@Natasjaxx21
Mooie camping, lekker dichtbij stadje. Wel even naar boven klimmen op de terugweg. De plaatsen zijn klein, maar dit wisten we vooraf. Mooi zwembad met bar. In het restaurant een hapje gegeten, er werd netjes vooraf gemeld dat ze alleen Tapas en Pizza konden serveren, vriendelijke bediening! Ruime douche en alles heel netjes bijgehouden!
Sitecode: 20298
Wij hebben 2 nachten op deE camping gestaan. Eigenlijk stond alles vol, maar met het meedenken van een leidinggevende bij de receptie mochten we met 2 campers op 1 plaats. Grote camping, alles was heel netjes en vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker dichtbij de zee en een heel mooi zwembad.
prachtig plekje met uitzicht over Toscaans landschap. We werden zeer vriendelijk ontvangen en mochten een plekje uitzoeken op het veld. Lucca op fietsafstand. Zwembad om even lekker af te koelen. je kunt gebruik maken van een ontbijt in de tuin, top verzorgd! kosten 15 pp.
Sitecode: 42055
nette camping, ontvangst was zeer vriendelijk, ze helpen je overal mee! Warm water tegen betaling, ook voor het zwembad moet je per dag betalen. toiletgebouw zeer gedateerd en niet echt schoon. Prima camping voor doorreis, maar voor ons niet langer!
de locatie was perfect en de mensen waren heel gastvrij. het sanitair was schoon en je kan er lekker zwemmen en ontbijten.
mooie ruime plaatsen direct aan het water! Zeer vriendelijke beheerder. Wij komen hier regelmatig en zullen ook nog zeker vaker terugkomen.
prachtige plek aan het meer van Mezzola, Wij hadden het geluk dat we vooraan konden staan. Toiletgebouw iets verderop is gesloten, dus alleen voorziening van waterafvoer en water.
Sitecode: 19756
Mooie idyllische camperplaats met uitzicht over de vallei. De ontvangst was supervriendelijk, meteen een wijntje gekocht, ook een aanrader! Voor 10,00 incl. water en elektra, niet meer voorzieningen. Rustige omgeving, helaas was de Italiaan in het dorp met vakantie dus waren we aangewezen tot een restaurant een dorpje verderop.