@Fredo55
- 1990
- Hymer B578
- 2014
- Integraal
Let op je heb hier geen service voorzieningen voor een camper! Je kunt je wc en vuilwater niet lozen!
Super mooi plaatsen, de prijs is 23 euro zonder stroom.
Voordeel dicht bij het centrum, wij kwamen hier 7 augustus om 10 uur aan en we mochten wachten tot er een plaats vrij kwam, we hebben een kleine 2 uur gewacht. Na 12 uur hier aankomen in het hoogseizoen is kans op een plekje eigenlijk uitgesloten.
We kwamen hier om 15 uur, je betaald hier per minuut! Tot de volgende morgen 11 uur was het 400 k.
Fijne cp ook rustig in de nacht, leuk dorpje met authentieke huizen in het oude centrum.
Heerlijke plek, mooi uitzicht.
Rustige cp met voorzieningen. Voor de fietsers; cp ligt op 200 meter afstand van een Via Verde, in zuidelijke richting loopt deze over een voormalige vrijliggend spoorbaan.
2 mei 25 je kunt de camper hier weer parkeren, prima plek dicht bij de oude brug om naar centrum te lopen.
Zeer geliefde cp naast oude voet brug naar het centrum. Als cp vol is kun je ook aan de overzijde circa 200 meter verder op de parkeerplaats staan. Wij stonden hier 1 mei 2025 en op de parkeerplaats stonden circa 20 campers.
Prima cp met service, in de nacht rustig.
Leuk stadje met een plein vol terrasje en wat interessante oude gebouwen. van uit deze cp kunje zo naar de Via Verde La Plata fietsen. De route naar de Via Verde loopt door het park langs het water tot aan de autobranche daar links af, circa 1 km vlake weg. bij de Via Verde 1x een klim van circa 10 meter. De eerst 10 km van de Via Verde is bijzonder mooi, je proeft de ongereptheid van de Extremadura, route zie foto van 27 april 2025.
Mooie cp aan een watertje, hout verwerking aan overzijde water maakt wel wat geluid in de nacht, het geluid van de Truma verwarming in de camper.
let op alleen geschikt voor campers met een wielbasis t/m 3,6 meter. Dus niet geschikt voor buscampers van 6 meter met een wielbasis van 4 meter! Je moet scherp kunnen draaien en de overhang achter camper moet boven de sloot hangen anders kunnen er geen campers of autos meer door.
Leuke cp, met mogelijkheid van fietsen over voormalige spoorbaan naar Bernay een 13 km naar het Noorden.
Zaterdag 12 april 2025 , je kunt weer gebruik maken van de cp. Voorzieningen nog niet, betalen ook nog niet maar dat vinden we niet erg :)
zondag 8 sep. 24, verboden toegang, afgesloten.
7 september 24, mooie plaatsen aan de Elbe. Nadeel plaatsen zijn te reserveren, dus spontaan langs rijden en dan een plekje krijgen daar moet je dan geluk bij hebben. Wij kwamen om 10 uur aan en hadden wel geluk, maar helaas maar voor 1 nacht. Prijs was 28 euro.
Wc kun je er niet lozen!!! Wij zijn daarom weer weg gereden. Dat lukte niet zomaar de slagboom bleef dicht moet een muntje gehaald worden. Een hoop gedoe vonden wij het wat ons een uur heeft gekost. Dus let op voordat je het terein op rijdt, je komt er niet zomaar weer vanaf.
We hebben hier van woensdag 4 september 2024 op donderdag 5 september overnacht aan het grote veld, er stonden nog 1 andere camper. Verder veel jongeren die een soort introductie week hadden maar na 8 uur was het rustig. Op het veld van de 3 foto's hiervoor van 6 augustus 2024 mocht je niet meer staan, vermoedelijk sluit men deze na augustus af.
Prima en veilige cp voor bezoek Auschwitz. Vanaf deze cp is het circa 1,7km naar de nieuwe ingang van Auschwitz 1.
Helaas nog steeds kermis op deze locatie.
Aardige groene camping, prijs camper 2 personen 37,50 euro.
Prima en rustige cp, wij hebben hier gestaan vrijdag 16 op 17 aug. Naast de cp 7916 in Ittervoort was daar dat weekend een schutters feest met zeer harde muziek tot half 2 in de nacht.
Helaas opgeheven, mag wel met een tent hier staan.
