@Metske-h
- 2010
- Fiat Ducato Adria Twin Buscamper
- 2007
- Buscamper
Cp vlakbij een mooi parkje , ‘s nachts rustig, wel vroeg wakker ivm verkeerslawaai .Supermarkt op loopafstand. Vele mooie wandelroutes beschikbaar vanaf de Cp .Prima plek voor 1 of 2 dagen te verblijven.Waterafvoer plek via een hoge stoeprand!! is wat moeilijk te bereiken.
leuke cp op loopafstand van winkels en restaurants, wc legen en water tappen en stroom bij de prijs inbegrepen.vlakbij snelweg voor een overnachting.Wij hadden geen last van het verkeers lawaai
Schitterende cp met prachtig uitzicht op de bergen.Vlakbij het meer dus diverse watersport mogelijkheden.Stroom, water vullen en legen en een stortplaats om de wc te legen en dat voor maar 13€
Vriendelijke ontvangst, mochten zelf een plekje uitzoeken .Sanitair dikke voldoende. Verschillende wandelroutes vanuit de camping mogelijk. ( berg op best pittig)Digne op wandelafstand bereikbaar .Gezellige markt op woensdag en zaterdagochtend .Brood service beschikbaar
Vriendelijke eigenaren die heel behulpzaam waren.Prima te fietsen naar Grasse (10km) Nice ook mogelijk (30km!!) Mooi wandelingen in de buurt mogelijk (met de fiets naar het begin punt ) Weinig fietspaden aanwezig in deze regio Sanitair was uitstekend op de camping en makkelijk te bereiken.Ook de camping is gemakkelijk te bereiken, maar het is een terrassen camping met weinig ruimte te keren .Het eten op de camping was ook goed.
Prachtige cp om Bazel op de fiets te bezoeken Afval kan je nu wel kwijt.Min puntje is dat je het chemisch toilet niet kan legen , wel is de mogelijkheid om de wc van het zwembad te gebruiken tijdens deze open is .
Sitecode: 52007
Grote camping , sanitair perfect schoon . Douche sproeier iets minder Vanaf de camping wandeling langs het meer van Genève mogelijk. Vlakbij de mogelijkheid om te zwemmen of te Surfen,Suppen .Kleine supermarkt , en een restaurant op de camping aanwezig.Het mooiste stadje van Frankrijk Yvoire is met de fiets makkelijk te bereiken.
Prachtige kleine camping met vriendelijke eigenaren.Veel wandelroutes vanaf de camping .Brood service aanwezig.Supermarkten op loopafstand.Volgens eigenaar volgend jaar ACSI camping.Wij betaalden nu €22,20 pn 2 personen ex stroom.
Perfecte cp dichtbij de snelweg 61 .Alles aanwezig wat de camperaar nodig heeft .
Perfecte cp Online reserveren en je eigen plekje uitzoek ging prima Op fietsafstand van Tilburg (10km)Restaurant (heerlijk gegeten) naast de camping .Sanitair schoon en een een vriendelijke eigenaar . Plaatsen zowel in de zon of onder de bomen
Een rustige cp op fietsafstand van Saint Malo en de kust Er zijn plekken zowel in de zon als in de schaduw . De bakker en om een pizza te bestellen is op loopafstand
prachtige camping,vriendelijke eigenaren op loopafstand naar zee en vele fietsroutes .genoeg fietspaden , soms moest er op de weg gefietst worden Sanitair prima en schoon .Brood service aanwezig.Grote plekken zowel in de zon of met veel schaduw
Perfecte camping op fietsafstand ( 10km) via de Loire naar het schitterende Nantes. Nantes is heel fietsvriendelijk ,en via de groene lijn op de grond kom je langs de vele kunstwerken waar Nantes op bekend staat. Voor overnachting met de fiets is dit een perfecte plek .Brood service en elke avond een food truck,
Sitecode: 19491
wij hadden geboekt via de app kregen een code om de poort te openen, helaas ging deze niet open , omdat de cp vol was.Ook de camping zat vol .zijn maar vertrokken naar camping riviera aan de andere kant van de stad op fietsafstand van Nantes (10km) .ook zit de cp in de milieu zone van Nantes .
