camping aan rand van het plaatsje - fietsverhuur - centrum 300m - Assen 5km
Balloërstraat 2
9451 AK, Rolde, Nederland€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
bestDeal, asci
KortingskaartenMooie rustige camping op 5 minuten lopen van het gezellige centrum van Rolde. Sanitair netjes en coronaproof. Veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. Vriendelijke eigenaar. We hebben hier een paar dagen leuk gestaan.
Camping met ruime plaatsen en redelijk veel keuze in overleg met beheerder. Redelijke prijs met extra kosten voor Carona maatregelen. Echter zeep ontbreekt bij wastafels. Discussie daarover wordt als lastig ervaren. Beheerder is vriendelijk maar kan slecht tegen commentaar. Heeft ook helemaal niets op met camperplaatsen. Wel mooie en rustige uitvalsbasis met weinig kinderen.
lees meerDank voor uw beoordeling. Bij binnen komst receptie staat een een desinfectiezuil die je met je elleboog kan bedienen. Deze zuilen staan ook in de sanitairgebouwen.
Rustige camping, wat minder geschikt voor gezinnen met kinderen, tijdens ons bezoek waren er vooral ouderen. Schoon en lekker rustig. Prima schoon sanitair, voldoende afstand gecreëerd in de sanitaire gebouwen wegens covid. Aanrader.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Balloërstraat 2
9451 AK, Rolde, Nederland52° 59' 26" N
info@deweyert.nl
€ 22,20 • 1 apr. t/m 1 nov.
bestDeal, asci
KortingskaartenWasmachine