@Rayandkay
- 2013
Was een briljante faciliteit MAAR vanaf vandaag is het een schande. Bezet door Ierse reizigers, met draaiende generatoren, rommel rond de meeste campervans. Zelfs een vouwwagen naast een camper. We vertrokken zo snel als we konden. Een ander stel arriveerde net na ons en was geschokt door de staat waarin het was gezonken. De lokale raad die goed investeerde, zou de regels die hier worden getoond, moeten handhaven.
Supersite. We verbleven hier eind juni nadat we twee weken eerder hadden geboekt, verschillende veldgroottes, dus we waren gemakkelijk ondergebracht. Faciliteiten uitstekend, schoon en modern. Eigenaar zeer behulpzaam en goed geïnformeerd over de lokale omgeving. Prachtig strand aan de overkant van de weg. Zou geweldig zijn voor een gezin.
Alles wat men zich kan wensen op een camperpark: veilig, schoon en met elektriciteit en water op elke grote kampeerplaats. Naast dorp met winkel, bar en restaurant. Waarschijnlijk aan de dure kant vergeleken met Portumna of Fethard, maar ik heb gehoord dat er aanvullende diensten worden aangeboden.
Vandaag deze faciliteit bezocht in de hoop mijn zwartwatertank te legen. Het zwarte waterreservoir was volledig geblokkeerd waardoor het onbruikbaar werd. Wat heeft het voor zin dat een gemeente eerst een waardevolle voorziening aanbiedt en deze vervolgens niet onderhoudt... klopt niet. Absoluut briljant dat Donegal Co Council de vooruitziende blik had om het oorspronkelijk te installeren, maar helaas is het initiatief ergens verloren gegaan.
Prijs voor overnachting is nu €15. Waarschijnlijk een beetje te duur.
Zeer goed onderhouden terrein. Dit is veel meer dan een camperplaats met tussenstop, het heeft alle faciliteiten van een standaard kampeer-/caravanpark. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de oude N3, waar een uitstekende busverbinding naar Dublin is. Geweldige plek voor een korte pauze.
Geweldige plek, ik wil de klagers eraan herinneren dat ze voor NIETS 's nachts parkeren, vers water bijvullen, grijs water dumpen en zwart water weggooien. Wij verbleven hier op 26/8/2021, ook drie andere campers stonden hier. Van geluidsoverlast hebben we niet veel gemerkt en de speeltuin was rond 8.45 voor 9.00 uur afgelopen. Ik zou alleen willen dat 20% van de Ierse steden camperfaciliteiten had zoals die in Askeaton worden aangeboden voor bijvoorbeeld € 10,- per nacht.
Hier terloops gebeld op 27 augustus 2021, geen campers accepteren 'vanwege Covid'. Het is langs een smalle weg, dus een bord op de hoofdweg zou nuttig zijn geweest. Maar omdat ik niet vooruit heb gebeld, is het deels mijn schuld, dus het krijgt een 2.
Prima voor een tussenstop. Wij waren hier op 19/5/2021. De plaatsen zijn gemarkeerd voor auto's, dus door aan de uiteinden te parkeren, kan worden voorkomen dat de aangrenzende ruimte wordt geblokkeerd. Aan de positieve kant biedt de lokale bar een zeer goede afhaalservice. De Waterways Ireland-kaart geeft toegang tot douches enz
Uitstekende Aire. We waren hier voor de derde keer voor twee nachten, 17 & 18 mei 2021. Het wordt alleen maar beter. Zeer goed onderhouden en nauwgezet schoon. De plaatsen zijn duidelijk gemarkeerd en ruim voor iedereen behalve de grootste campers. Aanvankelijk was ik een beetje teleurgesteld dat er geen vuilnisbakken waren, maar ontdekte die avond dat de conciërge twee keer per dag naar elke camper belt en het afval ophaalt en zo voorkomt dat ‘bezoekers’ misbruik maken van de faciliteiten.
Gedropt op 19/5/21. Teleurgesteld gebeurt er in dit dorp weinig of we konden in ieder geval niets vinden. Parkeerplaatsen zijn alleen geschikt voor auto's en lopen af naar het meer. Voelde me niet op mijn gemak, dus ging verder.
Sorry mensen, maar deze site is gesloten.
Mooie rustige locatie, we verbleven op een donderdagavond een andere camper daar ook. Ik kan me voorstellen dat het dit weekend druk kan zijn. Er zijn drie permanente barbecues en drie picknickbanken.
Lekker rustig, geweldige wandelingen en zeer aangenaam en vredig. Maar pas op voor goede aanwijzingen als je van New Ross komt, maar een lokale dame was erg behulpzaam, vertelde ons ook over een onhandige Nederlander die lokaal leeft en die vervelende kleine berichten op de voorruit van camper plaatst, ze zei hem te negeren en iedereen verwelkomt campers.
Mooie rustige plek in de avond. Volgens het bord is 's nachts parkeren niet toegestaan OP HET STRAND.