Camping Aktief

• Lozen afvalwater

• Stroom

fijn dat ik er mocht zijn.ze zijn zeer behulpzaam.en oplossingsgericht.nette douche /wc. bert en mien dank je wel.

Hare

jul 2025

Twee schatten van mensen die hun stinkende best doen op een mooi plekje op de wereld. Het speelkwartier van de stieren op de naastgelegen wei is vermakelijk (wie kijkt er naar wie) Leuke fietstochten mogelijk, ook zonder super conditie. En toch (maar) vier sterren. Bij volledige bezetting van de plaatsen zijn vier toiletten en douches een knelpunt. Niets meer niets minder. Komen we event. weer? Zeker weten, maar wel het voor of naseizoen.

soheli

jul 2025

De beste camping die we tot nu toe in Tsjechië hebben bezocht. Omringd door natuur, prachtige uitzichten, schoon, goed onderhouden en goed ontworpen sanitair. Een Nederlands stel zorgt voor al hun "klantenbehoeften". We raden deze plek van harte aan.

vernerovice 131

549 82, okres Náchod, Tsjechië

rustige camping achter een voormalige boerderij - enthousiast en actief beheerders echtpaar - veel activiteiten - voornamelijk Nederlandse gasten

10 apr t/m 1 okt

€ 15,00 - € 25,00