prachtige cp op de camping , aanmelden via zuil gaat gemakkelijk wij betaalden €18,20 p.n.zonder stroom (€5.00) sanitair gedeelte op camping prima en schoon . Amiens op de fiets zeer snel en gemakkelijk bereikbaar via een fietspad langs de rivier de Somme .De eerder gemelde geluid van de snelweg is ‘s morgens hoorbaar maar niet hinderlijk .
Voor ons de perfecte cp , geen gezeur van aanvangstijden en vertrektijden.vriendelijke ontvangst met de eerder genoemde eitjes je hebt stroom en vers water en de wc kan geleegd worden , en dat voor maar 10€ . De Veenhoop/Eernewoude en Drachten op fietsafstand . schitterend uitzicht op de weilanden. Een prachtige plek om 1 of meerdere dagen te verblijven .
Wij stonden deze keer op de camperplaats ruime plekken met zowel zon als in de schaduw.het zeer schone sanitair gedeelte vlakbij.Voor het restaurant en broodjes moet je naar de andere gedeelte van de camping Appelscha op fietsafstand. Diverse fiets routes mogelijk.Alleen met kinderen zou ik op de camping willen staan ,omdat ze anders elke keer de levensgevaarlijke drukke weg moeten oversteken om bij de speeltuin te komen
Prachtige camping met zeer grote plekken met uitzicht op grazende paarden met hun veulens .schoon sanitair.vriendelijke ontvangst en hele mooie fietsroutes Voor de boodschappen moet je in Borger zijn 8 km verderop
Prachtige camping met zeer ruime plaatsen, Sanitaire voorzieningen waren prima . Ook was er een ruimte om bij slecht weer te verblijven. Emmen op fietsafstand (10km) via de fietsknooppunten . De Warme bakker en De supermarkt is op loopafstand. En er zijn ook restaurants aanwezig.Daarbij dat de ontvangst zeer vriendelijk was , waardoor ons pinksterweekend ( behalve het weer) hier goed is bevallen.
Leuke mini camping , ontvangst zoals eerder gemeld met ☕️. Sanitair prima . Ook makkelijk was dat je het eten op de camping kan bestellen, en voor je eigen camper/ tent kan opeten.
Een leuke camperplek zonder sanitair, stroom was bij de prijs inbegrepen. De trein en de weg was wel hoorbaar maar voor ons niet storend Ommen op loopafstand bereikbaar. Cp vlakbij het Pieterpad 🚶♂️
Prima cp aan het begin van een park .Heerlijk rustig en direct ( op loopafstand) van het centrum van Hardenberg waar je heerlijk kunt eten . Voor ons was het wat onduidelijk waar de wc geledigd mocht worden ,wij hebben dit maar overgeslagen.Om het nou in dezelfde afvoer van vuilwater te doen kortom Zet er een bord neer met duidelijke regels . Deze cp was voor ons perfect 👌
Sitecode: 101912
Uitstekende cp ,sanitair zeer schoon en het inchecken ging prima .De borg 5€ en en bedrag wat er nog op staat krijg je terug gestort .mooie fiets en wandel gebied .Nijverdal en Hellendoorn op de fiets makkelijk bereikbaar.
Prachtige camping ,en buiten de camping mooie verharde en op het grasveld prima camperplaatsen met gratis stroom . En een mooi sanitair gebouw. Ook was er een ruimte om bij slecht weer te verblijven.Holten en de Holterberg op fietsafstand.Buurtsuper , en een warme Bakker op 3 km .Vriendelijke ontvangst en heel soepel met aankomsttijden en vertrek.
