Off-grid camping in Belgian Limburg

4.3

M

Maarten

Juni 2025

Experience: Begin juni heb ik op deze camping samen met mijn zoontje in een tent overnacht. We werden warm ontvangen door mensen die in het restaurant werken. Overnachten in een tent bleek geen probleem te zijn, wel handig om een hamer bij je te hebben om de tentharingen in de vrij harde grond te krijgen. Op het campeerterrein is een jeux de boules baan die gebruikt kan worden. Ook is het erg leuk dat je naast een weide met alpaca zit. Tips: Neem een hamer mee om de tentharingen in de grond te krijgen. Contact: Prima, zeer gastvrij

P

Pieter

Juni 2025

Experience: fijne plek, naarst de alpaca's en het bos. Plek voor een 5tal campers denk ik. Goed onthaald en een taverne vlakbij als je geen zin hebt om te koken....

M

Mirthe

Juni 2025

Experience: Prima plek, goede ondergrond. Gelegen aan prachtig wandelgebied. Leuk met de alpacas naast het veld. Goede gastronomie bij de plek Tips: Het is echt offgrid! Contact: Vriendelijk. Maakt er niet teveel woorden aan vuil maar wil ook wel een grapje maken. Prettig!

Die Adresse wird nach der Buchung mitgeteilt

Lanaken, Belgien

Dieser Park bietet Natur pur und absolute Ruhe am Eingang zum Nationalpark Hoge Kempen und nur einen Steinwurf von Maastricht entfernt. Unser Platz liegt mitten im Grünen In der näheren Umgebung gibt es zahlreiche Wander- und Radwege. Machen Sie einen Spaziergang in unserem Park. Sie werden die Ruhe erleben, die Vögel zwitschern hören und die gesunde Luft und die schöne Aussicht genießen. Es ist ein Park wie kein anderer: Wir werden von Liebhabern absoluter Ruhe und Natur ausgewählt, die sich für ein Erlebnis zurück zum Wesentlichen entscheiden. Im nahegelegenen Wirtshaus verwöhnen wir Sie mit preisgünstiger Küche und leckeren Getränken, sowohl auf der gemütlichen Terrasse als auch in Form von Take Away. Bitte beachten Sie: Unsere Stellplätze sind wirklich „netzunabhängig“ und vor Ort gibt es weder Wasser noch Strom