@ROhlsen
Onze mooiste camping/staanplaats tijdens een twee maanden durende campervakantie door Schotland en Ierland. Met dank aan de gemeente voor dit pareltje. De beste plaatsen (naar mijn mening) zijn W5/W6/W8-10. Het beste uitzicht op een prachtige rivier. Ik raad de plaatsen H, C en L af.
Geweldige locatie aan het strand, vriendelijk personeel, maar... onze duurste camping in twee maanden campervakantie. Bijna € 50 voor twee personen inclusief elektriciteit. Niet de moeite waard voor een kleine plek van 50 m²!!!
Een werkelijk prachtige camping, met poederachtig zand aan het strand. Vanwege ziekte bleven we drie nachten. We raden aan om plaatsen 100-104 te reserveren op niveau 7 (de camping heeft verschillende trapsgewijze plaatsen). Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de baai. Beneden op niveau 1 ben je op hetzelfde niveau als de vaste kampeerbungalows, die erg druk zijn. Ik raad af om een plaats op niveau 5 te reserveren, omdat drie grote dennenbomen het uitzicht bijna volledig blokkeren. Het personeel is vriendelijk.
Met € 43 inclusief elektriciteit was dit onze duurste camping in Ierland. 99% van de plaatsen was bezet door caravans met voortent. Het biedt niet veel rust en stilte voor vermoeide camperaars (familiefeestjes, veel spelende kinderen). Houd er rekening mee dat je hier met de auto naartoe moet. Tralee is een leuk stadje; parkeer bij de kerk.
Ik snap de eerdere positieve recensies voor deze camping helemaal niet! Ik zou hier niet meer naartoe gaan en hem zelfs niet aanbevelen. De slechtste camping van onze vier weken durende reis. Staanplaats aan de toegangsweg/parkeerplaats, speeltuin voor kinderen/tieners ernaast. En € 35 daarvoor is schandalig. De omslagfoto's suggereren de locatie.
Een van de drie beste campings tijdens onze vier weken durende huwelijksreis door Schotland. Fantastische plaatsen direct aan zee. Een must-do is het kustpad naar Portpartick, een prachtig havenstadje. Zeer schoon sanitairgebouw. £35 inclusief elektriciteit. Tip: Bezoek de Crafty Distillery in Newton. De gincocktail met gebrande sinaasappels en gerookte ananas is uniek. Een 1,5 uur durende rondleiding door het ginproces met proeverij is beschikbaar voor £20.
Aan de achterkant van een typische stacaravancamping liggen de camper- en caravanplaatsen prachtig aan de rand van de duinen. Op korte loopafstand van het lange, prachtige strand. Een vriendelijke ontvangst, schone toiletten. We waren zeer aangenaam verrast. We hadden graag langer willen blijven.
De locatie van de camping klopt niet; hij ligt niet in het dorp, maar linksboven op de heuvel. Helaas is het geen camping, maar een grote, permanente stacaravanplaats. Van de vijf plaatsen zijn er drie onbruikbaar. Zeer vriendelijke dame bij de receptie en het personeel, maar: Sorry, de £30 is echt buitensporig!!! Dat is onacceptabel. Noodplaats.
Onze eerste camping tijdens onze 4 weken durende reis door Schotland met onze camper. Goed onderhouden faciliteit, schoon sanitair, de bus doet er een uur over om Edinburgh te bereiken, zeer vriendelijk personeel aan de receptie. Absoluut een no-go. De regels zijn belangrijker dan de klant! Een kettingzaag om 13.00 uur op Pinksteren, M.'s slaap was voorbij, grof personeel, klacht afgewezen, werk belangrijker! Onmogelijk. Klanten tellen niet, alleen regels. Ik had geen camping in Schotland, nooit meer!