Uitstekende boerderij camping vriendelijk ontvangst .Sanitair was uitstekend. Laren op loop en fietsafstand met daar een supermarkt en een heerlijke warme bakker en leuke restaurantjes waar het eten heerlijk smaakte
Prima camping ,mooie plekken en uitstekende sanitaire gedeelte vlakbij mooie fiets routes. Pieterpad loopt hier ook vlakbij ik arriveerde wat te vroeg op de camping , en dat kreeg ik ook te horen ( mocht wel op de camping hoor) dat was eigenlijk het enigste min puntje
Ontvangst was uitstekend,vriendelijk en kundig.parkachtige camping met grote plekken vlakbij het Pieterpad, Rolde met op loopafstand. sanitair gedeelte schoon . zo voelen wij ons thuis op een camping
Prima cp , winkels op loopafstand en via de knooppunt routes vele fietstochten mogelijk. Sneek en Workum op fietsafstand.Het sanitair was zeer schoon,al had de temperatuur van de douche wel een paar graden hoger gekund.
Deze cp lijkt veel op een camping , sanitair was prima en werd goed schoongemaakt. wij waren er eind september en we vonden het jammer dat het sanitair 1 oktober dicht ging (was bij ons bekend) Veel wandel en fiets mogelijkheden,en er zijn ook fiets paden .Het in en uit rijden via een slagboom en betalen via een zuil werkte prima .Ook makkelijk als je toevallig weer bij een Air camping car park uit komt
Mooie kleine camping,zeer vriendelijke ontvangst, en we kregen een rondleiding over de camping .alleen de bomen zouden op sommige plekken gesnoeid moeten worden om krassen op de camper te voorkomen
Mooie camping op fietsafstand van Genève. Sanitair prima en schoon. Ook diverse wandelingen mogelijk in de buurt van de camping.
Schitterende plek om te overnachten, Ook diverse wandelingen mogelijk. Wij hebben daar 2 nachten heerlijk rustig en vertrouwd geslapen.
Prima kleine camping aan het meer, vriendelijke ontvangst.sanitair wat gedateerd, en simpel .Mooie pittige wandeling naar een waterval mogelijk startpunt vlakbij de camping.En een rondje meer van Annecy op de fiets is makkelijk te doen.wij vonden 7€ voor 1 nachtje stroom wat te gortig. Maar als camperaar heb je dit niet altijd nodig.
Ondanks dat het een grote camping is met veel vaste caravans ,was het ontvangst vriendelijk .Sanitair was prima weinig mogelijkheden om in de buurt een route te wandelen.
Voor 1of 2overnachtingen perfecte cp vriendelijke ontvangst bij de receptie van het zwembad Laguna .Verder geen afvalbakken e.d. aanwezig.op fietsafstand van Bazel . Jammer dat er geen mogelijkheid is om je wc te legen .wij hebben 9 € betaald voor 1 overnachting.
Perfecte cp voor 1 of 2 overnachtingen ,alles aanwezig wat je als camperaar nodig hebt en dat voor maar 5€ per nacht .Dicht bij de snelweg .
Rustige camping in een schitterende omgeving om vele fietstochten te maken. Bakker en kleine supermarkt binnen 5 km gemoedelijk en vriendelijke eigenaar . Ruime plekken met op de kampeerplaats een wateraansluiting aanwezig .Nationaal park Drents-Friese wold vlakbij
Prachtige camping ,Workum, Bolsward en Sneek makkelijk op de fiets bereikbaar .Boodschappen op loop afstand. zandstrandje en veel watersport mogelijkheden beschikbaar .Vriendelijke ontvangst.
