ATC Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

Fredo55

sep 2024

We hebben hier van woensdag 4 september 2024 op donderdag 5 september overnacht aan het grote veld, er stonden nog 1 andere camper. Verder veel jongeren die een soort introductie week hadden maar na 8 uur was het rustig. Op het veld van de 3 foto's hiervoor van 6 augustus 2024 mocht je niet meer staan, vermoedelijk sluit men deze na augustus af.

Corine1202

aug 2024

Zijn vandaag aangekomen op deze camping. Vriendelijk ontvangen en mochten zelf plekje zoeken. Alles ziet er verzorgd en netjes uit. Prijs is super voor een camping met deze faciliteiten. Wij vermaken ons hier wel.

ArnoldHarms

aug 2024

mooie camping waar je zelf een plek mag zoeken. leuk zwem meer, klimpark en verhuur van fietsen etc. Speciale afwas ruimte met kooktoestellen. Aangewezen hondenstrand en speciale nudisten strand. De oude foto’s in de recensies doen het terrein geen eer aan en zijn echt gedateerd met hoe het er nu bij ligt.

Lhotecká 183

500 09, okres Hradec Králové, Tsjechië

50.20376 15.89477

zeer royale camping buiten de stad met uitstekende sanitaire voorzieningen - schaduw- en zonplaatsen - groot winkelcentrum Tesco aan de rand van de stad - winkel en cafetaria op camping - bushalte dichtbij - centrum 30min

1 jan t/m 1 nov

€ 25,00 - € 35,00

(CZK 750,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!