@ZdenalTumic

Membre de Campercontact depuis 2024

Sur moi

Groupe de voyage:
Avec des animaux de compagnie ?
non
Passionné de camping-car depuis:

Mon camping-car

Camping-car:
Année-modèle:
Longueur du camping-car:
Châssis:
Type de camping-car:
Possédez-vous ou louez-vous un camping-car?

Mes contributions

Lieux
Avis
Changements
Photos

Chronologie des activités

J'ai évalué un lieuil y a plus de 2 ans

Sitecode: 28766

we spent one night. without services. only big parking space. At night silence. we come afternoon and nobody was in parking both. During day parking fee 20zloty/day. great place for visiting surounded rocks.

Sitecode: 19763

Nice view and calm in the night. Close to mini market with excellent local grocery.

Sitecode: 86532

More like a party campsite. Grey water possible to toilet. Chemical toilet disposable to next door camp. Try ask.

Sitecode: 19765

Geat wine and place.

Sitecode: 53033

Za ty peníze naprosto luxusní. S dítětem je to fajn, protože nikam neuteče jelikož areál je oplocen. V případě, že člověk přijede pozdě musí stát venku. My jsme přijížděli cca v 13:00 a bylo to akorát.

Sitecode: 54388

Zapotřebí přijet dříve, jinak plno. Voda nefungovala, ale v případě nouze je možno zajít na blízký plavecký stadion. Zajímavý výtah do města z parkoviště.

Sitecode: 2388

Zajímavé místo mezi vzrostlými eukalypty. Záchody fungují pouze do 17 což je trochu podivné. Pláž je velmi blízko.

Sitecode: 66603

Pro auta typu VW je to OK. Do dvou metrů výšky. Jinak jen malé parkoviště před bránou. Záchody suché. Voda není. Možnost si půjčit šlapadlo do kaňonu.

Sitecode: 60736

Naprosto nádherný kemp. Dokonce i s místem na přebalování děti. Před sezónou prázdný, ale útulný.

Sitecode: 7228

Potřeba hledat rovné místo, ale jinak dobré. Gordes na dosah taktéž Bories. Doporučuji navštívit obě místa.

Sitecode: 24851

Super místo pro návštěvu města. Cena za noc cca 11EUR.

Sitecode: 23251

Blízko pláže. Ráno přišel pán vybrat poplatek. Záchody sice nic moc ale jsou. Taktéž voda.

Sitecode: 54470

Paní na recepci je moc milá paní. Celkově moc pěkné místo pokud člověk má rád pláže.

Sitecode: 4919

Před sezónou zdarma. Naprosto úžasné místo. Takový klid široko daleko. Zvláštní krajina v podobě keříků. Na hrad je to opravu kousek a stoji za to ho vidět. Takhle jsem si představoval hrad jako malý.

Sitecode: 1575

Zdarma před sezónou. Trochu boj s bránou, ale dala se objet. Záchody přes ulici. Město stojí za návštěvu.

Sitecode: 50653

Parádní místo na přespání. Pán v restauraci byl velmi ochotný mi ukázat místo. Pivo taky moc fajn