@ArnoldHarms
heerlijke plek, prima schoon sanitair met top douches en zelfs een mogelijkheid om te wassen. Er is zelfs mogelijkheid een heerlijk verkoelende duik te nemen in het kanaal. zeker de moeite waard.
prachtige plek, aanrijden is wel even een dingetje met een grote camper. heerlijk rustig na 20 uur
mooie plek, hebben ook de sauna afgehuurd, heerlijk. net sanitair, alleen geen afwas mogelijk ( zeer bijzonder) aardige eigenaar. prachtig openluchtmuseum in de buurt
mooie plek met Nederlandse eigenaren. Dorp stelt niet veel voor. ze verkopen op de camping hele lekkere broodjes. kinderen konden leuk suppen, helaas mocht er niet gevist worden.
Grote vlakte, waar alles scheef staat. het is of er een orkaan door de tenten heen gewaaid is zo ongeorganiseerd is alles opgesteld. Erg druk, niet echt ons ding, maar als je van drukte houdt is het een leuke plek met water en mooie rotsen.
nette camping, maar wij vonden de prijs erg hoog voor Tsjechië. mooi meer, leuke promenade en heel schoon en nieuw sanitair.
Vriendelijke mensen, wel erg aan de prijs voor wat je krijgt. zwembad is niet meer aanwezig, dichtgestort met beton. vissen mag ook niet. Echte doorreis camping geschikt voor een nachtje, met daaromheen vaste gasten.
De drie sterren voor het uitzicht en de mogelijkheid tot heerlijk te kunnen zwemmen (wij hebben er daarom 2 dagen gestaan). Het sanitair daarentegen vindt ik echt ver onder de maat qua hygiëne en persoonlijk zou ik als kampleider en kampleidster niet de hele dag met een benzine en electro quad over het terrein scheuren met alle nodige stofwolken. (kunnen mss beter gaan poetsen in de washokken😉) restaurant biedt enkele simpele gerechten
mooie camping waar je zelf een plek mag zoeken. leuk zwem meer, klimpark en verhuur van fietsen etc. Speciale afwas ruimte met kooktoestellen. Aangewezen hondenstrand en speciale nudisten strand. De oude foto’s in de recensies doen het terrein geen eer aan en zijn echt gedateerd met hoe het er nu bij ligt.
Wij zijn hier overheen gelopen en hebben er zelf niet gestaan. De camping is werkelijk tot iedere centimeter vol gebouwd met tenten, auto’s, caravans enz. Men stond in grote rijen voor de receptie om in te checken. De een vind het misschien fantastisch, maar voor ons een no go. wij stonden voor nu op de kleinschalige buurt camping en konden lopend naar het meer.
Op zich wel een leuke locatie. Plekjes direct aan de plas. houdt bij regen rekening dat het terrein enorm drassig wordt. Wij kwamen op de camping en konden alleen nog op het hoofdpad staan, de plekken waren niet toegankelijk. Vonden het vervelend dat we dit niet vantevoren te horen hebben gekregen, maar pas bij aankomst. Het douche/toilet gebouw ruikt niet fris.
We kregen een mooie ruime plek toegewezen. Het was een hele aardige goedlachse dame die ons wegwijs maakte op de camping. Hat sanitair was erg netjes en ruim. Prijs vind ik persoonlijk wel aan de hoge kant, zeker ook omdat je nog extra moet betalen om te mogen douchen.
mooie plek, direct aan het water. wij stonden er voor nu alleen. Kan mij wel goed voorstellen dat de plekken snel vol zijn en dan is het echt passen en meten op het kleine veldje. sanitair was keurig en ook in de winter te gebruiken, verwarmde toiletten en douches.
leuke camping met mooi zwem meer. prachtig aangelegde ruime plaatsen met apart camper veld. een oud sanitair gebouw en een wat nieuwere. lekkere douches. De beheerder deed niet moeilijk omdat we laat S avonds verkasten doordat een luidruchtige familie de camperplaats tot laat luidruchtig beschreeuwden. Daarna heel mooi gestaan midden op de camping in alle rust.
op zich een leuke plek. alleen was het wel mooi geweest als de wc hokjes gewoon open waren. in de morgen werd het geld gehaald door een aardige vrouw die ook allerlei uitleg geeft over de omgeving incl het benodigde foldermateriaal.
qua camping plaatsen erg rommelig, maar dat went na een paar dagen. verder heel erg leuk voor kinderen, vooral de glijbaan en de visvijver waar enorme karpers in zwemmen. Voor bij de receptie is nog een klimpark. Een echte aanrader.