Mooie camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren ,op loopafstand van Entrevaux Gebruik van de aanwezige kano’s waren gratis
Echte natuur camping , met minimaal sanitair maar wel schoon .uitstekende restaurant met zeer vriendelijke eigenaars Veel wandel mogelijkheden. De weg er heen was best te doen .Enig min puntje was dat het chemische toilet er niet geleegd kon worden
schitterende cp midden in het dorp aan de rivier .camper voorzieningen aanwezig
Prachtige locatie, cp was gesloten ivm bouw van een flatgebouw. wij hebben daar overnacht zonder voorzieningen . schitterende wandel mogelijkheden (skigebied )
Kleine camping met een heel vriendelijke eigenaar . plekken zijn niet groot .vlakbij een doorgaande weg maar snachts rustig sanitair goed
wij overnachten op de camping vlakbij, op deze parkeerplaats stonden elke nacht diverse campers dus volgens mij wordt het toegestaan, er waren geen voorzieningen.
Grote gemoedelijke camping aan de schitterende fiets ronde boven de Du Verdon (weg d23 ) ongeveer 22 km is makkelijk te doen met een elektrische fiets .
Zeer vriendelijke ontvangst op een fijne camping .Veel mogelijkheden op te wandelen of te fietsen
ideaal plekje om de stad Gap te bezoeken , snachts rustig . en op loop afstand naar de stad. Er is een fiets en voetpad vanaf de camperplek naar de oude binnenstad .
Fijne camping om de zeer mooie stad te bezoeken .Vanaf de camping is de stad heel makkelijk op de fiets of lopend (2,7km) te bereiken . Sanitair was nieuw en schoon.wij betaalden nog geen 13€ (zonder stroom) Ook als overnachting camping zeer geschikt
Prima camping naast een boerderij, vriendelijke ontvangst van de eigenaars. sanitair en WiFi waren prima .Mooie fiets routes aanwezig. Jammer dat reserveren verplicht is ,spontaan langs rijden om te overnachten zit er tegenwoordig niet meer in .
Een camperplaats zoals wij dat graag willen zien .Je betaald per overnachting geen gedoe bij een vroege aankomst en wat later weggaan prima geregeld hier. Amsterdam prima met openbaar vervoer bereikbaar .Haarlem Zandvoort,Bloemendaal en de zee allemaal op fietsafstand .Vriendelijke en behulpzame eigenaar .Van de vliegtuigen en de snelweg hadden wij geen last .Heerlijk geslapen daar .
Een leuke camperplaats/Camping op het erf van een Boerderij,Op fietsafstand van Apeldoorn. Douche (1€ 7 min) was prima . De Verkoop van ijs (verpakt) in het sanitair gedeelte naast een wc en tegenover het chemisch toilet vind ik persoonlijk niet zo’n goeie plek.Het was een prima plek om een paar dagen daar te verblijven met zeer vriendelijke en gemoedelijke eigenaren.
Leuke mini camping bij een boerderij met vriendelijke eigenaren net buiten Groesbeek. Winkels en restaurants zijn prima bereikbaar op de fiets .Ook is Kleve via een knooppunt route goed te fietsen en weer terug via het spoorlijn (45km heen en terug en vlak) Zelfs Nijmegen is goed bereikbaar .Vanaf de camping lopen naar de top van de Duivelsberg (1 uur heen)en daar een pannenkoek eten was een groot succes. Het Pieterpad loopt over de camping
Perfecte camperplaats, grote vlakke staanplaatsen ,stroom, WiFi,wc en douche incl. voor nog geen 20€. Beter kan het bijna niet.Gennep/ Boxmeer op fietsafstand ,Het Pieterpad loopt vlakbij (700m) langs de cp .Goede wandel en fiets routes vlakbij .wij waren van plan om 2 nachten te blijven,maar het zijn er 4 geworden .
prima plaats om te overnachten ,vriendelijke eigenaren zeer behulpzaam veel wandel en fiets routes schoon en goed sanitair.Er was wel een geur (soms)van een 🐖 te ruiken . Jammer dat je iets vroeger komt dan 15.uur bij moet betalen .Het Pieterpad loopt langs de camping ,anders waren wij doorgereden .
