@Anita-och-Benka
- Motorhome length:
- Chassis:
- Motorhome type:
- -
- Do you own or rent a motorhome?
My contributions
Activity timeline
Sitecode: 73026
Perfect place to stay for a night and visit Monsanto. We were 5 cars last night.
Sitecode: 18387
Good place to stay if you want to visit the surrounding area and the Krukenhof. Many places are available if you do not need electricity. about 7.5 km cycle path to Krukenhof. Good cycle paths. Nice owners. paid 12 ⏠for place without electricity.
Sitecode: 9666
Nice and orderly parking space by the canal. Close to everything and cycling distance to Steenvijk. It can be difficult to get a place if you arrive late.
Sitecode: 25402
Nice place by the lake and perfect for an overnight stay. Unfortunately it was full when we got there at 17:00.
Sitecode: 10426
ToppenstÀlle nÀr man ska besöka Bilbao. Bussar in till Bilbao gÄr precis utanför minst varje halvtimme. Vacker vy över staden frÄn stÀllplatsen. Kan rekommendera.
Sitecode: 62537
Bra, lugnt och ordnad stÀllplats i liten by. Vi anvÀnde inte el men det finns om man behöver mot en avgift. Blev ganska fullt mot kvÀllen. Trevlig by med mysigt torg dÀr folk trÀffas pÄ kvÀllen pÄ barerna. Kan rekommendera. Otroligt att det Àr gratis.
Sitecode: 29998
MÀrkta platser pÄ asfalt. Tömning och fÀrskvatten finns. Gratis nÀr vi var dÀr i september. Det blev nÀstan fullt pÄ kvÀllen. Lite trÄng om man har en större husbil, mer Àn 7,5 m. Bra plats och nÀra till badet. Kan vara stora vÄgor pÄ förmiddagen pÄ grund av tidvattnet.
Sitecode: 47985
Gratis parkering nÀra stranden. Inga faciliteter men perfekt lÀge om man vill vara pÄ stranden och promenera eller cykla in till staden. Störande trafik frÄn vÀgen som gÄr precis utanför men det lugnar mer sug en stund pÄ natten. Vi tyckte att det var helt ok och stannade 3 nÀtter. Antar att det kan vara vÀldigt fullt nÀr det Àr sÀsong.
Sitecode: 21627
Om man ska besöka Gibraltar Àr denna stÀllplats perfekt. Ett stenkast frÄn grÀnsen till Gibraltar dÀr man mÄste gÄ över flygplatsens start-/landningsbanan för att komma över till Gibraltar. NÀr man Äker till stÀllplatsen ska man hÄlla höger vid den sista rondellen och inte Äka in till parkeringen pÄ vÀnster sida. StÀllplatsen ör vid marinan. Det mesta finns förutom ström.
Sitecode: 73934
StÀllplats i toppklass. Fint lÀge pÄ höjden med utsikt över havet. CykelavstÄnd till Nerja. Ett par minuter till stranden dÀr man fÄr hyra solstolar gratis om man visar att man campar pÄ stÀllplatsen. Tryggt, rent, frÀscht och vÀlorganiserat med alla faciliteter. VÀldigt trevliga Àgare. Kan verkligen rekommendera denna stÀllplats.
Sitecode: 56624
En bra stÀllplats, allt man behöver finns. Vi anvÀnde aldrig dusch och tvÀtt. Bra möjlighet att cykla efter stranden till olika badstÀllen och restauranger. Vi tog taxi till Malaga city för 20 Euro. Trevlig personal.