Camping Village Baia del Marinaio

• Stroom

VroniRothe

jul 2024

Wij verbleven hier 3 nachten. Prijs ok, 55 EUR per nacht voor 2 volwassenen + 2 tieners + hond. CP goed onderhouden, sanitair schoon, wat oud. Prettige ontvangst en spreken Duits. Als u wilt, kunt u de hele dag animatie krijgen. Extra zwembad en speeltuin. Op loopafstand van het zandstrand. Extra hondenpark waar de honden zich kunnen uitleven.

bandit631

jun 2021

voor ons was deze plek helaas niets. voor gezinnen en jongeren zeker geweldig als je bijna de klok rond animatie en luide muziek hebt.

HerbertR

jun 2019

Wij hebben hier gestaan van 15-6 t/m 20-6 -2019. De plekken zijn op zich netjes, maar de paden vrij smal wardoor het met een camper niet altijd makkelijk manoeuvreren is. Ik heb 3 douchegebouwen gezien, waarvan er één afgesloten was, terwijl het weekend erg druk was en er rijen voor de douches stonden bij het grote douchegebouw. Er was ook nog een kleiner en ouder douchebouw. Warm water hebben we nauwelijks gehad, douchewater was lauw. Gelukkig konden we in de camper de afwas doen met goed warm water uit de boiler.

Via Nuova dei Cavalleggeri 177

57016, Rosignano Marittimo, Italië