@HerbertR
Nette camping, keurig sanitair. Voor wie het belangrijk vindt, mobiel bereik is slecht. mensen stonden buiten te bellen. Plaatsen zijn weinig beschut. Bij aanrijden wordt de camping aangegeven, toegangsweg is smal.
wij kwamen hier op doorreis. de plekken waren ruim en netjes, dat was eigenlijk ook het enige positieve. Sanitair niet gebruikt, want het oud en slecht. Of het schoon was geen idee, heb ik niet naar gekeken. Op elke camping en camperplaats proef ik het drinkwater, dit niet gedronken, het was lauw en smaakte niet. Dat laatste hoeft niet aan de camping te liggen.
Drie sterren voor de camperplaats, de ligging en de prijs. Automatische reservering online of bij een zuil bij de ingang. Aanrijden tot middernacht. Overnachting incl stroom. Camperplaats gras en verstevigde rijstroken voor de camper. Er is sanitair, dat is gedateerd ws een overblijfsel van de vorige camping die hier zat. Camperplaats ligt naast het spoor, tussen 23:00 en 5:15 is het stil. Zekerheidje voor doorreis
vriendelijk ontvangst. konden zelf een plek uitzoeken. let wel goed of de bomen bij je plek hoog genoeg zijn. nette camping. sanitair netjes en schoon. leuk zwembad, zwembroek verplicht en shorts niet toegestaan. niet echt controle op in het voorseizoen. oceaan op zich op loopafstand, maar geen strand. en zandstrand op 4,5 km. je kunt er lekker fietsen.
CP is netjes. Waren op doorreis en hebben hier gestaan om te lunchen. Lag precies op de route en bij op rijden van parkeerplaats zagen wij dat het ook een camperplaats is. Aandachtspunt is dat de CP bij een rotonde ligt van een overdag druk bereden weg.
ik snap de erg hoge beoordelingen niet zo. nette camperplaats, maar meer ook niet. campers staan op het deel waar wij stonden best dicht op elkaar. wel vriendelijke eigenaren
fijne camping, wel wat prijzig als je niet gebruik maakt van de welness. Oostkapelle is denk wel onze favoriete plek om te komen. Minimaal één keer een portie friet bij de snackbar tegenover de kerk.
nette camping. overnachting omdat we naar het watersnoodmuseum wilden
nette camperplaats, sanitair eenvoudig maar zeer schoon. voor ons was het een overnachtingsplek verder niets in de directe omgeving gefietst.
vanuit camping is het mooi fietsen naar Apeldoorn (Paleis t Loo), Garderen voor de zandsculpturen en ijs, wij waren toevallig in het weekend van “terug naar toen”in Beekbergen. het sanitair gebouw lag wel wat verder weg.