Experience: Voor 5 gepensioneerde Mariniers/commando,s was dit de hemel op aarde. Een zeer leuke intieme kleinschalige camping zonder winstbejag , met precies de juiste faciliteiten aanwezig, (heel slim een GEISER dus altijd warm water, een hot tube zelfs een badkuip en douche 2 toiletten etc. alles was netjes schoon bij aankomst.Er is ruimschoots 220Volt aanwezig.
Ook fijn ,....in de tipi tenten konden we de matrassen voorverwarmen, houtblokken voor de bbq en hottube en kampvuur waren aanwezig, helaas konden wij daar (TERECHT)! geen gebruik van maken ivm de enorme langdurige droogte, gelukkig denken ze dus ook goed na.
Heel leuk dat het kampvuur door gas en lavastenen was vervangen zodat we toch met ons 5en en twee andere kampbewoners s,avonds rond het vuur konden zitten.
Het wordt NOG LEUKER ! door een lieve loslopende ezel, wat bruine schaapjes een stel kippen en kuikens een poes en een leuke speelse hond die daar gewoon vrij rondlopen, er hangen al sfeervolle lichtjes aan de bomen , en aan van alles is gedacht.
Kortom een vette aanrader voor mensen die van kleinschaligheid ,sfeer , intimiteit en rust houden.Mocht je al zover gezonken zijn dat je alleen nog maar met chanell No5, een pedicure, en schijfjes komkommer op je ogen kunt leven, dan moet je er vooral NIET heengaan!Voor iedereen die met twee benen op de wereld staat.........GAAN!
Tips: Meestal zijn wij nederlanders echte koffieleuten, er is een koffieperculator aanwezig, wij kozen uiteindelijk om het iets gemakkelijker te maken om een cupjes apparaat mee te nemen en een 220 V verlengsnoer.
Contact: De host was een uiterst vriendelijke jongedame die bondig en duidelijk was bij de aankomst van toch maar 5 mariniers/commando,s