@bandit631
2022
een heel mooie, kleine, fijne plek. De ligging is ideaal om Workum te verkennen en te wandelen op het strand. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. We komen zeker terug
2021
zeer mooie en absoluut rustige plek. we waren daar met andere kampeerders en iedereen was heel voorzichtig met rust. officieel zijn er weinig plekken maar de parkeerplaats voor de auto's was helemaal leeg en je kunt er overnachten om te ontspannen.
prachtig gelegen plaats. we werden heel vriendelijk begroet en mochten een parkeerplaats uitkiezen. In het kleine winkeltje kun je ook 's avonds shoppen en lekker eten op het zonneterras. we komen graag terug
voor ons was deze plek helaas niets. voor gezinnen en jongeren zeker geweldig als je bijna de klok rond animatie en luide muziek hebt.
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

de plaats heeft een fantastische ligging, is zeer goed onderhouden en alles is geweldig. de plaatsen zijn trapsgewijs gerangschikt en zo heb je overal een geweldig uitzicht over de vallei. Bij de receptie wordt u goed ontvangen en krijgt u tips voor wandelingen, excursies etc. We komen graag nog eens terug!
een zeer goed gelegen plek om Eger en de vallei van de mooie vrouwen te bezoeken. Alles is zeer goed onderhouden en de eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk. verbleef 2 nachten en zullen zeker terugkomen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

zeer mooie en verzorgde plek. De operators zijn erg vriendelijk en houden alles op orde. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. toen wij er waren in september waren veel restaurants gesloten. Maar dat mag geen belemmering zijn om de prachtige omgeving in te rijden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden