Schwarzwaldcamping Alisehof

Twee nachten hier gestaan..is een pareltje. Sanitair schoon.. lieve medewerkers. Was nu erg stil, maar kan me voorstellen zoals een klant vertelde weekenden erg druk.

BduS

sep 2025

Net aan 5 sterren. Goed gelegen in een mooie omgeving. Een vlot en warm welkom. Konden een plek kiezen. Staplaatsen zijn ruim maar door het vele gebruik vrij zanderig. Het sanitair is goed (oa losse douchekop) en schoon. De bar heeft lokale wijn en bier plus een kleine kaart. De winkel is beperkt. Sauna vanaf 4 pers. Het is een goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. De prijs is best fors.

ReGicamp

aug 2025

08/25 Niet al te grote rustige camping. mochten een plaatsje uitkiezen. Ook ruime plekken. wij betaalden €62,- p/nacht (5 pers. 2 volwassen 3 kinderen) voor 3 nachten + ele. Niet veel te beleven voor tieners. Zondag alles gesloten in de buurt. Zagerij kan je horen, maar niet fulltime. Net sanitair. Kleine boodschappen voorhanden. Wij zouden dat uitbreiden. pinnen vanaf €25,-. Broodjes service (niet op zondag). Riviertje is niet echt voor zwemmen

Rippoldsauer Straße 4

77776, Schapbach, Duitsland