@camperMenP
- 2005
- Huren
een topcamping, we komen hier al een paar jaar, dit jaar op 24 mei, door de vele regenval de afgelopen dagen gidste Klaas ons naar een hogere plek, hij streek over zijn hart en gaf ons een superplek. sanitair is top en schoon. het eten in t restaurant is heerlijk. in de buurt is goed te fietsen, we komen zeker terug n
Sitecode: 20298
27/28 mei verbleven we op deze grote camping, superschoon sanitair, constant schoon gehouden. plekken redelijk groot. erg vol al en onze buren hadden van ‘s morgens vroeg tot s avonds de radio aan. bij het kiezen van de plek goed uitkijken dat je camper onder de takken van de bomen past. het restaurant net buiten de camping erg goed. voor ons niet voor herhaling vatbaar, te druk (animatie maakt overdreven veel geluid) en gebrek aan privacy
29 en 30 mei verbleven we op deze grote camping, kleine plekken. weinig gras. omdat t niet vol was toch ruim kunnen staan. goed restaurant, mooie fietsroutes in de buurt. zeer veel honden op de camping, prima schoon sanitair
een prachtige camping, rustig gelegen net buiten het dorp, centrum op loopafstand, zeer goed restaurant in het dorp chez Jean Marc. zeer ruime campingplek 150m2 met soort van carport om schaduw te creëren, zeer vriendelijke campingeigenaar. brood wordt aan de cp afgeleverd