@Molliesopreis

2018

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Alleen toilet aanwezig, maar 24 uur staan voor 10 euro. Stroom voor 24 uur 2 euro. Bijzonder schoon toilet. Wel aan doorgaande weg, maar je loopt zo het aldstadt gedeelte in. Super gestaan hier

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Goed geholpen door de.meneer die er pas 1 dag werkte en helemaal alleen zat. Sanitair wat gedateerd maar wel.schoon. Plaats was okay voor 1 nacht. Veel vaste caravans..

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Geweldige plek op een boerderij. Toilet en douche zeer ouderwets, maar netjes schoon. Heerlijk geslapen in de rust van het platteland

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Meneer ging op.zoek.naar plaatsje voor ons ondanks dat hij vol zat. Kregen een plaatsje net buiten de paden met een fantastisch uitzicht. Lekker gegeten aan de kar. Sanitair was top. Dank voor alle inspanningen

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

1 nacht hier gestaan. Mooie camping goed sanitair maar.voor ons te groot. Wel heerlijk gegeten in Grieks restaurant.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Leuke camping. Plaatsen wat kleiner maar goed te doen. Wij stonden dichtbij het nieuwe sanitair wat er prima uitzag en schoon was. Beekje achter ons en trein die voorlangs kwam. Gelukkig electrisch. Leuk om te zien en mee te maken

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Twee nachten hier gestaan..is een pareltje. Sanitair schoon.. lieve medewerkers. Was nu erg stil, maar kan me voorstellen zoals een klant vertelde weekenden erg druk.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Voor tweede keer twee nachtjes gestaan. Heerlijke camping plek met stromend beekje naast zij. Sanitair top verzorgd. Weer paar fijne dagen gehad

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Nette camperplaats, 10 euro af te rekenen aan paal. Stroom betaald via andere paal..die was even zoeken. Routekaart ernaartoe is foutief. Geen douche of toilet aanwezig.

Wat een genot om hier te staan. Vriendelijke en hartelijke ontvangst. Mooi nieuw en schoon sanitair. Een oase van rust.

genoten op.deze camping. men heeft nog veel last van de overstromingen. maar de heropbouw is volop bezig. wat een.rust hier. bedankt nog

plaatsen zijn okay. maar de rest was hel. Wel electriciteit en water zoals vermeld. . Maar geen douche en toilet aanwezig.

zeer gastvrij ontvangen. het was even zoeken waar we moesten zijn. alle plaatsen waren bezet maar mevrouw was zo vriendelijk om ons op.de reserveplaats te zetten met stroom vanuit de schuur. Zo lief. geweldige uitleg en deze werd echt met plezier gegeven. de wijn nog niet geproefd.. maar er gaat zeker een flesje of wat mee