@Nijewielen
2021
Horaires d'ouverture incorrects, arrivé le 05-10-2021 mais s'est avéré fermé.
2020
8 photos ajoutées · il y a plus de 6 ans

4 photos ajoutées · il y a plus de 6 ans

Camping Prachtig Gelegen. Goede uitvalsbases voor El Caminito del Rey. Lopend vanaf de camping tot aan de lange tunnel ben je in een half uurtje bij de ticket control aan de ingang. De bus zet je dan op de camping weer af. Warme douches, schoon, mogen wel een revisie, weinig mogelijkheden kleding buiten de spetters op te hangen.
Een dikke 8 voor de plek en de fantastische ontvangst. Nog geen verdere faciliteiten buiten het droogtoilet, wel lekkere verset eitjes in de ochtend, brood en een flesje huisgemaakte wijn.
Note voor. de top service a rencontré zeer vriendelijke ontvangst. Zijn hier enkel geweest voor lozen grijs, toilettes chimiques et eau bijtanken. 3 euros
Leuke plek, vlakbij de gondel naar les deux Alpes en leuke wandelroutes. Sanitaire gebouw stinkt naar rotte bloemkool en was te smerig om in te douchen. Plaatsen nat, kregen een plek op de verharde weg en moesten voor 10:00 uitschenken. 32,50 met stroom, hij geeft geen acsi korting.
Ignorer la critique de Mareflox Super endroit détendu, gentil propriétaire. J'ai dû attendre un peu pour qu'il vienne, alors quoi, pourquoi se dépêcher. C'est un camping plus ancien mais tout y est et les salles de bain sont chauffées à partir de 18h00. Avait le site presque pour nous tous seuls.
2019
Helaas gesloten tijdens toen wij er waren 08-10-2019. Vous avez déjà besoin de savoir comment nous contacter, nous sommes invités à utiliser une toilette chimique dans la salle de bains.
Le camping était gesloten op 25 septembre. Betaling kan door 18 euro stageld in een wrare to laten bij de reception. Wij konden deze nog kwijt aan de laatste vaste gast die morgen ook vertrekt. De vrouwen badruimte était ouvert. En savoir plus sur les conditions de sécurité, sur les tarifs, les conditions de travail et la gestion de l'environnement, c'est un peu plus chaud, c'est de l'eau tiède en papier.