@Verhorst
8 Fotos hinzugefügt · vor mehr als 6 Jahren

4 Fotos hinzugefügt · vor mehr als 6 Jahren

Einem Ort wurde ein Foto hinzugefügt · vor mehr als 6 Jahren

2019
Eenvoudige maar prima plek bij manege en bos.
Geräumiger Platz mit am Rand Schattenreiche Bäume. Ruhig und ein tolles Städtchen um die Ecke. Im Sommer Brötchenservice.
Sitecode: 12084
Schöner, ruhiger Parkplatz mit teilweise Bäumen (Schatten). Ein normaler P. (keine Stellplatz-Schilder) wahrscheinlich nur benutzt während großer Veranstaltungen. Wanderwege durch Wald und über Felder. Schöne Radstrecke über ehemaliger Bahn.
Ziet er op het eerste oog wat saai uit, maar de plaatsen zijn ruim en je kunt ver kijken. Ja en dan het oude centrum, een aanrader!!
La Volta is misschien niet duur, maar een overvolle camperplek, met een beperkt aantal plaatsen met stroom en het internet dat ze aanbieden is vooroorlogs.
De camperplek is netjes, in etages, aangelegd zodat iedereen uitzicht heeft. Prima plek. Kleine kanttekening: Het internet is („Sorry, niet zo'n sterke router“) alleen rond het kantoortje te benutten. De twee douches (in de toiletruimte) kosten €1,00).
2018
Praktische overnachtingsplek. Een probleem met onze kachel kon meteen verholpen worden. Aardige mensen. En de stad Offenburg is zeker een bezoek waard.