@Hans-Erik

J'ai évalué un lieuil y a environ 1 an

un bel endroit à visiter mais c'est un mauvais chemin les 2 derniers kilomètres avant le camping. personnel sympathique. parle anglais👏

J'ai évalué un lieuil y a environ 2 ans

bel endroit avec de belles installations de baignade. des hôtes sympas

petit port sympa. nous sommes restés entre les bateaux qui avaient été pris pour l'hiver. bain fermé, cependant ouvert pour bain dans les toilettes handicapés. eaux usées / déchets de toilettes avant de se rendre au restaurant. restaurant également fermé.

Fin plads med pæne facilitetsbygninger. Købmand er nabo. Tæt på vandet. Venligt personale.

Lille fin perle. Flotte omgivelser, vandrestier rundt om søerne. Lille fin café med dejlig mad. Flinkt personale.

Rigtig fin lille plads med super fin udsigt. Flotte badefaciliteter og restaurant i bådklubben med dejlig mad til yderst rimelige priser.

Fin plads tæt ved god strand. Nyt poolanlæg bliver færdig i løbet af sommeren 2020

Sitecode: 19304

Dejlig campingplads, location og rart. Flinkt personale. Tæt på vandet. Billigt med acsi kort i ydersæsonen.

Dejlig plads med super lækre faciliteter der er næsten helt nye. Rart personale. Helt ned til havnen. Billigere som autocamperpladsen på havnen.

Fin mindre plads fine toilette og badeforhold, meget rent. Flinkt personale og god restaurant. Varmt morgenbrød fra ca.07.00. 18 eur pr.nat pæne store pladser

J'ai évalué un lieuil y a environ 6 ans

Sitecode: 19411

Fint beliggende campingplads hvor der IKKE må medbringes hunde. Store pladser og mange med fantastisk udsigt hvis man er så holdig at få sådan en plads Lækkert poolanlæg med havvand der udskiftes hver nat og altså UDEN klor, dejligt. Toilethusene mangler kraftig renovering ogbe er ikkep s

J'ai évalué un lieuil y a environ 6 ans

Plaquettes Fin lille. Billigt. Fine rene toiletter og bad. Vaskemaskine. Hjælpsom chef, er Englænder

Fin campingplads, hommes temmelig dyr à bo på. 50 euros par jour pour personne. Legepladser jusqu’à ce qu’il soit, en savoir plus, et en adolescence à l’écart, le temps qui reste, est fini. Fin ny swimmingpool sur la plage

Rigtig fin “gratis” autocamperplads. Vérifier le moins possible au moins 6 jours de plus dans une flasque. Billige priser dieu Frankenvin. Flink værtinde. Dieu a eu un coup de coeur pour tout ce qui concerne Stigninger i Terrænet.

Super fin lille campingplads. Absolut et besøg værd. Venligt personale, rigtig flotte sanitære bygninger. Masser un ordinateur / un ordinateur jusqu’à ce que je passe à la maison. Gratis wifi der bare virker. Voir les œuvres similaires à Abensberg pour consulter les guides de voyage et pour les médias. Autres modèles disponibles depuis Wien, Hundertwasser. Super oplevelse.

Super fin plads, magasin pladser med græs ved siden. Rigtig pæn velholdt og ren plads. Rigtig fine toiletter og baderum👏👏

J'ai évalué un lieuil y a environ 7 ans

Bon camping avec douche et un personnel amical

Plads fin. Gratuit mauvais og vand. Flink vært. Strand tæt på, meget børnevenlig lavt vand

Fin autocamper overnatningsplads. Tеt ved byen smuk udsigt sur vand, bro og Marina ingen a pesté pour morgenbrød ved havnen

J'ai évalué un lieuil y a environ 8 ans

Toilettes fines Nous avons payé 28,40 EUR pour le personnel doux One Night