Pescador, Spanje