Geclaimd door eigenaar
4.9

Locatie host
Welkom op onze Camperhoeve met servicestation, stroom, wifi, sanitair units, receptie/winkeltje, picknickplek, bloemenweide en naastgelegen voedselbos in het buitengebied van het mooie dorp Markelo. Sinds 2024 zijn wij, Martin & Fanny, de trotse eigenaars en ontvangen wij jullie graag! Aan de campergasten verzorgen wij gratis rondleidingen door ons sprookjesachtige voedselbos (vaak met kleine proeverij). In het winkeltje worden producten van eigen grond en makelij te koop aangeboden. We verzorgen daarnaast graag uw (biologische) ontbijt, lunch, high-tea of borrelplankje. Ook een kampvuur met iets lekkers, workshop, feestje of buiten escaperoom organiseren wij graag voor u! En op 21 juni organiseren we weer een gezellige Midsömmerfair!
Lees verder

Lochemseweg 22
7475 PB, Hof van Twente, Nederland

Locatie host
Lees verder
camperplaatsen - gelegen in het buitengebied van Markelo - N346 - Twentekanaal en de Bolkse beek - rondleidingen in Marts Food Forest - gelegen naast de hoeve - centrum Markelo 6,6 km
4 apr t/m 28 sep
€ 17,50