@maggan
- Motorhome length:
- Chassis:
- Motorhome type:
- -
- Do you own or rent a motorhome?
My contributions
Activity timeline
Sitecode: 429
Nov 20, Not open! We arrived at 15 no time to pay and no electricity in the cabinets.
Sitecode: 48873
Trevlig plats med bra wifi och VA. Vi var hĂ€r 8/10 dĂ„ betalade vi 12,50âŹ. Nu kostade det 17,50⏠lite för storökning tycker vi.
Sitecode: 57237
Mycket trevligt bemötande av Julija och hennes make. Vi blev bjudna pÄ ostskivor i olivolja och senare pÄ kvÀllen kom hon med nygrÀddade pannkakor. Vilken service! FrÀscha fina toaletter och duschar. Nu finns Àven tömning av kemitoaletten. Priset ocksÄ högre 23⏠eller 170 kn inkl ström under hösten/vintern.
Sitecode: 82137
And annorlunda stÀllplats. Toaletter och dusch men bara saltvatten i dem. Varning! Tanka included the salt salt !! Bra wifi och hÀrligt bad i havet. 10 ⏠incl. Ok. Brant Nedfart till parking. Parkera antingen utanför eller under strÄtak. Fin "balkong" for att se solnedgÄngen.
Sitecode: 21745
Billig camping frÄn 1/10 PÄ grund av terrasserna, sÄ kan det bli lÄngt att gÄ till stranden. Vi nyttjade inte duschar och toaletter. Trevlig personal, men ingen nota pÄ avgiften. Kan tÀnka mig att Äterkomma.
Sitecode: 56896
Bra för övernattning innan vi besöker Plitvice lake. TyvÀrr lite vÀl sluttande platser, bra att ha med sig nivÄklossar. Fina toaletter och duschar, el och vatten ingÄr. Trevligt bemötande. Vi stod hÀr 2 nÀtter.
Sitecode: 30283
Ăppet nĂ€r vi kom, men stĂ€ngt frĂ„n den 25 mars till 9 april. Bra plats lite ljud frĂ„n den stora vĂ€gen.
Sitecode: 55012
Bra parkering för en natt eller tvÄ. Inga affÀrer i direct nÀrhet, du fÄr gÄ ca 1400m. VÀlbesökt plats med VA. En ny planeras alldeles intill. Stannade 2 nÀtter, som var tillÄtet. Bra för ett stopp pÄ vÀgen hem.
Sitecode: 66424
Lugn plats. Vi sov bara en natt. Lite lÄga trÀd med grenar.
Sitecode: 19691
Lugn plats över natten. Vatten fanns vid bÀnkarna pÄ andra sidan parkeringen. Tömning av svartvatten och toa uppe i hörnet.
Sitecode: 55546
Hard to find here with the coordinates given. Here's the new N37 42 51 W008 47 05 so maybe it will be easier. It's one-way. Many who ended up at Oasis restaurant instead. Quiet place.
Sitecode: 11420
Bra plats för en natt eller tvÄ. Se upp med tiden 24 timmar, det gÀller frÄn den tid som stÄr pÄ biljetten. GÄr du över den tiden fÄr du betala dubbelt =48 timmar. NÀra och bra till Lavomatic men tyvÀrr bara en torktumlare dÀr.
Sitecode: 69943
Platsen ganska ny men helt ok för 10âŹ. Vi behövde ingen el och provade inte toaletter eller dusch, kan dĂ€rför inte sĂ€ga nĂ„got om dem. Kan nog bli bra nĂ€r trĂ€d och buskar vĂ€xt upp. Priset för endast VA för dyrt 6 âŹ.
Sitecode: 63452
Kunde inte hitta nÄgon tömningsplats. Koordinaterna stÀmmer inte. Det Àr andra gÄngen vi försöker hitta platsen.
Sitecode: 66239
Enligt ovan Àr det gratis pÄ natten, men det stÀmmer inte. Du mÄste betala för antingen 12 eller 20 timmar. En del vÀgarbeten intill. Vi betalade 4 ⏠för 20 timmar ...inte gratis. Mycket smÄbilar pÄ parkeringen.
Sitecode: 7581
TrÄkigt med dÄlig soptömning, i övrigt bra plats. VÀgen mycket dÄlig, behöver underhÄll, mycket stora gropar. Gratis och det var bra med tanke pÄ vÀgens dÄliga skick.
Sitecode: 7609
This review does not contain text.
Sitecode: 54070
JÀttefin strand och bra parkering. Ingen service, Lugnt pÄ platsen
Sitecode: 63519
Förbudsskyltar för husvagn och tÀlt. Stannade lite lÀngre bort pÄ parkeringen. Polisen kör förbi, men sÀger inget till oss. Inga restauranger öppna.
Sitecode: 51099
Vi var hÀr i mitten av April. Ingen plats för husbilar, endast smÄbilar, stÀngt pÄ restaurangen. Stannade aldrig.
Sitecode: 7618
Inget öppet och service VA trasigt. Vi stannade pÄ parkeringen över natten.
Sitecode: 60431
Lugn och bra plats tidigt pÄ vÄren. TvÀttade 5.50⏠och torkade ute, ingen torktumlare. Billigt betalade bara 15.50 ⏠utan el.
Sitecode: 56472
JÀttefin plats med bad. En nedlagd campingplats. TyvÀrr sÄ Àr koordinaterna fel. Ska vara N 53 49 43 E 14 35 52. Lugn och fin plats.
Sitecode: 22789
Var hÀr och sökte men hittade inte nÄgon parkering för husbilar och ej heller tömning kemisk toalett eller vatten.
Sitecode: 51751
Lugnt och fint omrÄde med nÀrhet till affÀr. FrÀscha toaletter.
Sitecode: 26107
Ej öppet i Februari-Mars. Tidigare vatten utanför, nu Àr kranarna borta.