Geweldig locatie naast park, waar je ook kunt zwemmen, er is ook een douche. Leuke horeca in het park, eenvoudig kaart maar wel erg goed. Het plaatsje is bijna idyllisch met de prachtige brug, je kunt daar nog ook leuk aan het water eten. Fietsen is wel mogelijk langs de Rhone maar klimt wel behoorlijk en veel stukken lopen over de weg met ander verkeer. Wij hebben 2 nachten in augustus 24 hier gestaan en rond 19 uur alle plaatsen bezet.
Toch minder aanzichtkaart achtig als het NKC boekje de leukste camperplaatsen omschrijft, wij zijn verder gereden.
Wat een gedoe!! Je moet eerst in het stadje een kaartje kopen om de slagboom te kunnen openen en waar laatje dan in tussentijd je camper?
Van m 22 juli op d 23 juli 24 hier overnacht, toen wij op 19 uur aankwamen stonden er 2 andere campers. Je betaald niet voor 24 uur, maar je moet voor 11 uur het terrein verlaten hebben anders betaal je weer 22 euro. In ons geval als je om 19 uur aankomt is het best prijzig als je na 11 uur vertrekt.
Betaling van de overnachting gaat via de nieuwe handige mogelijkheid van deze campercontact App, zie ook foto van 20 juni 2024.
let op, de toegang tot de cp is voor de ingang camping linksaf parkeerplaats op en dan doorrijden.
Prima plek voor overnachtingen, rustig in de nacht. En natuurlijk kom je hier ook omdat vanaf deze cp een van de mooiste Ecopista van Portugal (fietspad over voormalige spoorbaan) begint. Deze Ecopistas Dão is 50 km lang en geheel geasfalteerd, zie foto's.
Een geweldige cp, met veel schaduw plaatsen in parkachtige omgeving.
Wij waren hier 10 mei 24 rond 15 uur en het was gewoon open, er stonden 4 campers.
Prima en veilige cp, alleen toegankelijk tussen 13 en 18 uur, daarvoor en daarna is het hek dicht, met een code kun je wel de cp afrijden.
We hebben hier 2 nachten begin mei 2024 gestaan. Zonder elektra is de prijs 12,50 euro. Het is een zeer eenvoudig camping, sanitair zeer eenvoudig maar wel schoon. Voordeel van de locatie is dat naar de kliffen en het centrum.kunt lopen.
Sitecode: 19583
Prima en ook veilige cp om je camper achter te laten tijdens bezoek aan het strand of aan Albufeira. Het is hele jaar open, wij betaalde in april 2024, 10 euro. Als je aan komt rijden is het achter de open parkeer plaats, waar sommige review mee in de war zijn, die parkeerplaats is dus niet de cp! Op de cp staan ook overwinteraars ( Engelsen en Franse) juist wel fijn, houden een oogje in het zeil vandaar veilige cp.
Prima service plaats, water 2 euro per 100 liter.
De plek is netjes, met bankjes achter de cp, helaas erg veel verkeer geluid overdag van naast gelegen weg. In de nacht is de verkeersweg redelijk rustig. Wij stonden hier van maandag op dinsdag in April.
prima plek ook rustig in de nacht.
We wilde hier 14 okt 23 gaan staan maar door wegwerkzaamheden is de cp niet bereikbaar.
We wilde hier zaterdag middag 14 okt 23 gaan staan oml te overnachten, maar er stond een bordje, zondag vanaf 5:30 uur mogen er geen campers meer staan ivm de markt zondag. Deze zondags markt komt vaker voor op deze kade.
Prima cp, centrum 20 min lopen. In de nacht verbazend rustig.
Prima cp vlakbij het WW2 museum.
Sitecode: 20675
Prima plek dicht bij het centrum, van woensdag 2 op 3 augustus waren er 4 campers. Prijs aan de hoge kant.
Goede cp achter het oude treinstation, gratis service van lozen water, wc en inname water. De cp ligt direct aan het fietspad wat over de oude spoorbaan loopt. Wij hebben een 17 km gefietst richting Mauron was eeen mooie rit, geheel over asfalt en makelijk te fietsen.
Geweldige cp voor ons maximale score.
we stonden hier van zondag 23 juli op maandag 24 juli, met circa 10 campers, er kunnen circa 16 campers staan. Leuke cp om de omgeving te verkennen, en dicht bij het strand.
Vrijdag 21 juli begin van de middag aangekomen er stond 2 campers, rond 18 uur 5 campers. De cp ligt aan het groene fietspad, een voormalige spoorbaan wat erg leuk is om over te fietsen. En wat een mooie cp is dit.
De cp is prima, stadje de moeite waard. in de omgeving zijn veel fiets mogelijkheden.
