centraal gelegen stadscamping - openbaar vervoer in de buurt
Lidostrasse 19
6006, Luzern, ZwitserlandCHF 51,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, CCI - Camping Card International
KortingskaartenMooie camping met veel groen. Prima sanitair. Dicht bij het meer gelegen. Centrum Luzern is 2,5 km fietsen. Richting Küssnacht is het mooi fietsen over de alpenweiden. Boot-en “trein”tocht naar Mont Pilatus is een aanrader.
Gebeld en gemailed voor een reservering. Reactie was: “niet nodig, we hebben altijd plek, zeker voor 1 nacht” Toen we aankwamen was alles vol, een typisch geval van helaas. Heel onbevredigend…..
Denk niet dat je een gratis plek krijgt, ook al zeggen ze dat op hun antwoordapparaat !! De camping neemt dag noch nacht de telefoon op. Wat ze wel zeggen is dat als je 's middags aankomt, ze altijd een vrije plek voor je zullen vinden. Hoe misleidend, ik kwam gistermiddag aan en de plaats was helemaal vol! Ga er dus niet heen zonder een reservering.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerLidostrasse 19
6006, Luzern, Zwitserland47° 3' 1" N
luzern@camping-international.ch
CHF 51,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, CCI - Camping Card International
KortingskaartenWasmachine