@Dordondoc
Prima plek om te stoppen. De slagbomen gingen rond 22.00 uur naar beneden, maar niemand heeft ons gevraagd te vertrekken. Rustige nacht, maar lawaaierige ochtend. De toiletten zijn goed en de hele nacht open.
Het bord met de verordening geeft aan dat het niet gebruikt mag worden om te slapen.
Mooie kleine camping. Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Veel warm water. Geweldige plek om te stoppen.
Prachtig uitzicht. Geen enkele voorziening. Rustige plek om te overnachten. Ruimte voor maximaal 4 busjes, maar elke lengte is mogelijk.
Geweldige plek om te stoppen. Harde ondergrond met elektriciteit en water en grijs legen. Achter de pub, weg van de weg. Mooi uitzicht. €20. Betaal in de pub.
Belachelijk duur! €38 met elektriciteit voor wat in feite een parkeerplaats was. Eén toilet - ze hadden de ene douche buiten gebruik gesteld, dus we moesten door het pikkedonker de trappen af en over nat gras naar een smerige douche bij de bell tenten. Genoeg warm water, maar het liep niet weg, dus je moest erin staan! Als camperplaats zou het prima zijn. Maar om boven de campingprijzen te rekenen voor slechte faciliteiten en een parkeerplaats, geeft het 2 sterren!
Zeer vriendelijke eigenaren en geweldige eigenzinnige ethos. Faciliteiten waren erg basic, maar er was wel genoeg warm water in een straaltje. Had een aantal leuke sociale ruimtes. Het was niet mogelijk om een toilet te legen tenzij er bepaalde milieuvriendelijke chemicaliën werden gebruikt.
De locatie is prachtig. Laat je niet afschrikken door de enorme metalen hekken en de overvloedige rode "Niet"-borden. Het is een schone, rustige, goed onderhouden site. Persoonlijk zou ik de grote hekken en rode borden verkopen en in plaats daarvan wat bloeiende hortensia's kopen, want het is een oude steengroeve en het zou beter zijn als het mooier zou worden gemaakt. We moeten toegeven dat we onszelf betrapten op het neuriën van het Colditz-thema. Geen winkel of wasserette, maar de douches waren warm en bij de prijs inbegrepen. Mooie wandelingen
Prachtige plek en heel rustig overnacht. Helaas verbleven we op een winderige nacht. We raden je af om dit te doen, want we lagen erg blootgesteld aan de wind. We hebben onze blokken gebruikt.
zeer vriendelijk personeel. mooie camping. schoon en netjes. voldoende plaatsen
parkeerplaats nu open. Genoeg plekken, hoewel andere campers op een plek vlak voor de parkeerplaats stonden. Geschikt voor grote campers. Er zijn toiletten, maar niet erg schoon! Zeer rustige plek.
erg duur - 50% meer dan andere sites. Het is functioneel en onpersoonlijk - kleine modderige plaatsen. Dichtbij Westport House zijn is leuk, maar het terrein is niet zo spectaculair. Bezoek het huis overdag, maar denk twee keer na over het betalen van bovengemiddelde prijzen voor een zeer gemiddelde site.
geweldige locatie, dicht opeengepakt met bomen en takken waardoor parkeren moeilijk is. Rustige plek. geen honden toegestaan, maar nog steeds enkele lokale honden. toiletgebouw schoon maar water kan heet of lauw zijn. Een beetje prijzig voor € 30 per nacht in oktober, maar ze hebben het monopolie. Vers brood in de ochtend - kan naar een supermarkt fietsen omdat de campingwinkel schaars is.
geweldige website. goed uitgerust voor camper. we zijn naar Oviedo gefietst maar er waren geen fietspaden en de drukke wegen dus fietsen is niet echt aan te raden door ons.
leuke camping. Het toiletgebouw onderaan de heuvel is erg goed. Top van de heuvel is eenvoudig maar schoon. Accepteer echter niet de site recht tegenover de receptie. C15. De ? nachtbeveiliging stond en praatte tot in de vroege uurtjes buiten ons busje bij de receptie, zodat we niet konden slapen. anders zou het personeel en de site meer sterren geven.
leek idiilic toen we parkeerden. De slots waren niet groot genoeg voor campers, dus parkeerden we bij de rivier. We parkeerden op een zaterdagavond. - geen markt op zondag, maar de jongeren uit het gebied kwamen in hun auto's en stonden buiten de busjes te praten en hun automotoren te laten draaien tot 2 uur 's nachts. Er zijn toiletten op de wandeling naar het dorp, maar we zijn er niet in geweest.
Eenvoudig maar schoon en rustig. Een goede plek om te stoppen met warm water.
zag er onberispelijk uit door de poort. Geen campers erin en poort op slot. Geen antwoord toen we belden. Ik denk dat het gesloten is.
Schoon toilet - rustige straat. Mooie uitzichten. Goede locatie. MAAR en een enorme maar - er is een hondenkennel onder de camping in de vallei. De honden blaffen begrijpelijkerwijs naar elkaar vanuit hun kennels. Het geluid resoneert rond de vallei. Bijna constant. We besloten dat slapen onmogelijk zou zijn en gingen verder. Het is echt een schande.