Home
Caravan Club of Sweden
Ska du ut på äventyr med en husbil? Ett utmärkt val! Att resa med husbil är det bästa och mest spännande sättet att uppleva absolut frihet. Det håller vi med om!
Men lite vägledning under husbilsresan kan göra din upplevelse ännu bättre. Och det är där vi kommer in i bilden. Välkommen till porten till ditt husbilsäventyr! Campercontact erbjuder den bästa uppsättningen verktyg för att hjälpa dig på vägen. Allt samlat i ett paket: Campercontact PRO+.
Varför Campercontact PRO+? Kort och gott:

> Inom ett par veckor
Wow, det är spännande! I så fall rekommenderar vi vårt månadsalternativ för bara 4,99. Hitta de bästa ställplatserna för husbilar enkelt och säkert. Nu kör vi igång!
> Senare i år
Det bästa valet för dig är vårt årliga PRO+-alternativ. Börja planera i förväg och hitta de dolda pärlorna! 15,99 för ett år. Omräknat blir det bara 1,33 per månad.
Världen finns vid dina hjul! Välj bland över 50.000 ställplatser, campingplatser och serviceområden för husbilar. Eller upptäck över 20.000 kilometer av vackra husbilsrutter - från orörda Skandinavien till soliga Grekland. Kartlagda av experter. Med den reklamfria appen kommer du direkt till din destination, utan distraktioner. Så att du kan njuta av din husbilssemester utan bekymmer!
Skog, strand eller berg? Hitta din husbilsstopp eller campingplats på nolltid med över 70 praktiska filter! Och mer än 1 miljon husbilsresenärer delar med sig av sina tips, foton och recensioner till dig. Så att du snabbt kan göra rätt val. Satellitläget ger dig en ännu bättre bild av husbilsstoppet och dess omgivningar och du kan använda appen helt offline.
Har du koll på läget? Med reseplaneraren kan du enkelt planera din rutt och hitta husbilsstopp och campingplatser längs din rutt. Boka och betala för din plats, kontakta campingplatserna - eller res enligt specifikation. Välj din favoritnavigationsapp och... kör iväg! Och med attraktiva rabatter från våra partners är du väl rustad för att ge dig ut på vägarna.