Prachtige camperplek, zoals wij dat graag willen zien ,prima douche en wc gelegenheid , wifi . De snelweg is te horen vooral bij oostenwind maar niet storend. Venlo en Roermond is op de fiets bereikbaar. Grote camperplekken zowel in de zon als in de schaduw
Sitecode: 19888
Een perfecte camping , met diverse bezienswaardigheden op fiets afstand (Den Haag, Wassenaar,Strand, museum voorlinden,Louwman enz)Vriendelijke en behulpzame eigenaren ,Alleen bij extreem regenval is de camping een beetje drassig ,maar er zijn rijplaten aanwezig zodat je niet vast komt te zitten .
Rustige camping waar alles aanwezig is wat je nodig hebt .Mooie begin/ eindpunt voor als je een gedeelte van hetPieterpad loopt .ook veel mooie fietsroutes in de buurt.Voor ons is dit voldoende ,maar de bevestigingen van de elektra heeft wel wat aandacht nodig.
Zeer mooie cp met vriendelijke gastvrouw en een nette prijs .Het Pieterpad loopt er ook in de buurt langs, en je kunt er mooie fietstochten maken .
Prima cp op fietsafstand ( via fietspaden) naar de Bodensee 15€ incl. stroom is een nette prijs Wc ruimte is zeer gedateerd en niet onderhouden , maar een camperaar heeft dat niet nodig
Prima camping schoon sanitair,vriendelijke receptie.Op fietsafstand de plaatsen Bellinzona (zeer mooie stad)en Locarno . Ook de wandeling naar de Tibetan brug is de moeite waard .Veel fiets mogelijkheden in de buurt Enige min punt is dat bij een ACSI camping van 22€ nog 10€ bij komt als extra kosten .Zou mooi zijn als ze dit vooraf zouden melden .
Een uitstekende locatie,om Lugano te bezoeken .Het centrum is op loopafstand. Een minpuntje is dat de trein naast de cp langs rijdt,dus een een rustige plekje is het niet
Een nette cp ,Voor ons was het wat onduidelijk wat voor bedrag in de brievenbus moest .Als je alleen wilt overnachten, met douche .verder was alles perfect.
Uitstekende camping ,zeer schoon sanitair ,wij zijn vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen en de werking van de WiFi was goed . Ook op de fiets zowel naar het Como meer of naar het meer van Lugano was via de fietspaden goed te doen.
Een uitstekende overnachtingsplek om te wandelen en te fietsen .Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders De douchen en wc’s waren goed en zeer schoon .Zelfs Lauwersoog is op de fiets makkelijk bereikbaar .
Een uitstekende plek om een paar dagen te overnachten, met diverse mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.Zeer vriendelijke ontvangst.zelfs Groningen is op de fiets bereikbaar .Ook een mooie plek om te overnachten als je het Pieterpad gaat lopen.
Leuke camping, met prima sanitair en goede WiFi. Op fietsafstand van Freiburg ,Veel wandel mogelijkheden.
Leuke camping in een mooie omgeving met schoon sanitair en uitstekende WiFi op fietsafstand van Zürich. Zwemmen in het meer is mogelijk.
Zeer vriendelijke ontvangst .Het sanitair was wat eenvoudig maar voor ons was dat geen probleem .Geen vaste plekken maar gewoon een plekje op het erf op zoeken.
Op dit parkeer terrein staat een bord met daarop om hier niet te overnachten . Wij en met meerdere campers hebben hier een zeer rustige nacht gehad
De kampeerplek vonden wij wat te klein voor onze buscamper .Ondanks ACSI tarief zijn de kosten op de meeste campings boven de 30€ verder een vriendelijke ontvangst en goed sanitair, WiFi matig
Aankomst was niet geweldig ,we hadden niet gereserveerd en dat was genoeg om ons en een mede Nederlander duidelijk te maken dat dit niet gebruikelijk was . De camperplek was klein . Op fietsafstand van Luzern was dit voor ons een goede locatie .
