@appelejan1
- 2023
mooie camping, dicht bij het meer, supermarkt in de buurt, gratis openbaar vervoer met een pas van de camping, busstation 200 meter verderop. supermarkt in de buurt. fijn personeel. Bistro met broodjesservice. wasmachine etc. wie het eerst komt die het eerst maalt. wij waren om 1300 uur hier en na 14.30 zat alles vol op vrijdag en werden er volop kampeerders weg gestuurd.
fantastische camping, wandelpaden tot en met, midden in de natuur, goed gevuld winkeltje, zeer behulpzame mensen. goede douches toiletten en alles schoon. zelfs fietsen is goed mogelijk in die omgeving en veel te zien en te doen. porlock, porlock Weir, lynton en lynmouth, dunster castle dik 5 sterren waard
kut camping zeggen gewoon in het Engels dat er geen plek is terwijl je op de camping staat en jij de enige Camper bent er geen caravan staat voor mij kwam er een duitser die in ook werd weg gestuurd no Place ik kom hier nooit meer terug . verloren tijd om er heen te rijden Spanjaarden wel maar buiten landers die Engels of Duits spreken blijf weg aub in het hoogseizoen weet ik niet maar tussen feb en apr niet doen.ik geef *-1 kut camping .
prima plek, rustig, langs een vrij rustige doorlopende weg, water via drukknop, lozen grijs water mogelijk. afval als je naar rechts gaat 50 a 100 meter lopen is er een afvalparkje. vriendelijke overbuurman getroffen die even een praatje maakte.
kleine camping min of meer de achtertuin van de eigenaren. zeer behulpzaam, eenvoudige maar zeer schone keurig onderhouden faciliteiten. dicht bij zee en boulevard. aanrader!
Een fijne Camping ,fijne mensen en een goede service. Heel blij met deze Camping gemoedelijk sfeer waar mensen en honden een leuke vakantie kunnen hebben . Fijne en schone douches en toiletten zelfs voor de hond. de prijs en kwaliteit zijn goed €25,- per Nacht met de acsi kaart . fijne plek .
belangrijk. voor golfers is de camperplaats 5€ per nacht inclusief stroom, toilet, douche(met handdoeken). voor niet golfers is het 25€ voor hetzelfde. er staat 6 plaatsen verharde grond. maar je moet wel een redelijk steile helling omhoog om er te kunnen komen. de camperplekken zijn verdeeld over drie terassen, niet elk terras is even groot. de voorzieningen en het uitzicht is fantastisch ❤️
hartelijke ontvangst met koffie, naast het bedrijf dat de eigenaar heeft, is deze camping/camperplaats perfect onderhouden. goed sanitair, alles kraakhelder. logische spelregels om het gras goed te houden. Ze hebben de keuze gemaakt om de zondagsrust te respecteren. dus komen en gaan of camper poetsen is not done. als je daar geen respect voor kunt opbrengen moet je hier NIET zijn. Receptie heeft beperkte openingstijden. aankomst kan ma t/m za
camperplek bij restaurant het Noorden (opende pas op woensdag toen wij er waren carnaval 2024) we zijn vandaag bij Obelink geweest en gaan hier overnachten. dorp, winkels, restaurant op loopafstand. stroom 10 euro voor 24 uur. prullenbak, en mogelijkheden om afval te lozen, onze watertank zit vol dus geen water genomen. wel een redelijk drukke weg, en de parkeerplaats wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. door sleepdienst etc