op zich een nette plek. het idee van een haventje waar je aan staat met uitzicht op de bootjes zoals enkele foto’s doen vermoeden is echter niet zo, er is namelijk een vrij nieuw camperpark aangelegd en die bestaat uit grind plaatsen afgescheiden door balken. de bootjes moet je er dan maar even bij denken. verder op loop afstand van Colmar.
redelijk ruime plek, al hangt dit wel af waar je staat. genoeg te doen voor kinderen. mooi naastgelegen zwembad. ook voor de hond was het riviertje lekker afkoelen. vriendelijke meneer bij de receptie
leuke overnachting plek. prima voor een nacht. we hebben de eigenaar niet getroffen. heerlijk rustig gelegen op iemand zijn terrein (camper dealer)
let op geen kinderen toegestaan onder de 14 jaar. wij werden weggestuurd, gelet onze 2 kids van 9 en 13.
heerlijk rustig overnacht. was niet echt duidelijk dat het een camper plek was. alles helaas gesloten.
Mooie plek, maar toen wij er stonden heel druk. Meer dan 40 campers. Nabij gelegen sportief parcours, leuk om even te doen. Tijdens dit parcours kom je nog bunkers tegen en een groot deel van de oude stadsmuur. Bakker op loopafstand.
leuke plek, met aardige mensen. mooie rondleiding gehad en natuurlijk heerlijke slakken producten gekocht.
Mooie ligging, keurige plek. Helaas geen direct zicht op de rivier. Wel ruime plaatsen. Brood kan je bestellen op de naast gelegen camping
in een woord fantastisch. wat een keurige camping met een geweldig zwembad en schone ruime plekken en een keurig sanitair. in de omgeving zijn mooie wandeltochten te maken.
prachtige plek, mooi recent aangelegd park waar vermoedelijk het genoemde bouwmateriaal voor bestemd was. leuk dorp met heerlijk restaurant en een boven gelegen groot chateau.
nette camperplaats met wc en stroom incl gratis WiFi. toiletten worden geregeld schoon gemaakt. verder wel een druk bezochte plek waar tijdens ons verblijf veel jeugd is die tot in de late uurtjes doortrekken. buiten dat, op loopafstand van een prachtig strand met daarvoor een gezellige boulevard met winkeltjes en restaurantjes. en dat voor all in 15 euro p/n.
de eerdere reviews gaven de aanleiding het plekje te bezoeken, maar waarschijnlijk heeft de tijd hier niet veel goeds gedaan. het is net een spookdorpje geworden. de camper plek is nieuw. de afval bak is al tijden niet geleegd en puilt uit. wel prima plek voor een nacht door te brengen. voor nu dus alle straten open gebroken en veel winkels hebben de deuren gesloten.
wij stonden hier met Pasen. een vrij groot park met net sanitair. echter let op jezelf en de kinderen want het is een komen en gaan van auto verkeer wat in rijen naar de grote hoeveelheid vakantie woningen gaat. voorzieningen zijn netjes, mooie winkel, helaas verder alles dicht op een verloederde midgetgolf na.
mooie locatie met een vriendelijk ontvangst. ruime plekken met groots uitzicht.. leuke diertjes en speelgoed, dus ook leuk voor de kids. je kunt de vijver in de zomer ook gebruiken als zwemwater incl waterglijbaantje (tje,tje)
Leuke camping met vriendelijke beheerster, wij hebben hier heerlijk rustig gestaan.
Op zich een prima plek, alleen hadden wij de pech dat er tot een uurtje of 12 ca 30 schreeuwende jongens en gillende meiden waren onder de houten overkapping en vele honden die blaften vanuit het park, gelukkig hadden wij de camper niet op de Gras strook staan, maar achter de loos put naar beneden. We stonden er met nog een camper. Gedurende de rest van de nacht , vanaf 1 uur wel rustig.
Wat een geweldige plek, dat het bestaat. Met de neus aan zee, zo het water in lopen en heerlijk zwemmen. Je moet wel alles aan boord hebben, want op een afvalbak na is er niks. Wij stonden aan het achtergelegen haventje, dit omdat we dan iets van sociale controle hadden. Wil je dit niet dan iets naar voren rijden en op het strand gaan staan. Hebben hier 3 nachten alleen doorgebracht
Wat een leuke camping, sanitair is men mee bezig, oké en dat was niet geweldig, maar voor de rest echt een leuke plek. Heerlijk zwemmen in de rivier of door de stroomversnellingen heen glijden voor de kids. En op de koop toe een prachtig en vooral erg stil groot zwembad met heerlijk fris water. Savonds als het donker is lekker sterren kijken want ook dat is mogelijk. Echt een aanrader!!