Geluid valt mee, gratis service van water innemen, lozen water en wc. we stonden hier van don 18 op 19 mei 2023. Begin van de avond stonden we alleen later kwamer er twee campers bij. Geen gevoel van onveiligheid gehad, komt ook dat er bij het restaurant veel vrachtwagens overnachten.
14 mei 23 wilde we hier overnachten maar voelde niet oké, zijn door gereden.
Prijs 13 mei 23 was 25 euro per nacht.
Rustige plek voor de overnachting, hiergestaan van 11 op 12 mei 2023.
Inderdaad prima plaats voor als doorreis, we betaalde voor alleen overnachten 10 euro, de prijs per 24 uur is 16 euro.
Er is weinig keus in deze omgeving, de cp plek is het spoor wat wel wat trein lawaai geeft, 8mei23 betaalden we 21,60 euro om hier te staan.
Bij naast gelegen horica is in mei en juni 2023 regel matig buiten live muziek, zie foto voor de data. Dit kan overlast geven!
Prima locatie om van hier uit Haarlem te bezoeken, op circa 500 meter 4 restaurants in Overveen. Veel fiets mogelijkheden in de omgeving. Jammer dat de cp geen service mogelijkheden heeft van water en wc lozen en water innemen, anders hadden we hier langer gebleven.
Prima cp met service, aardig plaatsje met wat horeca. Cp ligt langs de Panorama Radweg die loopt over een voormalige spoorlijn.
Op 26 juli 2022 hier water ingenomen, met betaling van 1 munt euro voor 110 liter. Je hebt dus geen speciale muntjes nodig zoals hiervoor omschreven staat. lozen afval water en legen wc cassette kan hier ook.
leuke plek in het groen en aan het water, wij stonden hier 13 mei 22 en betaalde 10 euro.
service voorziening buiten gebruik, gezien op 13 mei 22.
Sitecode: 52012
Voor alleen overnachten prima zoals andere ook al schreven, je kunt hier ook je camper wassen (zie foto wasstraat). Camper bedrijf niet te bezoeken, teminste wij Nederlanders mochten niet rondkijken, verder weinig te beleven in de omgeving.
Leuk dat er nog van deze plekken zo bij het strand zijn, in de avond zeer veel muggen, wij stonden hier 8 mei 2022.
Mooie plek aan zee, de hiervoor genoemde goede fiets mogelijkheden hebben wij niet gevonden!! Je fiets namelijk over een zeer en zeer drukken weg naar Alacabt! En het plaatsje zelf is fiets onvriendelijk, wij waren hier 8 mei 22.
Fijn dat er van deze service plekken zijn, wij waren hier 5 mei 22, en vonden dit een redelijke nette service plek ( 30 jasr ervaring!) Wel heb je een eigen slang nodig en een tang voor de wc deksel, zie fotos van 5 mei 22 Het is gratis als je voor meer als 40 euro tankt, anders 4 euro.
Erg leuke cp onder de bomen, op 150 meter een cafetje. Voor de fietsers ( en daarvoor kom je hier!) de Via Verde is circa 2 km verderop. let op deze 2 km is dalend met 4 a 5%. De Via Verde behoort tot de top 5 van Spanje, erg de moeite waard, korte omschrijving van Via Verde zie foto.
Prijs per nacht heel onduidelijk, wij betaalde voor 18 uur verblijf 17,40 euro. Niets geleegd of gevuld ook geen stroom gebruikt, camper 6,4 meter.
Sitecode: 51919
Eenvoudig plek aan rand van het dorp, in de nacht rustig. Bij plaatselijke café, 100 meer verderop biertje gedronken, erg vriendelijk. Prima cp om van hieruit de prachtige Via Verde te gaan fietsen.
Wij waren hier 19 april 2022, en de prijs voor 1 nacht is 16 euro.
let op alleen water verkrijgbaar met muntje, waar deze te koop is staat nergens vermeld.
Fijne cp onder de bomen, 2 nachten hier gestaan lekker rustig, centrum loopafstand.
Zondag 8 aug. 21 rond 14 uur geheel vol met geparkeerde auto's. Er is terplaatsen geen informatie te vinden dat dit een cp is.
Opzig mooie plek met uitzicht over de duinen, rustig in de nacht, we stonden hier van 5 op 6 aug.21. Er is helaas een slechte telefoon verbinding , wifi wel mogelijk tegen betaling van 3 euro per dag.
Prima plek, rustig je kunt wandelen in park. Stadje te verweg om te lopen (je moet omlopen ivm spoorlijn die tussen park en stadskern ligt). We waren hier 1 op 2 aug. 21.
Plek met mooi uitzicht, gestaan april 2021. Geen last gehad van voorgaand bericht van geluiden van beesten. Het Twentepad loopt vlak langs deze camping en natuurlijk mooie streek om te fietsen.
Camping is circa een 500 meter van de receptie, geweldige mooi gelegen in een bosje, mooie plekken tussen de bomen. Langs de rand uitzicht over het glooiende landschap. Prijs april 2021 is 17,50, camper 2 personen, geen elektriciteit op deze natuur camping.
Water lozen en schoonwater innemen gaat wat lastig. Water lozen onder het blauwen emmertje, zie foto. Lukt alleen met loosslang. En schoonwater innemen lukt alleen met een slang van 5 of meer meters. Deze service plaats is aan de overkant van de weg, je moet dan door het hek het terrein oprijden waar de cafetaria is en dan links in de hoek. Standje is best aardig, ook een eenvoudig speeltuintje is er.
Erg mooie cp, wij stonden aan het grasveldje aan waar 7 campers kunnen staan.
Top cp aan het water
Zeer rustig in de nacht, wij waren hier van za.18 op zo.19 aug. 2019 en stonden met 3 campers op dit plein. Stadje is aardig in de avond wel stil. Kerk is heel bijzonder zeker de binnenzijde.
Vrijdag16 aug in de midag aangekomen er waren nog plaatsen vrij, leuke plek aan het water, blokken nodig. Verkeerslawaai die nacht viel erg mee.
Geweldig mooi uitzicht, wij kwamen hier zondag 11 aug rond 12 uur er stond toen 1 andere camper, tegen 18 uur alles vol. Het is gratis geworden.
Hier overnacht zaterdag 10 aug. prima cp naast heerlijk zwembad ( 3,60 euro). De cp is gratis, stroom per 24 uur is 4 euro.
Sitecode: 19254
2 nachten gestaan met warm weer (van woensdag 7 t/m vrijdag 9 aug) overlast jeugd viel erg mee, rond 23 uur rustig. Heerlijk zwembad om de hoek (4 euro, kinderen gratis). Met kleine kinderen is dit een leuke plek, 6 camper plaatsen grenzen zelfs aan speeltuintje, zie foto.
Mooie cp aan het water, we hebben hier 2 nachten gestaan, erg jammer dat er zo'n slechte tl verbinding is. Hierdoor is internetten via je 06 vrijwel onmogelijk. Verder een geweldige plek.
Wij waren hier 28 april 2019 wezen kijken, bordje gaf aan (zie foto) tot 19 juni gesloten. Een niet uitnodigende cp vonden wij, zie foto's.
Aardige cp op sommige plaatsen zicht op het water, fijn dat er slagbomen zijn. De Mainrad weg loopt er langs, je kunt dus 2 kanten op fietsen. Plaatsje zeker de moeite waard om te bezoeken, wij hebben hier 2 nachten gestaan.
Fijne cp, vriendelijke ontvangst. Wij waren hier 4, 5 en 6 mei 2018 om te fietsen langs Canal du Midi.
Prima cp, wij kwamen hier zaterdag 28 april 2018 rond 18 uur aan en er stonden geen campers, rond 20 en 21 uur kwam er er 4 campers bij. Plaatsje heeft een paar mooie historische gebouwen.
wij waren hier zaterdagavond (en nacht) 21 april 2018, er stonden ongeveer 40 campers. cp iets wat ongezellig maar een omgeving met eethuisjes en park. Van cp via groene wandel route kun je naar Arriagako park lopen.
Mooie cp onder de bomen, we waren hier vr 20 - zat 21 april 2018 en het was ondanks het warme weer ( 29C) er niet druk. De weg er langs, die iets hoger ligt, is wel goed hoorbaar, zal in de zomer best overlast geven zoals hier onder beschreven.
Geweest in juli 2017 mooie cp, beetje achteraf. Steile toegangsweg omlaag bij aankomst maar redelijk te doen. Advies om bij verlaten cp voor hoofdweg weer steil omhoog rechts af de hoofdweg op te rijden. linksaf is te gevaarlijk.
Sitecode: 41980
Wij waren hier eind juli 2017, geweldige plek zie ook de fotos. De vrijdag toen wij aankwamem circa 5 campers in weekend circa 25 campers. Gsm is er wel door een stuk richting het oosten te lopen, maar het is matig.
Cp met mooi uitzicht, oude centrum op loopafstand, niet veel te doen wel mooi. Op de cp staat ook een toilet gebouwtje. Wij waren hier 26 juli 2017 en stonden hier alleen.