Schitterend mooi plekje .Wij stonden op het terras met uitzicht op de bergen .Heerlijk gegeten met redelijke prijzen .Het sanitair is wat gedateerd, maar dat heeft ook zijn charme .Op fietsafstand van Einsiedeln.
Prachtige camping een mix van tent en caravans en campers . wij hebben geen problemen met de de eigenaars gehad . Groot wandel gebied daar.
Zeer vriendelijke ontvangst .Wel veel vaste gasten , maar dat was voor ons geen probleem . Veel fiets en wandelmogelijkheden Zwembad voor de camper wat wil je nog meer.
Zeer vriendelijke mensen bij de receptie, De camping wordt goed onderhouden , en het sanitair👌De WiFi was voor ons een onvoldoende.Maar het mooie zwembad maakte veel goed.
Uitstekende plek om Bazel te bezoeken met de fiets via een bosrijke omgeving Op de cp waren geen voorzieningen.Voor4,50€ kun je gebruik maken van het zwembad .
Mooie campingplaats op fietsafstand van Koblenz Sanitair is aan vervanging toe,maar voor ons is dit een ideale plek om te overnachten.
Sitecode: 19968
Vriendelijke ontvangst ,Camping met diverse mogelijkheden om te fietsen en te wandelen
Prima plek om te overnachten en het centrum van Eindhoven te bezoeken .Geen of weinig last gehad van de snelweg.
Rustige cp . Vandaar uit veel wandel mogelijkheden . Alleen toeristen belasting bij vvv afrekenen. En dan met flinke korting met de lift naar Glacier 3000 (gletsjer)
Prima camperplaats bij de jachthaven .Openlucht zwembad , bakker en slager en een supermarkt op loopafstand .Sneek,Bolsward,Franeker op fietsafstand ,en als laatste nog een vriendelijke/behulpzame havenmeester . was dit voor ons een geslaagd weekend
uitstekende cp ,alles aanwezig wat een camperaar nodig hebt , en een zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar .Op fietsafstand Zandvoort /Bloemendaal ,Amsterdam ,en voor de liefhebbers ,de spottersplek Polderbaan Schiphol ligt op 2,5 km .
Goede plek om te overnachten , wel wat verkeerslawaai , maar op loopafstand om de werking van de scheepslift te bewonderen .
Prima camping om op de fiets Colmar te bezoeken . Mooie fiets en wandel mogelijkheden .
Schitterend plekje om te overnachten , Er staat nergens aangegeven dat dit een cp is . Mooi wandelgebied vanaf het parkeer terrein. 2 nachten daar geslapen , 1 onder het genot van een zware storm en veel regen .
Mooie cp aan de zijkant van de camping .lozen wc en vuil water mogelijk wij hebben 3 nachten op de camping gestaan . Dat heeft ons uitstekend bevallen . Op de Fiets naar Nancy toe (via fietspaden) en een kleinstukje langs de weg was best te doen .
De camperplekken tegen de camping aan zijn gratis . Op het parkeer terrein moet je overdag betalen . Dit is een prima cp om op de fiets of lopend Metz te bezoeken .
prima cp alle voorzieningen aanwezig (gratis) in een rustige omgeving .Als camperaar is dit een perfecte locatie om te overnachten .
Vriendelijke ontvangst ,je kon zowel voor de camping ,als op de camping je plekje zoeken voor de zelfde prijs . Op fietsafstand van Goes .Geen pin betaling mogelijk . maar het bedrag overboeken was geen probleem.
Perfecte gratis cp 1 nacht hier gestaan eind juni stonden wij hier alleen . Heerlijk rustig de nacht doorgebracht .Hulst viel ons wat tegen .
Camperplek is er nog wel , ziet er een beetje onverzorgd uit (hoog gras) het parkeer terrein van het verdronken land is nooit geen camperplek geweest volgens mij .
Perfecte cp zoals wij dat graag zien, daar in de mei vakantie 1 nacht gestaan .Ook wij zagen dat de buurman voor ons het afwas water??? in de natuur leegde .