Heerlijke camping. Stonden helemaal achteraan tussen 2 chalets, maar dit was echt een heerlijke rustige plaats. Alles netjes en diverse keren werd er schoongemaakt. Super zwembad met leuke glijbaan en bubbelbad
Mooie nette plek om een nachtje te staan. Niet heel veel bijzonders te doen.
Heerlijke plek, met prachtig uitzicht. Vriendelijke eigenaar. Schitterend fietsen in de omgeving, lekker bij het water zitten en met de opblaas boot varen. Wij hebben genoten. Persoonlijk vonden wij de afhaal maaltijden wel tegenvallen. Niet qua hoeveelheid, maar kleffe friet en taaie ribben.
Mooie plekken, zeker leuk voor kinderen al mag het allemaal wel wat schoner in de speelschuur. Let er wel op dat kinderen na 10 jaar niet meer welkom zijn op deze plek. Verder prima en leuk voor de jongste kids , alleen voor de eigenaar zou de loosput voor campers wel wat beter mogen en misschien iets minder regeltjes.
Eigenlijk zouden we een 1 willen geven want dan kunnen we deze plek mooi voor onszelf houden, maar dat verdienen de eigenaren niet. Wauw wat een mooie locatie. Zijn hier nu in de winter, maar ook dan is er nog genoeg voor het vermaak. Bij aankomst ontvangst met koffie, thee en warme chocomelk. Echt genieten.
Keurige plek, netjes aangelegd met zelfs afgescheiden plekjes dmv struiken. Wel heel veel verkeer naast de camperplaats.
Leuke camping, alle voorzieningen aanwezig. Mooi uitzicht op de kasteel ruïne. Echter alleen is het nu wel eens verstandig en zo fris het sanitair eens aan te pakken. Al twee jaar hier gestaan, maar de stank in dat gebouw went niet. Super locatie om tijdens de kerst, Valkenburg en haar mooie kerstmarkten te bezoeken. Absoluut een aanrader op het sanitair na.
Schone camping. Met groot gemeente zwembad met leuke glijbaan. Douches prima, echter bij de linker kun je via het dak iedereen zien douchen, dus dat is niet echt fijn. Helaas hadden we nu te maken met scheldende Fransen omdat de hond tegen een lantaarn paaltje plaste die 3 meter van hun tent stond. (Oeps ) helaas ook geen broodjes te verkrijgen.
Rustige plaats, inderdaad alles gratis, de watervoorziening heb ik persoonlijk niet kunnen gebruiken (soort snelkoppeling). Dorpje ziet er vredig uit, bakker dicht bij. Aanrader voor een een nachtje
Wat een heerlijke plek. Direct aan zee. Wel geheel zelf voorziend zijn. Toilet zou je bij de naast gelegen camping kunnen gebruiken. Douchen gaat daar met codes dus dat gaat niet stiekem op 😂. Verder heel mooie zonsondergangen, prachtige sterrenhemels en een lekker rustig strand waar je zo heen sloft en neer ploft.👍
Echt een leuke camping, lekker schoon sanitair en een heerlijke warme douche. Zwembad is prima en overdekt. Op loopafstand (wel verder als de omschrijving) van het strand. Vriendelijke vrouw bij de receptie. Kortom een aanrader. Voor deze omgeving een prima prijs, kwaliteit. Betaalden 36 euro voor 2 volwassen en 2 kids incl 1 hond.
Leuke camping, helaas geen zwembad. Douches op het veld waren steenkoud en de toiletbrillen zaten allemaal los. Helaas was dat een tegenvaller. Maar zeker voor een nachtje of 2 prima te doen. Fietspad direct achter camping en de Loire ook.
Mooie plaats met heel leuk uitzicht. Goed onderhouden en dat voor niks. Klein winkeltje waar je de producten van het aangeboden bedrijf kunt betrekken.
Gratis stroom, gratis water en mooie plekken. Camping ligt er net boven en daar is het helemaal uitgestorven en begint dit zn tol te eisen in het sanitair. Douchen erg heet, ruimtes erg smerig en dat is zonde, want buiten dat een prima en goede overnachting plek.
Hele mooie locatie, netjes en verzorgd. Camping biedt faciliteiten met restaurant. Zwembad op loopafstand en even verder een speeltuintje met ernaast een voeten wandel bad. Aanrader!!
Prijs kwaliteit prima. Wij hebben er 2 nachten gestaan. Persoonlijk had ik de camperplaats iets meer opsmuk gegeven. Nu sta je bij de geparkeerde auto’s. Voor kort verblijf prima te doen.
Leuke camperplaats op recreatie park. Je loopt zo vanaf de camperplek de heide op. Gebruik van zwembad met glijbaan. Echt leuke locatie, ook voor kinderen