@Jaanda
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Ik woon in Coevorden en ben een zeer ervaren camperaar. De slechtste plaats die je kunt verzinnen voor zo'n exhorbitant bedrag. Daarom heel vaak leeg. (ik kom er dagelijks langs). Gemeente Coevorden: wat denken jullie van: Bij de Swaeneburg. Of Klinkevlierse plas. Of ... Think out of the box om toeristen te trekken.
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
3 foto's toegevoegd · 2 dagen geleden

Juni 2026
Topcamping. We zijn het eens met alle positieve reacties. Bas en Haitske hebben niet alleen een paradijsje gecreëerd maar zijn ook nog eens hele fijne mensen. Wij moesten in Winterswijk zijm ivm een sterfgeval. Overal waren de campings vol. Met veel creativiteit hebben zij ons ontzorgd en er voor gezorgd dat wij hier een paar nachten konden blijven. Heel erg bedankt!
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Mei 2026
Het is geen mooie plaats om te staan, maar midden in het centrum is 2 sterren waard. En 1 ster voor de vriendelijke eigenaar die ons hielp met de NKC CC app. Die komt meerdere keren per dag langs om betalingen te controleren. Bij de toiletten kan afval gedeponeerd worden en is een kastje met folders.
Bijzondere camping. Gastarbeiders maar die zijn vriendelijk. Hier 4 nachten gestaan, inclusief karaoke, een ploeg van de Roparun, wandelaars, fietsers, gezinnen. Sanitair uit het stenen tijdperk maar wel schoon. Leuk stadje met dichtbij de camping historisch Porte de Bretagne, markt op zaterdag, chateau in het centrum met wandelroutes (kaart bij toer.info). Afvalpunt voor grijs water is verdwenen. En jammer, meer huisjes en minder kamperen.
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

De plaatsen die vrij waren waren erg modderig en erg klein met name de verharde stukken zijn te kort. We hadden de levelers nodig maar zakten meteen weg. We zijn daarom vertrokken. We zijn zelf Nederlanders dus mogen en willen daar niet negatief over zijn. Maar we willen in het buitenland wel voelen dat we in het buitenland zijn, het NL-gehalte is hier voor ons te hoog.
Heerlijke camping. Goede en warme douches in verwarmd gebouw. Wij betaalden voor 3 nachten € 51 allin. Gedateerd maar heel goed en brandschoon sanitair. Fietsroutes R1 en R6 gaan langs de camping (download website Radevormwald). 1 nadeel: geen WIFI en (zoals vaak in Duitsland) slecht bereik internet. Na de 1e schrik gaf dat ook weer rust.