camping aan rand van het plaatsje - fietsverhuur - centrum 300m - Assen 5km
Balloërstraat 2
9451 AK, Rolde, Nederland€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
Best Deal Camping Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaarteneen perfecte camping aan “ons” Pieterpad vriendelijke ontvangst en nieuw schoon sanitair! ruime plaats in de late herfstzon!
Deze, voorheen, prachtige camping is in ombouw naar een “bungalow” park. Prima om nu nog even kort te staan met perfect schoongehouden sanitair, in middels is de prijs verhoogd van €. 22,— naar €. 28,40 en moet je voor warm water nog altijd betalen.
mooie rustige camping met veel keuze en ruime plekken voor een redelijke prijs. Zeer gastvrij en vriendelijke beheerders. Sanitair is schoon. mooie uitvalsbasis voor fietsen en wandelen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Balloërstraat 2
9451 AK, Rolde, Nederland52° 59' 26" N
info@deweyert.nl
€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
Best Deal Camping Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine