Achill Seal Caves Caravan & Camping

• Douche

• WiFi

ROhlsen

jul 2025

Een werkelijk prachtige camping, met poederachtig zand aan het strand. Vanwege ziekte bleven we drie nachten. We raden aan om plaatsen 100-104 te reserveren op niveau 7 (de camping heeft verschillende trapsgewijze plaatsen). Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de baai. Beneden op niveau 1 ben je op hetzelfde niveau als de vaste kampeerbungalows, die erg druk zijn. Ik raad af om een plaats op niveau 5 te reserveren, omdat drie grote dennenbomen het uitzicht bijna volledig blokkeren. Het personeel is vriendelijk.

Dordondoc

sep 2024

zeer vriendelijk personeel. mooie camping. schoon en netjes. voldoende plaatsen

Rayandkay

jun 2024

Supersite. We verbleven hier eind juni nadat we twee weken eerder hadden geboekt, verschillende veldgroottes, dus we waren gemakkelijk ondergebracht. Faciliteiten uitstekend, schoon en modern. Eigenaar zeer behulpzaam en goed geïnformeerd over de lokale omgeving. Prachtig strand aan de overkant van de weg. Zou geweldig zijn voor een gezin.

Beach Cottages 1

F28 TF64, Doogort, Ierland

54° 0' 36" N 10° 1' 26" W

54.0101 -10.0238

het park strekt zich uit van de Dugort heuvel met verschillende niveaus - gebruik GPS-coordinaten - panoramisch zeezicht van Dugort Beach en Blacksod Bay - gelegen langs de Wild Atlantic Way - meest aantrekkelijke en ongerepte gebieden van het westen van Ierland - centrum 1km

30 mrt t/m 1 okt