Uitstekend plek om te overnachten
Zeer vriendelijke ontvangst en een perfecte boerencamping niks mis mee
Zeer vriendelijke eigenaren en een perfecte camping
Camperplaats was niet schoon en veel los zand voor de camper viel ons flink tegen van een rcn camping
Wel een mooi plekje, maar om er te komen ging de opstap over de grond schuren, dus helaas doorgereden
Zeer vriendelijk personeel op de cp. Op loopafstand van het strand. Prima om een paar dagen te kamperen. Tip: wandeltocht naar Cala Luna vanaf de camping en dan met de boot terug.
Zo snel mogelijk de camperplek verwijderen van de app, de weg er heen was niet verantwoordt om te rijden, zonder beschadiging aan de onderkant van de camper. 1 Ster is nog te veel
Vriendelijke ontvangst, ondanks dat wij in hun siësta arriveerden. Zeer goede camping op loopafstand van het strand. Hou er wel rekening mee dat je tussen 13.00 uur en 15.00 de camping niet op en af kan met de camper
Sitecode: 52045
Prima cp, restaurant vlakbij met vriendelijk personeel en goed eten. Ook verkoop van plaatselijke producten aanwezig.
Prima plek voor een overnachting. Nog een afval bak plaatsen zou niet verkeerd zijn.
Perfecte camperplek korte wandel route aanwezig. Wij betaalden voor camper en 2 pers. 13€ in mei 2019, excl. stroom.
Wij hadden bij aankomst geen goed gevoel bij deze camperplaats (onveilig) en zijn daarom doorgereden naar een camping.
Vriendelijke ontvangst, wij hebben er 3 nachten gestaan op een campingplaats .ruime plaatsen op fietsafstand van Schoorl en zee .niks mis mee
Fantastische camperplek zoals wij dat graag zien vriendelijke ,gemoedelijk mooi aangelegde cp
Zeer rustige cp plek op boerenerf onder de fruitbomen ook mogelijk op op verhard ondergrond te staan .Boerenerf is wat summier maar de gezelligheid in het restaurant maakt veel goed daar kun je lekker eten voor weinig geld
Grote ruime cp met mooi uitzicht op Wertheim dat op loopafstand ligt
Prima cp wel snel vol zelfs half september. De oude binnenstad is op loopafstand . Uit eten hoeft niet duur te zijn.
Schitterende plek om te staan. En dat voor maar 2€!! Op loopafstand van de binnenstad van Zutphen. Waar je heerlijk kunt eten en drinken.
Als je na 20 uur aankomt en voor 9 uur vertrekt zijn de kosten 5€ als je nog wat van Zwolle wilt zien betaal je 10€.
5 nieuwe camperplekken op camping gemaakt tegen een nette prijs; was wel een grote camping met veel sta caravans.
Mooie kleine camping met vriendelijke eigenaar; in de omgeving kun je prima fietsen/ wandelen; er zijn verharde camperplekken aanwezig.
Sitecode: 52093
Niks mis mee met deze camping, vriendelijke eigenaar, jammer van geluidshinder (overdag) van de weg.
De bedoeling was om voor de camping te overnachten, maar toen wij zagen, dat de plekken tegen de milieu straat lag, zijn wij doorgereden.
2 nachten hier gestaan voor 10€, prima camperplek, ruime plekken, wc / douchen(koud) kan ev bij de Slingeplas, maar die worden niet schoongemaakt verder een rustige plaats ondanks het mooie zomerweer.
Mooie ruime camperplaats, zeer geschikt om vanuit Hattem fietstochten te maken.
Mooie camping, vriendelijk personeel min puntje: 1 WiFi aansluiting per plaats en veel gedoe met uitloggen.
Mooie camping met schitterend uitzicht op zee. Vriendelijke mensen.
Grote campingplaatsen op prima fietsafstand naar het centrum wel heel veel verkeers lawaai dag en nacht