Camping International Lido Luzern

appelejan1

sep 2025

mooie camping, dicht bij het meer, supermarkt in de buurt, gratis openbaar vervoer met een pas van de camping, busstation 200 meter verderop. supermarkt in de buurt. fijn personeel. Bistro met broodjesservice. wasmachine etc. wie het eerst komt die het eerst maalt. wij waren om 1300 uur hier en na 14.30 zat alles vol op vrijdag en werden er volop kampeerders weg gestuurd.

Dijkrt

sep 2025

leuke stadscamping, wij kwamen 16.30 en hadden een van de laatste plekjes, je kan namelijk niet reserveren. veel campers moesten rechtsomkeert. Luzern is lopend te bereiken. 2km door park langs het meer, prachtig! Er gaat ook een bus, er is niet echt een veilig fietspad vinden wij. Ernaast zit een verkeersmuseum (soort pretpark) heel leuk! Op de camping zelf is niet veel te doen, er is wel leuk barretje aanwezig en één speeltoestelletje.

ansve

sep 2025

Fijne camping. Dicht bij de stad, 2 km lopen. Sanitair schoon en netjes. Erg aardig en behulpzaam personeel. Het enige minpuntje is de prijs: 61 CHF per nacht, hond inbegrepen.

Lidostrasse 19

6006, Luzern, Zwitserland

centraal gelegen stadscamping - openbaar vervoer in de buurt

€ 50,00 - € 70,00

(CHF 51,60)