@ReGicamp
- 2025
Geboekt op wildplek + late check out voor €76,- naseizoen om nog lekker te zwemmen voor 1 dag,komen aan: Zwembad dicht. klacht gedaan. ik moest maar laten zien waar dat stond dat het wel open was. laten zien in hun eigen app dat daadwerkelijk nu nog het zwembad is geopend. Reactie: dan is het een technische storing waar we niks aan kunnen doen. dan ga je toch lekker weg op zoek naar een camping waar je wel kan zwemmen! check ook internet reviews
Grote camping vooral geschikt voor kinderen. Mooie plekken met veel bomen en diverse “bulten”. Alles is wel aanwezig en schoon. wel prijzig. Wij betaalden voor 1 nacht september (2 volwassen 3 kinderen) €124,50 - LET OP! dit was wel met late check out tot 19:00 en voorkeur plaats bij boeking & comfort plaats Royal. Anders €77,50 Naseizoen veel kleine jankende kinderen, maar dat weet je van te voren. Lozen water moeilijk door krappe bocht.
08/25 Niet al te grote rustige camping. mochten een plaatsje uitkiezen. Ook ruime plekken. wij betaalden €62,- p/nacht (5 pers. 2 volwassen 3 kinderen) voor 3 nachten + ele. Niet veel te beleven voor tieners. Zondag alles gesloten in de buurt. Zagerij kan je horen, maar niet fulltime. Net sanitair. Kleine boodschappen voorhanden. Wij zouden dat uitbreiden. pinnen vanaf €25,-. Broodjes service (niet op zondag). Riviertje is niet echt voor zwemmen
08/25 Goede camping. plaats zelf uitzoeken dus kan ook een grote plaats zijn. voordelen: Top/schoon sanitair met alle faciliteiten zoals koelkasten, vriezer, wasmachine’s. Dichtbij centrum met supermarkt nadeel: geen beschutting, geen winkel op camping zelf, klein restaurant met Zwitserse prijzen. zwembad apart betalen (vanaf 18 tot 20uur gratis voor camping) wij betaalden Chf 199,08 + elek. (4 nachten, 5pers: 2 volwassen 3 kinderen)
Mooie grote gezinscamping en meestal wel plek. 08/25. Wij kwamen zonder reserveren en konden 5 nachten blijven. (zelf plek uitzoeken) €88,50 p/nacht (2 volwas. 3 kind + 10 amp stroom) Zwembad helaas apart betalen a €8,- pp voor een klein bad. Maar eigenlijk geen gemis door het meer. supermarkt, broodjes etc. Porlezza + supermarkt 5 min. fietsen gratis busje ochtend naar dorp Alles wordt super bijgehouden. (na wind, dagelijks strand etc.)
08/25 Wij verbleven er 2 nachten. Grote familie camping met alles: supermarkt , mooi zwembad, sport & veel NL stamgasten. Stonden naast het meertje: Bij windstil verschrikkelijke stank!! Blij dat we uit de stank waren. Cocktail van €10,- bij de bar was uit een kartonnen pak wat we zagen & kregen. Niet te zuipen en zat er wel alcohol in? Veel jeugd ook in de avond. wc rollen in de toiletten etc. smerig! Weinig schaduw door lage beplanting.
Mooie en goede grote camping wat je niet merkt Personeel super aardig. We belden voor 1 nacht en zijn er 4 gebleven voor €68,75 p/nacht (5 pers 2 volw.) 08/25 Mooi zwembad, mini super + broodjesservice + restaurant Steile berg. Met 7,5m vanaf Spotorno rijden: de beste weg Apart betalen voor zwembad + stoeltjes Bus naar beneden €2 retour maar gaat echt alleen naar eigen beachclub in Varigotti: wel reserven Veel locals voor restaurant + motoren
Spontaan voor 1 nacht 08/25 Hadden nog wat plekken over Nadelen: Geen privacy plekken €92,- voor 1 nacht (5 pers. 2 volwassen) Best aan de prijs voor een standaard plekje Weinig schaduwplekken Extra nog betalen om warm te douchen Badmuts verplicht voor het zwembad Geen winkel, supermarkt te voet best ver Voordelen: Aan uitmonding van het meer heerlijk verfrissend Schoon en mooi sanitair: alles met je voet bedienen: behalve de deuren…
Leuke kleinschalige camping. We zochten voor 1 nacht en hadden nog een plekje: 08/2025 GOED: Super leuk/mooi zwembadje Broodjesservice Aardige mensen Veel diverse bomen op camping Wij stonden bij het riviertje in een hoek. mooie mega plek half achter riet. Echter stonk het riviertje wel. Minder: toiletgroep/sanitair mag echt wel wat verbeterd worden en schoner. Vrijdagavond zangeres: was meer lol dan goede zang. ook wel weer leuk
Complete camping: zwembad, supermarkt etc. Plekken wel veel ongelijk. Wij konden telkens per dag verlengen. Bij komst wel van te voren kijken met golfkarretje om plekje uit te zoeken. hierdoor hadden wij een grote hoek plek. sommige plekken waren luifel aan luifel. toiletten mogen beter schoongemaakt worden. schoonmaaksters lopen er wel maar doen weinig aan toiletten aar onze mening. Wij betaalden €72,- p/nacht: 2 volwassen, 3 kinderen. 08/25.
Wij hebben er 1 nacht gestaan. Op zich prima, aardige NL eigenaar. Koken zelf zoals iedereen zegt kleine snack. maar eten kost wel €25,- pp. Wij kwamen laat aan en eigenaar zei, je kan wel aanschuiven. Deze prijzen zagen wij later pas. Aandachtspunten: Sommige plekken lange stroomkabel nodig Je moet wel van kerkklokken houden (ook in de nacht, minimale 2 klokken in een uur) Supermarkt ver weg Prijs wat hoog voor dit type camping!!
Op doorreis gepakt. €21,- voor 5 personen incl. elektra. Altijd wel plek en je mag staan waar je wil. Gebeld en konden tot 20:00uur aankomen. Volgende dag maakte het niet uit hoe laat je weg ging. sanitair mag wel beter, beheerder kwam schoonmaken: 2 spuitjes parfum en was schoon. Douche was matig - wel warm maar vies. “ook na de schoonmaak”. supermarkt op loopafstand was top.
Wij zijn hier 2 nachten geweest. Alles prima en netjes en ruime plekken. Maar wisten niet dat kamperen bij de de boer “zo duur was”. Moesten €98,- afrekenen (2 volwassen 3 kinderen). Terwijl we 2 dagen er voor op een 5 sterren camping met alles er op en er aan €40,- per nacht betaalden. Geen kindertarieven dus. Voor ouderen een top plek en rustig.
07/25 Goede camping met binnen & buitenzwembad. Buitenzwembad mag je gratis in. Is van gemeente: super controle door badmeesters. Zelfs een 18+ zone om te zwemmen. Sanitair was prima en netjes schoon. Ideale camping voor met kinderen. Niet super massaal door combinatie met bungalow park. Stroom gaan ze (volgens huismeester) binnenkort oppakken en verhogen. Park is nog maar net van EuroParcs: alles netjes aangelegd.
Leuke camper plek. wij stonden er voor 1 nacht icm bezoek aan Obelink. 3 kinderen mee en de tijd van hun leven. Overal gebruik van mogen maken betreft camping, zoals zwembad etc. voor circa €40,- (2 volwassenen + 3 kinderen) incl. stroom/wifi etc voor 24 uur. Wij stonden pal naast de slagboom (ruimste plek) voor de camping. Ja. die gaat af en toe open maar geen last van gehad.